Размисли и страсти: Inc!

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Re: Размисли и страсти: Inc!

Мнение от inc »

Ама оставете малко и за другите дни. :mrgreen:
MidwinterSun написа:Я, ама ти си била стрелец. Колкото и да не вярваш в зодиите, стрелците сме си сродни души, да знаеш :mrgreen:
Btw, аз съм ти кака... с една седмица :mrgreen: Чувствам се голяма, беше ми писнало да съм най-малкото дете в компанията.

Сега, на въпросите.
1. Аз теб всъщност откъде те познавам? Усетих само, че се завъртя някаква историйка около Ил и Влади, а в следващия момент пиехме текили в бара. Ти си един от малкото хора в обкръжението ми, за които нямам реална представа как точно са попаднали там :lol:
2. Ама ся да не си помислиш, че се оплаквам нещо. Много съм доволна. Нали си го знаеш? ;)
3. Изброй ми най-важните материални неща в живота ти. Няма смисъл да те питам за "най-важните неща" като цяло, щото то е ясно какво всеки човек поставя на челните позиции. Вместо това искам от теб да разкриеш чисто вещоманската си страна и да си признаеш към кои вещи си особено привързана :twisted:
4. Коя беше последната песен, която си пусна?
5. Как се справяш, когато дойде дума за стайни растения? А за домашни любимци? А за деца? А за пораснали вече деца, а.к.а родители? :mrgreen:
6. Коя е любимата дреха в гардероба ти?
7. Кое е най-откаченото нещо, което си правила като хлапе?
8. А най-голямата беля? Колкото и кротка да си била, не може да няма поне един случай, от който косите на баба ти да настръхват и до ден-днешен :twisted:
Знам, че и ти си стрелометна. :wink: Но залагам на това, че сме готини (и скромни :drunken: ) хора, не на зодията.
1,2. Омг, трети човек ме пита това в рамките на 2 дена! Ще се притесня сериозно... Няя! Ами, не помня точно първия път когато сме се виждали къде е било. Май на някой театър. След това сигурно сме били и някъде другаде, щото знам, че беше преди Рд-то на Ил. После и тогава. А с тях се познавам чрез форума по отделно. :mrgreen: Знам, знам.
3. Оу.. аз не обичам да си наумя нещо, с което да се сдобия на всяка цена. Но пък веднъж легне ли ми някоя придобивка на сърце, трудно се разделям. Много се привързвам към дрехи. Сещам се за няколко - удобни и качествени; някои ги нося повече от 5 години (то за хвалене ли е изобщо :scratch: ). Обичам си леглото. Но него всеки би го обичал, ако го имаше. :mrgreen: Обичам трикрилното огледало в другата стая, нищо че е по-старо от мен. И си обичам коледните играчки за елха. И... после ще допълвам.
4. Oasis - Wonderwall
5. Харесвам саксийки, смятам, че придават уют. Хич обаче не ме бива д асе грижа за тях. Майка ми е завъдила цяла джунгла у нас и дано не и уморя някое цвеке докат' е на почивка. :roll:
С животните съм още по-зле. Харесвам ги много, но да не са ми вкъщи. Имала съм какво ли не, ама сега реших да не изтезавам и тях и себе си.
С деца се справям що-годе. За по малко. Иначе сигурно бих откачила
Колкото до родители - 1 брой и нямам проблеми. Поне не и нищо свръх обичайните дребни неща, които произтичат от случая 2 същества в една къща.
6. Ооо, я явно чета мисли. Имах един огромен раздърпан анцунг за вкъщи, но той се разпадна. Една черна спортна риза с дълъг ръкав, една лятна червена блузка, подарък от вуйна ми - има щампа на момиче отпред, една черна тениска с келтски дракон, която си взех за спомен от Оксфорд, една дълга индийска пола... Все удобни работи. Но пък не е като да няма. Ако имам един типично женски недостатък, той е суетата.
7,8. Хлапе? Колко малка се подразбира? Излизала съм без предупреждение, но това е банално. Май веднъж бях сипала мастило в парфюма на баба ми. :lol: Предполагам,ч е това ще се зачете за беля. За другото ще помисля...
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

Norwegian Wood написа:1. Защо книгоиздателят пресича пътя?
2. Защо жмудата пресича пътя?
3. Как ще завършат утре "Интер" и "Барселона"? И да не те вълнува, трябва да кажеш, щото мен ме вълнува. :Р
4. Истината или Са осмеляваш или Подаръци?
5. Пет града в чужбина, в които би живяла?
6. Кефи ли те Атанас Далчев?
7. Кой е Божидар Кунчев?
8. А Фори Светулката?
9. Друга специалност в СУ, която би учила? И да е в друг факултет.
10. Един арменец слушал радио "Ереван". Радиото казало: "Вие слушате радио "Ереван". Какво си помислил арменецът?
11. Джони Деп или Брад Пит?
1. Книгоиздателят не пресича пътя, предпочита някой да го вози. :mrgreen:
2. Като стана кръвна сестра на жмудата, ш'ти кажа.
3. Ще завършат така, както не ти отърва (по закона за всемирната гадост).
4. Гад! "Лъжата е, че съм храбър". :P
5. Няма такива. Не бих живяла в чужбина. Временно - някъде на тихо. Без главозамайващи столици и т.н.
6. Кефи може би вече е силно казано, но се разбираме добре. ^^ Повечето хра го смятат за скучен и сдухан, пък той има някои много ведри неща.
7. Легенда, с която не съм имала ... приключението да се запозная. Все още.
8. Пак тъй.
9. Нещо тип Културология. Или някаква изкилифенчена филология. Или някакви социални дейности.
10. Арменецът е като мен, спестява си мислите.
11. Вин Дизел. :lol: НЕ, глупости - никой. Актьорството няма нищо общо със сексапила.
bubbly_water написа:Значи, аз не се сещам много неща, които да питам. ама има две или три за момента, абе ако искаш не ми отговаряй

1. чух, че е имало нещо с едно момче, с което си се запознала на маратона. това вярно ли е?
2. с него ли са приключили нещата? защо?
добре де, а сега по-неангажиращи въпроси:

3. колко пръста имаш на левия крак? а на десния?
4. колко често въздъхваш "О, Боже"? по-често в положителен контекст или в отрицателен?
5. Как мина денят ти?
6. последното нещо, което те усмихна?
7. би ли казала, че си пълноценен човек?
8. а стопроцентова жена :P (тва ми звучи като заглавие на поп-фолк хит :lol: )
9. а щастлив човек?
10. последно - добре де като жена или като момиче се възприемаш и къде е разликата между двете?
11. ако беше момче за един ден (24 часа), щеше....
1,2. :lol: А аз си мислех, че форумът бил клюкарник! Да, вярно е. С него приключих, 'щото не си паснахме във вижданията си за връзка, но сега се разбираме добре и не съжалявам.
3. И на 2-та по 5. :)
4. Често. Обичам да споменавам напразно името Господне. :twisted: Почти винаги в отрицателен аспект.
5. Чудесно. Заболяха ме пръстите от писане в тая тема. :lol:
6. Горният въпрос. Пардон- голяма част от горните въпроси (не само твоите).
7. Не знам, такива равносметки не се правят пътем, защото разсейват човек от пътя. Едва ли напълно, но.. винаги трябва да има закъде още. :)
8. Не, закой ли път споменавам, че аз нося явно твърде много мъжко у себе си, но това е тайна за хората, що се отнася до поведението ми. :drunken:
9. Бих казала, че да. Мен малко ми трябва. :D Нищо че мрънкам постоянно.
10. По малко и от двете. Като че ли напоследък повече жена, но една жена не е 100% жена, докато не се осъзнае като майка. Рано ми е за такива неща.
12. Щях да си изпрося боя някъде... :blackeye:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Яаааа... кой бил тук! :)
Айде да те пробваме и тебе:

1. Една жена винаги трябва...
Една жена никога не трябва...
Един мъж винаги трябва...
Един мъж никога не трябва...

2. Един Фейсбуук въпрос от любимите ми Pick-Your-Five:
Ако правят филм за живота ти, кои актьори биха били в ролите на: самата теб; човека, в когото си влюбена; най-добрия ти приятел; някой от родителите ти; най-големия ти враг?

3. Как се случи тъй, че имаш кръгло легло и към него върви ли и огледален таван? :lol:
4. Дай 4-5 любими филма, че се чудя какво да гледам. :)
5. Колко често те влачат черните води (лафът си е почти мой, имам предвид почти безпричинно лоши настроения, или такива, породени от нещо конкретно, което вгорчава деня ти и след това сякаш всичко ти е криво и съскаш лошо на света?) и как се бориш с тези моменти?
6. Има ли нещо, което те усмихва безотказно и което може да те извади и от най-голямата дупка?
7. Редовна практика ли ти е "боса по асфалта", че много ме изуми онази вечер - не че и аз не съм го правила това, ама не те ли е страх от всевъзможните :pukeright: , които дебнат на асфалта?
8. Има ли смисъл, когато няма значение и ако да, защо и какъв е той?
9. Топ 5 на нещата, на които държиш по отношение на мъжете (тълкувай свободно)?
10. Погледни през прозореца. Какво виждаш?

Благодаря ти!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

Търговецът на кристал написа:Яаааа... кой бил тук! :)
Айде да те пробваме и тебе:

1. Една жена винаги трябва...
Една жена никога не трябва...
Един мъж винаги трябва...
Един мъж никога не трябва...

2. Един Фейсбуук въпрос от любимите ми Pick-Your-Five:
Ако правят филм за живота ти, кои актьори биха били в ролите на: самата теб; човека, в когото си влюбена; най-добрия ти приятел; някой от родителите ти; най-големия ти враг?

3. Как се случи тъй, че имаш кръгло легло и към него върви ли и огледален таван? :lol:
4. Дай 4-5 любими филма, че се чудя какво да гледам. :)
5. Колко често те влачат черните води (лафът си е почти мой, имам предвид почти безпричинно лоши настроения, или такива, породени от нещо конкретно, което вгорчава деня ти и след това сякаш всичко ти е криво и съскаш лошо на света?) и как се бориш с тези моменти?
6. Има ли нещо, което те усмихва безотказно и което може да те извади и от най-голямата дупка?
7. Редовна практика ли ти е "боса по асфалта", че много ме изуми онази вечер - не че и аз не съм го правила това, ама не те ли е страх от всевъзможните :pukeright: , които дебнат на асфалта?
8. Има ли смисъл, когато няма значение и ако да, защо и какъв е той?
9. Топ 5 на нещата, на които държиш по отношение на мъжете (тълкувай свободно)?
10. Погледни през прозореца. Какво виждаш?

Благодаря ти!
1. Една жена винаги трябва... да запази женственото у себе си; да се грижи за ръцете и косата си; да пази топла ласка за оскърбените и уплашените; да танцува.
Една жена никога не трябва... да си позволява прояви на крайно невъзпитание; да се предава пред мъжката твърдост (в психологически план, не друг :wink: )
Един мъж винаги трябва... да уважава жените в живота си; да бъде самоуверен; да знае къде е домът му; да поема отговорност.
Един мъж никога не трябва... да проси вниманието на една жена; да зависи финансово от някой друг.
2. Аз - Джилиан Андерсън
възлюбеният - (тъй като сега не съм влюбена е малко трудно) Джон Кюсак може би
приятелят - Бен Стилър
майка ми - Джуди Денч / Шон Конъри
враг - Рийз Уидърспуун
3. Случи се тъй, че синът на едни познати се сдоби с такова, а моето се счупи 2 месеца по късно. Беше голямо вдъхновение. Леглото върви с по-голяма стая, огледален таван все още не ща. :mrgreen:
4. Както казах по-рано, хич не съм филмов любител => вероятно е да си ги гледала. Но нека... "Гори, гори, огънче", "Таборът отива към небето", "Джон Кю", "Зеленият път", "Да устоиш на Пикасо". Не са от най-развлекателните и 100 % не са ми любимите, но не са сред най-касовите и са квалитетни по един или друг начин. Оня ден уж гледах "Девдас" оп Битиви май, ама така и не го довърших, че е бая дълъг. Ако нещо не ти харесва поименно, вмъкни на негово място рандъм заглавие на Костурица. :wink:
5. Черните води ме влачат често, но за кратко. Обикновено ме сварват на края на деня и едно наспиване оправя положението бая. Малко тип "Сега няма да плача, ще мисля за това утре, когато ще имам сили да се справя и с това". Голяма съм ревла всъщност и това също помага - отмива вредните мисли. :geek: Имам си своите дарк вълни, естествено, но те не са толкова зле. Просто са свързани с продължителна разсеяност и апатия, но почти не ми се случва да изпадам чак до нюанси на darker than black.
6. Дребен мил жест, малко дете, малко сладолед... Много неща могат да ме зарадват. Често меня настроенията. Стига да има човек в точния момент, една прегръдка стига.
7. МММ не, събувала съм се боса едва 2-3 пъти. :D Но умея д аси гледам в краката и не се притеснявам. Бих го превърнала в честа практика, ако трябва. Но по-скоро бих си подбирала обувките според плановете за разходка. :lol:
8. Има смисъл! Винаги има, даже да е само да разбереш, че няма значение. Смисълът е в опита.
9. Интелект; самоувереност; чувство за хумор; да спечели доверието ми; приличен ръст и (препоръчително) стабилно телосложение.
10. Тъмница и блокове със светещи прозорци от три страни. ПО средата м/у тях има градинка с бабунка и голяма липа на нея. И пияни тийнове по пейките. тях май-повече ги чувам, отколкото виждам, ама карай.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

inc написа:С него приключих, 'щото не си паснахме във вижданията си за връзка
1. А какви са вижданията ти за връзка? :P

2. Каква музика слушаш? Ама искам нещо по-конкретно от това:
Хм... С текст - разбирай песни. Най-общо казано.. рок. и разни производни. Всъщност слушам абсолютно всичко. Просто някои неща слушам рядко. Или много рядко. Т.е. в определена атмосфера, каквато не си докарвам често.
:)
Може просто да изброиш някои любими групи.

3. Имаш ли любима книга на Борис Виан? Какво негово си чела?

4. Защо спря да танцуваш танго?

5. В тази връзка, с какво се различава аржентинското танго от обикновеното?

6. По какъв повод си била в Оксфорд? Какво друго посети в Англия? Обичам Англия! Имаш ли снимки оттам? За предпочитане с теб на тях, но може и просто на Англия. :Р

Ще те питам още после, ама след малко почва мачът (дано не си познала с прогнозата!) и отивам да гледам. (:
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика

Мнение от phoebe »

брей тая инк, колкo интерес, какво нещо :shock:
medicate, medicate
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

Vaskes написа:
inc написа:С него приключих, 'щото не си паснахме във вижданията си за връзка
1. А какви са вижданията ти за връзка? :P

2. Каква музика слушаш? Ама искам нещо по-конкретно от това:
Хм... С текст - разбирай песни. Най-общо казано.. рок. и разни производни. Всъщност слушам абсолютно всичко. Просто някои неща слушам рядко. Или много рядко. Т.е. в определена атмосфера, каквато не си докарвам често.
:)
Може просто да изброиш някои любими групи.

3. Имаш ли любима книга на Борис Виан? Какво негово си чела?

4. Защо спря да танцуваш танго?

5. В тази връзка, с какво се различава аржентинското танго от обикновеното?

6. По какъв повод си била в Оксфорд? Какво друго посети в Англия? Обичам Англия! Имаш ли снимки оттам? За предпочитане с теб на тях, но може и просто на Англия. :Р

Ще те питам още после, ама след малко почва мачът (дано не си познала с прогнозата!) и отивам да гледам. (:
1. Да мога да разчитам на човека до мен, без да сме като "лепнати" един за друг. Да ме изненадва и да ме кара да се чувствам на място. И да ме усмихва. Всичко това взаимно, разбира се.
2. Тук май ще ме затрудниш. Почти няма изпълнител и/или група, на които да съм фен изцяло. Да кажем, че с повече репертоар от останалите бих посочила HIM, Nickelback, Eminem, Keane, RHCP, Queen, Pink,Tina Turner, Scorpions... Това е само а прима виста, има страшно много други (нови и стари) групи и певци.
3. Чела съм събрани разкази. Не твърде много, но бих се радвала да прочета каквото ми попадне. :mrgreen: Очаквам препоръки. Спрях с него , защото не обичам да чета работите н аедин автор от-до, за да не се преситя. После така и не ми попадна нещо, което да ме изкуши.
4. Танцът е магически, но попаднах на кофти школа. Тесен кръг от хора със строго определени порядки, в които не се вписах. Възприемам го като хоби и разтуха, затова интрижките им ме отказаха временно.
5. Аржентинското танго се базира на импровизациите на кавалера, за разлика от класическото състезателно - там им ахарактерни комбинации. Стойката е по-сближена и свободна откъм ... правила. Освен това бива различни видове - в бавния и драматичен вариант е баш танго, но има и забързан такъв, който се казва милонга. Така наричат и музиката, на която се тацува, и самите срещи, на които се танцува.
6. В Оксфорд бях когато гостувах на братчедката. Тя учеше в Бат и ме разходи дотам зимата. Сега работи в Лондон и там също ще обикалям идващата година. Снимки има, много даже. :) Те малко, но от сърце
Последно промяна от inc на 17 Сеп 2009, 13:57, променено общо 1 път.
Creating memories...
Nankuranaisa.
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

добро утро :)
отговори на въпросника моля :lol:
My will be done!!!
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Киро, това не е въпрос. :Р
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

Съвсем вярно. Пък и вече е сторено. Отдавна даже. :mrgreen: Щом Vaskes ми е изровил писанията, значи все още са някъде там.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

1. а днес как си?
2. просто май се оказва, че познавам туй момче по някаква линия
3. кое време предпочиташ - топлото слънчево, усмихнато; дъждовното, облачно, намръщено; студеното, снежно, спокойно; виелица? буря?
4. ъмммм.... коя е последната книга, която прочете и те вдъхнови за нещо ново, прекрасно, невероятно?
5. колко време на ден прекарваш пред огледалото? в какви дейности?
6. каква тоалетна хартия ползваш? доволна ли си? четеш ли в тоалетната?
7. преди да започнеш да хълцаш, усещаш ли, че ти предстои да захълцаш?
8. колко хранителни запаси могат да бъдат открити в клавиатурата ти и въобще възможно ли е това/
9. хубаво ли е да те питат въпроси?
10. хубаво ли е да им отговаряш?
11. какво е последното нещо, което погълна? с уста имам предвид.
12. не се сещам за друго.
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

bubbly_water написа: 8. колко хранителни запаси могат да бъдат открити в клавиатурата ти и въобще възможно ли е това/
:connie_mini_spin:
Това ми напомни на времето, когато ползвах настолния компютър, на бюро и всичко останало. Респективно, се хранех над клавиатурата и сравнително често, през ден, ми се налагаше да я хвана, да я обърна и да започна да я тръскам с надеждата хранителните запаси да изпаднат отвътре :lol:
С появата на лаптопа се наложи да се откажа от този мой толкова любим навик... :cry:

Сега на въпросите.
От какъв компютър пишеш? Колкото по-обстоятелствен отговор, толкова по-добре.
Къде се храниш обикновено?
Какво най-много обичаш да похапваш?
А коя е първата храна, за която се сещаш в момента?
Какво ядеш, когато нямаш никакъв апетит, но кръвната ти захар започва да пада драстично и ти се налага да предприемеш мерки срещу приближаващото колабиране?
Колко често ти се случва гореописаната ситуация?
Какво е първото нещо, което правиш сутринта, след като станеш?
А кое е последното нещо, което правиш, преди да излезеш от вкъщи?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Ето още въпросчета от мен:
1. Любим сезон? А месец?
2. Любима игра като беше дете?
3. Любима порода кучета?
4. Най-забавният спомен от училище?
5. Първият ти спомен изобщо?
6. Любима театрална постановка?
7. Любим парфюм?
8. Любимо заведение в София?
9. Привърженичка ли си на фитнеса?
10. Освен с танго занимавала ли си се с друг вид танци? А изобщо с друг спорт?
11. Любим коктейл?
12. Любима плюшена играчка (ако пазиш изобщо такива)? Кой ти я подари?
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

1. Пишеш ли/рисуваш ли/абе практикуваш ли някакво изкуство?
2. Бяло или червено вино?
3. Любима детска песен?
4. А анимация?
5. Любима марка джин?
6. Гледаш ли порно?
phoebe написа:брей тая инк, колкo интерес, какво нещо :shock:
7. На какво си обясняваш този интерес? :P
8. Можеш ли да готвиш?
9. Какво прави днес?
10. Имаш ли любим герой от "Пътеводител на галактическия стопаджия"?
11. Пътувала ли си на стоп?
12. Колко време на ден прекарваш пред компютъра?
13. Кои интернет сайтове посещаваш най-често?

Хайде, стига толкова. :D
Tack! :Р

Edit: Последно. :Р На какво ти прилича това?

Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Последни лъпроси!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”