Относно общежитията

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Заключено
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Относно общежитията

Мнение от morfei »

samanta_ написа:лелел тва си е голям грабеж и кво и аз като ида на 28 да не би да ми таксуват 30 лв пт 28 до 30? :cyclopsani: :(
Погледни горните 2 мнения и си отговори.
Компютърни науки 1 курс
samanta_
От дъжд на вятър

Мнение от samanta_ »

м кво значи като ме питат сега ли се настанявам да кажа не, ами като се истърся на 28 или пък на 27 кво ще ми кажат?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Като те питат дали искаш да се настаниш сега ще им кажеш, че искаш само за 2-3 дена в края на месеца и съответно те ще ти обяснят.
Компютърни науки 1 курс
samanta_
От дъжд на вятър

Мнение от samanta_ »

а значи на мен ще ми излезе 30 лв по-малко от тая предната сметка където са я постнали? бтв аватара ти е от любимия ми филм :mrgreen:
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Тоя номер едва ли ще стане, макар да не знам някой да го е пробвал.
Все пак датите за настаняване са до 20-ти и ако не се настаниш дотогава, гърмиш.

Това за трите наема не е предплащане за три месеца напред! Това е депозит, който ти връщат, когато се изнасяш, стига да няма счупено в стаята ти и т.н.
Изображение
samanta_
От дъжд на вятър

Мнение от samanta_ »

мн им е депозита в унсс е 15 лв а идея колко ми е наема 41а блок стая с 3 легла
Sunday
В началото бе словото

Мнение от Sunday »

samanta_ написа:мн им е депозита в унсс е 15 лв а идея колко ми е наема 41а блок стая с 3 легла
103 лв общо платих днес
samanta_
От дъжд на вятър

Мнение от samanta_ »

и питаха ли те кога се настаняваш???
Jijafka
В началото бе словото
Специалност: @_@

Мнение от Jijafka »

Aз също съм 41 А , 209 стая с три легла, когато ме попитаха кога се настанявам аз казах че чак на 30ти ще се нанеса, жената обаче ми отговори, че до 20ти бил срока, аз и казах че сега плащам но чак на 30ти ще пристигна и тя не ми каза нищо повече, таксува си ме 103 лв и 65 ст. и това беше.
edmon
От дъжд на вятър
Специалност: Право

Мнение от edmon »

Jijafka написа:Aз също съм 41 А , 209 стая с три легла, когато ме попитаха кога се настанявам аз казах че чак на 30ти ще се нанеса, жената обаче ми отговори, че до 20ти бил срока, аз и казах че сега плащам но чак на 30ти ще пристигна и тя не ми каза нищо повече, таксува си ме 103 лв и 65 ст. и това беше.
И аз съм в 41 А имаш ли поне нова дограма ,че аз не!
samanta_
От дъжд на вятър

Мнение от samanta_ »

и аз съм 41а, а има ли възможност да има 3 легла в стаята, а да сме си само 2 момичета?
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Няма значение кога се нанасяте с багаж в стаята, плащате си наем от датата, на която се настанявате, до края на септември.
Изображение
Изображение
Изображение
Jijafka
В началото бе словото

Мнение от Jijafka »

samanta_ написа:и аз съм 41а, а има ли възможност да има 3 легла в стаята, а да сме си само 2 момичета?
Mного малко вероятно е, тепърва предстоят 2, 3 и незнам още колко класирания за горните курсове, такаче най-вероятно ще сте с някой от горен курс...

edmon не обърнах внимание честно казано, ама май нямам, щеше да ми направи впечатление. :lol:
thegamess
В началото бе словото

Мнение от thegamess »

Jijafka написа:Aз също съм 41 А , 209 стая с три легла, когато ме попитаха кога се настанявам аз казах че чак на 30ти ще се нанеса, жената обаче ми отговори, че до 20ти бил срока, аз и казах че сега плащам но чак на 30ти ще пристигна и тя не ми каза нищо повече, таксува си ме 103 лв и 65 ст. и това беше.
ако ти пропускаш тоя наем 15ти - 30ти, то трябва да си платила под 100 лева пак не излиза нещо
ще обесниш ли на твоята бележка какво пише :roll: за кое колко пари са ти взели
Jijafka
В началото бе словото

Мнение от Jijafka »

thegamess написа:
ако ти пропускаш тоя наем 15ти - 30ти, то трябва да си платила под 100 лева пак не излиза нещо
ще обесниш ли на твоята бележка какво пише :roll: за кое колко пари са ти взели
Въпроса е че аз не го пропускам, явно няма вариант при който да не се плати и наема за септември,нищо че няма да ползвам общежитието. Платих си каквото платиха и всички други, въпреки че и обясних, че няма да ползвам общежитие този месец.
Заключено

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”