http://img.photobucket.com/albums/v321/ ... 000976.jpg
кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: кандидати ПСИХОЛОГИЯ
А от мен ето една скорошна снимка (приличам на върла хип-хопърка /но не съм/):

- stelianna
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
като цяло ще споделите ли доволни ли сте от специалноста от преподавателите, лекците
"Който поеме предизвикателството, управлява щастието си.
Да, доволна съм от лекциите, които не съм имала все още. ()_0
stelianna, чети по-добре темите, за да не сбъркаш отново по този начин
Иначе ShadeOfShane може да ти каже дали е доволна, тя вече е посeщавала лекции със сигурност
stelianna, чети по-добре темите, за да не сбъркаш отново по този начин
Иначе ShadeOfShane може да ти каже дали е доволна, тя вече е посeщавала лекции със сигурност
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Резюме:
Общо взето ShadeofShane балансира негативно-настроеният Плазмодий и отвратената от Психологията в първи курс Blood Countess(която в горните курсове преминава на страната на светлината
[а.к.а оптимизма]). Из дебелите страници на темата все се намира някой външен, който да разправя как няма реализация и колко зле сме да кандидатстваме това. Доводите на повечето активни във форума психолози са, че те са си избрали да учат това, ако ще да вземат по 400-500лв. Също така се споменава, че може би ще има по-голяма реализация в бъдеще, защото тези неща ставали популярни- примерно да се реализираш като HR(a.k.a Human Resources) и такива разни неща.
Някъде тук се появяваме ние, зайците психолози, където в 2/3 от страниците споделяме кандидат-студентски неволи, а в останалото време спамим или нищим неща, които са били дискутирани много пъти. Също така си струва да се отбележи, че повечето сме оптимистично настроени, но батковците( в частност Плазмодий) ни напомняха не веднъж, че нещата в унито не са цветущи.
The end.
Общо взето ShadeofShane балансира негативно-настроеният Плазмодий и отвратената от Психологията в първи курс Blood Countess(която в горните курсове преминава на страната на светлината
Някъде тук се появяваме ние, зайците психолози, където в 2/3 от страниците споделяме кандидат-студентски неволи, а в останалото време спамим или нищим неща, които са били дискутирани много пъти. Също така си струва да се отбележи, че повечето сме оптимистично настроени, но батковците( в частност Плазмодий) ни напомняха не веднъж, че нещата в унито не са цветущи.
The end.
Elämää täytyy rakastaa ^^
Хаха браво arthaz 
Абе аз сега от линка на Brizeida разбирам,че има и каланетика, тае бо и аеробика. На тае бо съм ходила,но честно казано ми е доста мътно какво представляват каланетиката и аеробиката. Някой може ли да разясни?
Освен това, някой беше казал (в темата за спорта),че има акробатичен рокенрол. Да знаете нещо по въпроса? 
Абе аз сега от линка на Brizeida разбирам,че има и каланетика, тае бо и аеробика. На тае бо съм ходила,но честно казано ми е доста мътно какво представляват каланетиката и аеробиката. Някой може ли да разясни?
arthaz написа:Резюме:
Общо взето ShadeofShane балансира негативно-настроеният Плазмодий и отвратената от Психологията в първи курс Blood Countess(която в горните курсове преминава на страната на светлината[а.к.а оптимизма]). Из дебелите страници на темата все се намира някой външен, който да разправя как няма реализация и колко зле сме да кандидатстваме това. Доводите на повечето активни във форума психолози са, че те са си избрали да учат това, ако ще да вземат по 400-500лв. Също така се споменава, че може би ще има по-голяма реализация в бъдеще, защото тези неща ставали популярни- примерно да се реализираш като HR(a.k.a Human Resources) и такива разни неща.
The end.
Дар слово, как не!
Loli (или по-скоро Лия, защото все пак трябва да свикваме;)), каланетиката и аеробиката са сравнително енергични типове гимнастика, комбиниращи дори танцувални движения, но под формата на упражнения. Повече информация се съдържа в следващия линк, който ще ти предоставя. Каланетиката всъщност е повече бавна, но аеробиката е по-динамичната!
Лошото, поне за мен, при каланетиката е липсата на музика. Някои инструктори пускат, други не, не знам как ще е към СУ, но по правило каланетиката е без съпровод, за да няма разсейване. 0_о
http://www.fabulis.bg/sections/view/section:22
Аеробика:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%BA%D0%B0
-
Alkesaur
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: кандидат-студент
Ето ме мене http://img232.imageshack.us/img232/3239/dsci0035z.jpg 
Аз съм планирал от октомври редовно да ходя на плуване и да се пробвам да мина изпита за спасители преди другото лято, та мислех да се запиша на плуване и в СУ покрай това. Хем си плувам, хем ми пишат оценка! (от която така и не разбрах дали въобще има някакъв смисъл? Както и оценката за език? Влиза ли по някакъв начин в класации за стипендии, системата с кредитите или нещо подобно?).
Чак сега ми хрумна че басейна на унито може да не е от най-добрите. Ако е без отопление направо не ми се мисли през зимата какво е
Охраната ще ни отпраща - " Съжалявам, курса ви е отменен, басейна замръзна и следващите два месеца на него ще се провеждат занятия по фигурно пързаляне и лов на тюлени, приятен ден!"
Като се върна в София ще отида да огледам басейна, ако е там кадето си мисля е доста близо до мен.
Аз съм планирал от октомври редовно да ходя на плуване и да се пробвам да мина изпита за спасители преди другото лято, та мислех да се запиша на плуване и в СУ покрай това. Хем си плувам, хем ми пишат оценка! (от която така и не разбрах дали въобще има някакъв смисъл? Както и оценката за език? Влиза ли по някакъв начин в класации за стипендии, системата с кредитите или нещо подобно?).
Чак сега ми хрумна че басейна на унито може да не е от най-добрите. Ако е без отопление направо не ми се мисли през зимата какво е
Като се върна в София ще отида да огледам басейна, ако е там кадето си мисля е доста близо до мен.
-
Нико
- В началото бе словото
- Курс: първи
Здравейте!
Чета си аз и гледам, че усилено коментирате спорта в СУ...Ама нещо не разбрах - к'во правим кат' не щем да ходим на спорт, има ли такава опция!?
Ники!
Чета си аз и гледам, че усилено коментирате спорта в СУ...Ама нещо не разбрах - к'во правим кат' не щем да ходим на спорт, има ли такава опция!?
Ники!
- arthaz
- Драскач
- Обратна връзка:
Има колега, аз не мисля да ходя, ако не е наложително. Принципно всички от горните курсове казват, че спортът е езиците не са задължителни. Тоест- кеф ти е ходиш, ако не искаш не ходиш. Дано наистина е така 
Elämää täytyy rakastaa ^^
-
Нико
- В началото бе словото
- Курс: първи
Ам, май няма да ходя, щото никак не ме влече.... 
Мерси за информацията, Ади 
Май все пак ще се запиша на тае бо, защото поне съм сигурна,че ще има музика.
Ей момчета, защо не искате да се записвате на спорт бе
:р
Май все пак ще се запиша на тае бо, защото поне съм сигурна,че ще има музика.
Ей момчета, защо не искате да се записвате на спорт бе
Според мен няма смисъл да записвате спорт- какъвто и да е. Просто е загуба на време, но вие си решавате. 
Я гледайте на какво се натъквам...
http://rcp2009.wordpress.com/
http://rcp2009.wordpress.com/
Предполагам няма да има проблем който иска да отиде да слуша, след като ще се проведе в СУ 
-
Earendil
- В началото бе словото
- Специалност: психология
Hahaha, true.Alkesaur написа:" Съжалявам, курса ви е отменен, басейна замръзна и следващите два месеца на него ще се провеждат занятия по фигурно пързаляне и лов на тюлени, приятен ден!"![]()
Ааа, аз именно такъв федербал съм играла.Brizeida написа:
ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА, НЕ СЕ КАЗВА ФЕДЕРБАЛ!!!! Спортът е бадминтон!
Безумното детско размятане на перца, особено неконтролируемо при това, и то на улицата без мрежа, е вече федербал!
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз на това ще се запиша ^^Loli написа: Май все пак ще се запиша на тае бо, защото поне съм сигурна,че ще има музика.
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.