Логопедия

Подфорум към Факултета по начална и предучилищна педагогика

Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student

Публикувай отговор
Аватар
mishoni_
Драскач
Специалност: Логопедия
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: Логопедия

Мнение от mishoni_ »

mishoni_ написа:Във факултета в 2 :mrgreen:
Ако си разбрала друго , сподели да не стане объркване :)
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Аватар
ortx
В началото бе словото

Мнение от ortx »

Честито и от мен на всички.Днес ходих да се запиша,направо във факултета,не трябва да се ходи до СУ.Дадоха ми телефон ,на който да позвъня за да ми кажат как стоят нещата за 1-ви --- 970 62 43. :)
Аватар
ortx
В началото бе словото

Мнение от ortx »

shubi написа:Оппааа :) Ей сега отивам да се записвам. ЧЕСТИТО и на Моника. Добре дошла :)

А, вчера със Spondaic обсъждахме да се видим съфорумците малко преди обявения,час. Какво мислите?
Аз съм съгласна.
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от deskasmeska »

ortx написа:Честито и от мен на всички.Днес ходих да се запиша,направо във факултета,не трябва да се ходи до СУ.Дадоха ми телефон ,на който да позвъня за да ми кажат как стоят нещата за 1-ви --- 970 62 43. :)
Да и аз бях там и на мен ми казаха същото... след 20ти да се обадя, за да ми кажат, в колко трябва да отида...
Изображение
Аватар
mishoni_
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от mishoni_ »

Еми като разберете , може да споделите с нас .. ако има промяна :drunken:
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

mishoni_ написа:Еми като разберете , може да споделите с нас .. ако има промяна :drunken:
няма проблем... :salute:
Изображение
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

Да с Боби обсъждахме за кафе,но май ще минете и без мен,че за сега на 1-ви няма да мога да дойда,но има време още до тогава и не е окончателно.Ама вие си се уговорете де,да може на спокойствие да се запознаете поне.
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

Ами ако остане 2 часа, може да се съберем към 1 или 1и нещо пред ФНПП да се видим :) Кой е За?

П.П : Принципно не знам колко ще се проточи откриването ама аз макс към 15 и 30 трябва да запалвам за към работа.. Дано не ни мотаят много.

П.П2 : Митко, ако нямаш друг по-важен ангажимент, да вземеш да дойдеш :) Оправданието,че не ти се пътува с влак не важи :) Не го приемам пък мисля,че и другите ще ме подкрепят :)

:flower:
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от kandidat_studentt »

Аз съм зааааааа да се съберем по-рано и да се запознаем :D Само кажете в колко часа и съм там!Само сутрин мога да минавам през форума,понеже лаптопа ми се счупи и в момента мога само от компютъра на брат ми да ви посещавам за по малко!Надявам се утре или други ден да си купя нов и ще мога по-честичко да съм тук :wink: Все пак има време до 1-ви,предполагам,че ще се уговорим!
Предполагам,че няма да е по-различно от това,което ми казаха..в 14ч на 1-ви.И вече за зала и т.н. щяло да пише някъде отпред,така че ще се оправим.. :)
До скоро
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

ей колеги много сте тихи нещо... :)
Изображение
Аватар
ortx
В началото бе словото

Мнение от ortx »

Предлагам като разбереме окончателия час за 1-ви да се уточниме и доразбереме окончателно.Мисля,че е добра идея да се видим по-рано :wink:
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

deskasmeska написа:ей колеги много сте тихи нещо... :)
Теб чакаме да раздвижиш темата :lol: някой ако иска да даде тема за дискусия няма да е лошо. Да дискутираме нещо,че време има много до началото :cyclopsani:
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от kandidat_studentt »

Хей,някой може ли да ми даде програмата за 1-ви семестър?Знам,че новата още не е излязла,но ако може старата от миналата година..В сайта на СУ май я има,обаче натискам Логопедия 1-ви курс и ми излиза,че е за педагогика на масовата и художествената комуникация :roll:
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

kandidat_studentt написа:Хей,някой може ли да ми даде програмата за 1-ви семестър?Знам,че новата още не е излязла,но ако може старата от миналата година..В сайта на СУ май я има,обаче натискам Логопедия 1-ви курс и ми излиза,че е за педагогика на масовата и художествената комуникация :roll:
Аз като вляза в програмата за първи курс ми излиза за втори.... влизам в програмата, за втори
и пак ми излиза същото съдържание , незнам май нещо са объркали
Изображение
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

Spondaic написа:
deskasmeska написа:ей колеги много сте тихи нещо... :)
Теб чакаме да раздвижиш темата :lol: някой ако иска да даде тема за дискусия няма да е лошо. Да дискутираме нещо,че време има много до началото :cyclopsani:
Еми аз предлагам да се опознаем, така да кажа,
примерно кои какво прави, от какво се интересува такива неща.... :)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФНПП”