кандидати ПСИХОЛОГИЯ

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Brizeida
Да живей словото
Курс: четвърти

Re: кандидати ПСИХОЛОГИЯ

Мнение от Brizeida »

А от мен ето една скорошна снимка (приличам на върла хип-хопърка /но не съм/):

http://img.photobucket.com/albums/v321/ ... 000976.jpg

:JC_lion:
Аватар
stelianna
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от stelianna »

като цяло ще споделите ли доволни ли сте от специалноста от преподавателите, лекците
"Който поеме предизвикателството, управлява щастието си.
Аватар
Brizeida
Да живей словото

Мнение от Brizeida »

Да, доволна съм от лекциите, които не съм имала все още. ()_0

stelianna, чети по-добре темите, за да не сбъркаш отново по този начин ;)
Иначе ShadeOfShane може да ти каже дали е доволна, тя вече е посeщавала лекции със сигурност :mrgreen:
Аватар
arthaz
Драскач
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от arthaz »

Резюме:
Общо взето ShadeofShane балансира негативно-настроеният Плазмодий и отвратената от Психологията в първи курс Blood Countess(която в горните курсове преминава на страната на светлината :lol: [а.к.а оптимизма]). Из дебелите страници на темата все се намира някой външен, който да разправя как няма реализация и колко зле сме да кандидатстваме това. Доводите на повечето активни във форума психолози са, че те са си избрали да учат това, ако ще да вземат по 400-500лв. Също така се споменава, че може би ще има по-голяма реализация в бъдеще, защото тези неща ставали популярни- примерно да се реализираш като HR(a.k.a Human Resources) и такива разни неща.
Някъде тук се появяваме ние, зайците психолози, където в 2/3 от страниците споделяме кандидат-студентски неволи, а в останалото време спамим или нищим неща, които са били дискутирани много пъти. Също така си струва да се отбележи, че повечето сме оптимистично настроени, но батковците( в частност Плазмодий) ни напомняха не веднъж, че нещата в унито не са цветущи.
The end.
Elämää täytyy rakastaa ^^
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

Хаха браво arthaz :)

Абе аз сега от линка на Brizeida разбирам,че има и каланетика, тае бо и аеробика. На тае бо съм ходила,но честно казано ми е доста мътно какво представляват каланетиката и аеробиката. Някой може ли да разясни? :wink: Освен това, някой беше казал (в темата за спорта),че има акробатичен рокенрол. Да знаете нещо по въпроса? :)
Аватар
Brizeida
Да живей словото

Мнение от Brizeida »

arthaz написа:Резюме:
Общо взето ShadeofShane балансира негативно-настроеният Плазмодий и отвратената от Психологията в първи курс Blood Countess(която в горните курсове преминава на страната на светлината :lol: [а.к.а оптимизма]). Из дебелите страници на темата все се намира някой външен, който да разправя как няма реализация и колко зле сме да кандидатстваме това. Доводите на повечето активни във форума психолози са, че те са си избрали да учат това, ако ще да вземат по 400-500лв. Също така се споменава, че може би ще има по-голяма реализация в бъдеще, защото тези неща ставали популярни- примерно да се реализираш като HR(a.k.a Human Resources) и такива разни неща.
Някъде тук се появяваме ние, зайците психолози, където в 2/3 от страниците споделяме кандидат-студентски неволи, а в останалото време спамим или нищим неща, които са били дискутирани много пъти. Също така си струва да се отбележи, че повечето сме оптимистично настроени, но батковците( в частност Плазмодий) ни напомняха не веднъж, че нещата в унито не са цветущи.
The end.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Дар слово, как не! :cheers:

Loli (или по-скоро Лия, защото все пак трябва да свикваме;)), каланетиката и аеробиката са сравнително енергични типове гимнастика, комбиниращи дори танцувални движения, но под формата на упражнения. Повече информация се съдържа в следващия линк, който ще ти предоставя. Каланетиката всъщност е повече бавна, но аеробиката е по-динамичната!
Лошото, поне за мен, при каланетиката е липсата на музика. Някои инструктори пускат, други не, не знам как ще е към СУ, но по правило каланетиката е без съпровод, за да няма разсейване. 0_о
http://www.fabulis.bg/sections/view/section:22

Аеробика:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%BA%D0%B0
Alkesaur
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: кандидат-студент

Мнение от Alkesaur »

Ето ме мене http://img232.imageshack.us/img232/3239/dsci0035z.jpg :)

Аз съм планирал от октомври редовно да ходя на плуване и да се пробвам да мина изпита за спасители преди другото лято, та мислех да се запиша на плуване и в СУ покрай това. Хем си плувам, хем ми пишат оценка! (от която така и не разбрах дали въобще има някакъв смисъл? Както и оценката за език? Влиза ли по някакъв начин в класации за стипендии, системата с кредитите или нещо подобно?).
Чак сега ми хрумна че басейна на унито може да не е от най-добрите. Ако е без отопление направо не ми се мисли през зимата какво е :lol: Охраната ще ни отпраща - " Съжалявам, курса ви е отменен, басейна замръзна и следващите два месеца на него ще се провеждат занятия по фигурно пързаляне и лов на тюлени, приятен ден!" :P
Като се върна в София ще отида да огледам басейна, ако е там кадето си мисля е доста близо до мен.
Нико
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Нико »

Здравейте!
Чета си аз и гледам, че усилено коментирате спорта в СУ...Ама нещо не разбрах - к'во правим кат' не щем да ходим на спорт, има ли такава опция!?
Ники!
Аватар
arthaz
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от arthaz »

Има колега, аз не мисля да ходя, ако не е наложително. Принципно всички от горните курсове казват, че спортът е езиците не са задължителни. Тоест- кеф ти е ходиш, ако не искаш не ходиш. Дано наистина е така :)
Elämää täytyy rakastaa ^^
Нико
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Нико »

Ам, май няма да ходя, щото никак не ме влече.... :)
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

Мерси за информацията, Ади ;)
Май все пак ще се запиша на тае бо, защото поне съм сигурна,че ще има музика.

Ей момчета, защо не искате да се записвате на спорт бе ;)
Аватар
MiamiInk
В началото бе словото
Курс: трети

Мнение от MiamiInk »

Според мен няма смисъл да записвате спорт- какъвто и да е. Просто е загуба на време, но вие си решавате. :)
Аватар
Brizeida
Да живей словото

Мнение от Brizeida »

Я гледайте на какво се натъквам...
http://rcp2009.wordpress.com/

:albino:
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

Предполагам няма да има проблем който иска да отиде да слуша, след като ще се проведе в СУ :)
Earendil
В началото бе словото
Специалност: психология

Мнение от Earendil »

Alkesaur написа:" Съжалявам, курса ви е отменен, басейна замръзна и следващите два месеца на него ще се провеждат занятия по фигурно пързаляне и лов на тюлени, приятен ден!" :P
Hahaha, true. :mrgreen:
Brizeida написа:
ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА, НЕ СЕ КАЗВА ФЕДЕРБАЛ!!!! Спортът е бадминтон!
Безумното детско размятане на перца, особено неконтролируемо при това, и то на улицата без мрежа, е вече федербал!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ааа, аз именно такъв федербал съм играла. :bounce: Какво име.. feather ball..федербал.. мед ми капе на сърцето. xD
Loli написа: Май все пак ще се запиша на тае бо, защото поне съм сигурна,че ще има музика.
И аз на това ще се запиша ^^
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”