Логопедия

Подфорум към Факултета по начална и предучилищна педагогика

Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student

Публикувай отговор
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя
Специалност: Логопедия
Курс: четвърти

Re: Логопедия

Мнение от kandidat_studentt »

deskasmeska написа:
kandidat_studentt написа:Хей,някой може ли да ми даде програмата за 1-ви семестър?Знам,че новата още не е излязла,но ако може старата от миналата година..В сайта на СУ май я има,обаче натискам Логопедия 1-ви курс и ми излиза,че е за педагогика на масовата и художествената комуникация :roll:
Аз като вляза в програмата за първи курс ми излиза за втори.... влизам в програмата, за втори
и пак ми излиза същото съдържание , незнам май нещо са объркали
Да и на мен за 2-ри,плюс това ми пише,че е за педагогика на масовата и художествената комуникация,а не логопедия..май наистина нещо са объркали.За логопедията не намирам нищо,само предметите,които ще учим и през 4-те години..но за 1-ви курс нищо :shock:
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от Spondaic »

deskasmeska аз се занимавам с хакерство 8) та не разбрах какво ви трябва,за да ви го намера ако нещо
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

Spondaic написа:deskasmeska аз се занимавам с хакерство 8) та не разбрах какво ви трябва,за да ви го намера ако нещо
Програмата за 1-ви семестър логопедия,ако може :) Новата не е излязла още май,ама миналогодишната също може,само да хвърля един поглед горе-долу :D
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

Мързи ме да им рова из системните файлове,иначе ето ти нещо,но май по това като гледам е за първата година,но 2-рия семестър
Прикачени файлове
_1.pdf
(141.18 KiB) Свалено 47 пъти
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от deskasmeska »

Spondaic написа:deskasmeska аз се занимавам с хакерство 8) та не разбрах какво ви трябва,за да ви го намера ако нещо
Хляба ли ще ми взимаш а? Няма да се разберем така... :Д
Изображение
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

Ужас,каква е тая философия???За какво ни е :shock: Мразя философията :pale:

Благодаря много,Spondaic! :D
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

kandidat_studentt написа:Ужас,каква е тая философия???За какво ни е :shock: Мразя философията :pale:

Благодаря много,Spondaic! :D
Само да нямаме математика
пък за философията още по- добре..
на мен не ми пречи :)
kandidat_studentt
спокойно ,колкото мога, ако сме заедно ще ти помагам :)
Изображение
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

deskasmeskaq,мерси много! :D А за математиката,нямаме!Спокойно, и аз се бях уплашила с тая висша математика,но нямамеее.. :D :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

kandidat_studentt написа:deskasmeskaq,мерси много! :D А за математиката,нямаме!Спокойно, и аз се бях уплашила с тая висша математика,но нямамеее.. :D :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
:cheers: :cheers: :connie_40: :connie_girl_cleanglasses:
Изображение
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

Аз нещо тия дни не съм писала... Срам... :mrgreen: Гледах тази програма и предметите звучат интересно. :) Нямам търпение. :flower:
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

shubi написа:Аз нещо тия дни не съм писала... Срам... :mrgreen: Гледах тази програма и предметите звучат интересно. :) Нямам търпение. :flower:
Да мен особено интересно ми звучи Оториноларингология ако трябва да съм честна даже не мога и да си представя, какво ще е това :?: :?: :shock:
Изображение
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

Чичко Google веднага отговори на този въпрос :)

Оториноларингология:
Раздел на медицината, занимаващ се с изучаването на заболяванията на ухото, гърлото и носа.
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

Това е програма все пак за 2-рия семестър (демек 2срок ако ви е по-лесно) 1-вия се учат уводни неща както и анатомия,някоя желаеща да ми помага именно по нея ако има да свирка :lol: Деска аз ли твоя хляб да взимам,или ти моя :?: Боби точно така,добро попадение посредством чичо Гугъл
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

Spondaic написа:Това е програма все пак за 2-рия семестър (демек 2срок ако ви е по-лесно) 1-вия се учат уводни неща както и анатомия,някоя желаеща да ми помага именно по нея ако има да свирка :lol: Деска аз ли твоя хляб да взимам,или ти моя :?: Боби точно така,добро попадение посредством чичо Гугъл
За това не се знае... може да си го поделим аз не искам много :salute:
а бтв не искам да ви шашкам, но един познат, който учи и е последна година по тази специалност ми каза, че 2рия семестър е бил доста тежък, да се надяваме, че е било индивидуално..
Изображение
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

shubi написа:Чичко Google веднага отговори на този въпрос :)

Оториноларингология:
Раздел на медицината, занимаващ се с изучаването на заболяванията на ухото, гърлото и носа.
Да и аз след това не пропуснах да проверя, но мисълта ми беше, как ще уча нещо като преди това даже не съм му знаела значението дори.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФНПП”