Погледни горните 2 мнения и си отговори.samanta_ написа:лелел тва си е голям грабеж и кво и аз като ида на 28 да не би да ми таксуват 30 лв пт 28 до 30?![]()
Относно общежитията
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Относно общежитията
Компютърни науки 1 курс
м кво значи като ме питат сега ли се настанявам да кажа не, ами като се истърся на 28 или пък на 27 кво ще ми кажат?
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Като те питат дали искаш да се настаниш сега ще им кажеш, че искаш само за 2-3 дена в края на месеца и съответно те ще ти обяснят.
Компютърни науки 1 курс
а значи на мен ще ми излезе 30 лв по-малко от тая предната сметка където са я постнали? бтв аватара ти е от любимия ми филм 
Тоя номер едва ли ще стане, макар да не знам някой да го е пробвал.
Все пак датите за настаняване са до 20-ти и ако не се настаниш дотогава, гърмиш.
Това за трите наема не е предплащане за три месеца напред! Това е депозит, който ти връщат, когато се изнасяш, стига да няма счупено в стаята ти и т.н.
Все пак датите за настаняване са до 20-ти и ако не се настаниш дотогава, гърмиш.
Това за трите наема не е предплащане за три месеца напред! Това е депозит, който ти връщат, когато се изнасяш, стига да няма счупено в стаята ти и т.н.

мн им е депозита в унсс е 15 лв а идея колко ми е наема 41а блок стая с 3 легла
103 лв общо платих днесsamanta_ написа:мн им е депозита в унсс е 15 лв а идея колко ми е наема 41а блок стая с 3 легла
и питаха ли те кога се настаняваш???
-
Jijafka
- В началото бе словото
- Специалност: @_@
Aз също съм 41 А , 209 стая с три легла, когато ме попитаха кога се настанявам аз казах че чак на 30ти ще се нанеса, жената обаче ми отговори, че до 20ти бил срока, аз и казах че сега плащам но чак на 30ти ще пристигна и тя не ми каза нищо повече, таксува си ме 103 лв и 65 ст. и това беше.
-
edmon
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
И аз съм в 41 А имаш ли поне нова дограма ,че аз не!Jijafka написа:Aз също съм 41 А , 209 стая с три легла, когато ме попитаха кога се настанявам аз казах че чак на 30ти ще се нанеса, жената обаче ми отговори, че до 20ти бил срока, аз и казах че сега плащам но чак на 30ти ще пристигна и тя не ми каза нищо повече, таксува си ме 103 лв и 65 ст. и това беше.
и аз съм 41а, а има ли възможност да има 3 легла в стаята, а да сме си само 2 момичета?
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Няма значение кога се нанасяте с багаж в стаята, плащате си наем от датата, на която се настанявате, до края на септември.

-
Jijafka
- В началото бе словото
Mного малко вероятно е, тепърва предстоят 2, 3 и незнам още колко класирания за горните курсове, такаче най-вероятно ще сте с някой от горен курс...samanta_ написа:и аз съм 41а, а има ли възможност да има 3 легла в стаята, а да сме си само 2 момичета?
edmon не обърнах внимание честно казано, ама май нямам, щеше да ми направи впечатление.
ако ти пропускаш тоя наем 15ти - 30ти, то трябва да си платила под 100 лева пак не излиза нещоJijafka написа:Aз също съм 41 А , 209 стая с три легла, когато ме попитаха кога се настанявам аз казах че чак на 30ти ще се нанеса, жената обаче ми отговори, че до 20ти бил срока, аз и казах че сега плащам но чак на 30ти ще пристигна и тя не ми каза нищо повече, таксува си ме 103 лв и 65 ст. и това беше.
ще обесниш ли на твоята бележка какво пише
-
Jijafka
- В началото бе словото
Въпроса е че аз не го пропускам, явно няма вариант при който да не се плати и наема за септември,нищо че няма да ползвам общежитието. Платих си каквото платиха и всички други, въпреки че и обясних, че няма да ползвам общежитие този месец.thegamess написа:ако ти пропускаш тоя наем 15ти - 30ти, то трябва да си платила под 100 лева пак не излиза нещоJijafka написа:Aз също съм 41 А , 209 стая с три легла, когато ме попитаха кога се настанявам аз казах че чак на 30ти ще се нанеса, жената обаче ми отговори, че до 20ти бил срока, аз и казах че сега плащам но чак на 30ти ще пристигна и тя не ми каза нищо повече, таксува си ме 103 лв и 65 ст. и това беше.
ще обесниш ли на твоята бележка какво пишеза кое колко пари са ти взели