Размисли и страсти: Inc!

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Размисли и страсти: Inc!

Мнение от Kristo »

Нова седмица, нов късмет... да я почваме!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Re: Размисли и страсти: Inc!

Мнение от morfei »

Как се казваш?
Откъде си?
На колко си години?
Каква специалност (ще)учиш?
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Ето една порция и от мен:

1. Как се зароди у теб такава страст към театъра?
2. Откъде идва ника ти?
3. Защо не идваш по-често на форумни?
4. Море или планина?
5. Черен или бял шоколад?
6. Поезия или проза?
7. Би ли казала, че си романтичка?
8. Имаш ли връзка в момента?

Толкова за тая вечер, после може още да измисля :joker:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

1. Каква татуировка имаш?
2. Къде? :roll:
3. Отвори Скайп, разгледай описанията (или както там се наричат съобщенията вдясно от аватарите :Р) на приятелите си и напиши най-забавното, най-странното и това, което ти харесва най-много (ако не е някое от предните две). (:
4. Цитирай по памет любим откъс от стихотворение/роман/whatever.
5. Защо не ме пита нищо когато имаше размисли и страсти с мен? :twisted:
6. Защо пилето е пресякло пътя?
7. Why is a raven like a writing desk?
8. Кога целуна момче за пръв път?
9. Разкажи някой спомен от детството си. :D
10. Разкажи ми някой виц. :Р
11. Какво правихте на срещата днеска? (: (Тюх, аз твърде късно се усетих и не можах да дойда)
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Ихааа, мисията изпълнена, паднала си ни на мушка сега :twisted: Така, да видим какво ще измисли изстрадалата ми днес глава, пък следващите дни повече...
1. Кое е най-странното ти запознанство?
2. С кое животно би се определила? Защо?
3. Кое би избрала да бъдеш - ангел в рая или господарка на ада? :P (Много ще ти отиват опашката, червените рогца и тризъбеца или там каквото държат дяволите, между другото :lol: :lol: )
4. Ако трябва да живееш във филм, кой от следните би избрала - "Маската на Зоро", "Гатака", "Отнесени от вихъра", "Междузвездни войни", "Матрицата" или "Титаник" :lol: ? Защо? А ако можеш сама да си избереш който и да е филм, кой ще бъде?
5. Кой ти е любимият цвят?
6. Кое е любимото ти число? По каква причина?
7. Опиши перфектната Коледа.
8. Най-първото ти впечатление от мен? (Визирам онази дамска форумна среща. По принцип не съм по тези въпроси, но онази среща беше доста забавна :P )
9. Кое предпочиташ - няколко часа с най-долната чалга или да те сваля безумно тъп и прост мъж? :lol:
10. Ако си джудже на Дядо Коледа добричко ли ще бъдеш или ще крадеш шоколадовите лакомства на децата? :lol:
11. Била си всякаква на цвят, а би ли се изрусила във възможно най-перхидроления оттенък? :P
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

1. Ако вземеш две кубчета Галина Бланка „Бълбук-бълбук” и ги разтвориш в едно кило ракия, а след това прибавиш две люти чушлета и малко жълт кантарион....таа след като изпиеш тоя гаден бълвоч, би ли си татуирала китаец боксьор на прасеца?
2. Какво мислиш за човек, чиято мечта е да отвори кръчма в автомобила си?
3. Коментарът ти относно тенденциозното превръщане на бразилските сериали в турски?
4. Чисти ли са на бачи Кико чашите ?
5. И сега малко въпросчета стил фейсбук: Кое животно си? Кой зеленчук си? Миришат ли ти краката? Навяваш ли на момчетата перверзни мисли, когато носиш шотландски килт?
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване

Мнение от inc »

:shock: :shock: :shock: Кога успяхте!?
ОК, по ред на номерата:
morfei написа:Как се казваш?
Откъде си?
На колко си години?
Каква специалност (ще)учиш?
1. Казвам се Нора.
2. Столично съм
3. След 2 месеца и половина ще стана на 20.
4. Уча книгоиздаване, вече 2-ри курс. :D
Mushmul написа:Ето една порция и от мен:

1. Как се зароди у теб такава страст към театъра?
2. Откъде идва ника ти?
3. Защо не идваш по-често на форумни?
4. Море или планина?
5. Черен или бял шоколад?
6. Поезия или проза?
7. Би ли казала, че си романтичка?
8. Имаш ли връзка в момента?

Толкова за тая вечер, после може още да измисля :joker:

1.Майка ми е голям любител. Преди години съседката над нас работеше в Сатирата, което ми даваше лесен достъп до постановките и така.. свикнах. Освен това никога не съм била голям киноман. Представянето на живо е много по вълнуващо. Поне за мен. :)
2. Ох, този ник.... :mrgreen: Идва от incantesima, което ми седи вече от 100 години. :) Не се превежда директно, но произлиза от "вълшебство" на италиански.
3. Идвам често, просто идвам отскоро. :wink:
4. Ох.... Море. Харесвам планината, но голямата ми любов са пасъка, слънцето, и солта. Бих живяла на морето. :mrgreen:
5. Черен! много рядко се сещам за бял шоколад. Колкото по-тъмен, толкова по-добре... като душата ми. :twisted:
6. Труден въпрос... И двете не отказвам. Зависи - май все пак проза.
7. Сигуно. :) Само дето рядко се отдавам на собствените си романтични наклонности.
8. Не, наскоро приключих една връзка и съм волна пеперуда. :lol:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

Vaskes написа:1. Каква татуировка имаш?
2. Къде? :roll:
3. Отвори Скайп, разгледай описанията (или както там се наричат съобщенията вдясно от аватарите :Р) на приятелите си и напиши най-забавното, най-странното и това, което ти харесва най-много (ако не е някое от предните две). (:
4. Цитирай по памет любим откъс от стихотворение/роман/whatever.
5. Защо не ме пита нищо когато имаше размисли и страсти с мен? :twisted:
6. Защо пилето е пресякло пътя?
7. Why is a raven like a writing desk?
8. Кога целуна момче за пръв път?
9. Разкажи някой спомен от детството си. :D
10. Разкажи ми някой виц. :Р
11. Какво правихте на срещата днеска? (: (Тюх, аз твърде късно се усетих и не можах да дойда)
1, 2. Едно разкривено цвете на десния глезен. Мързи ме да пускам снимки.
3. Ама откъде ти хрумват!? (добре, че точно сега почти на всички им е празно :lol: ) Странно: I'm not 20, people, I'm TWENTEEN!!! Преди е имало и по-забавни, но това мен ме радва: It's good to be bad, but's better to be evil :twisted: Запазвам си правото, ако нещо ми хареса особено, да го добавя до края на седмицата.
4. Пффф.. :roll: Може би това:
Преди векове аз възпрях на земята
и тук устроих си шега:
венчах се за земната Истина свята,
а тя увенча ме с рога.
"На гости у дявола - приказка за честта" Хр. Смирненски (А някога и цялото го помнех... тц тц тц. :bounce: )
Замислих се доста и за прозаичен откъс, но май не мога да избера, камо ли да цитирам. Сигурно би бил финалът на "Немили-недраги"... Или това - "Рибарят и неговата душа":
"— Малка русалке, малка русалке, аз те обичам. Вземи ме за мъж, защото те обичам.
Но русалката поклати глава.
— Ти имаш човешка душа — отговори тя. — Само ако пропъдиш душата си, бих могла да те залюбя.
И младият рибар си каза: „За какво ми е моята душа? Не мога да я видя. Не мога да я докосна. Не я познавам. Разбира се, че ще я пропъдя и ще изживея много радости!“ И вик на щастие се изтръгна от устните му, той се изправи в шарената си лодка и протегна ръце към русалката.
— Аз ще пропъдя душата си — извика той — и ти ще станеш моя жена, а аз ще стана твой мъж и в дълбините на морето ще живеем заедно, и ти ще ми покажеш всичко, за което си ми пяла, а аз ще правя всичко, каквото пожелаеш, и няма да се разделим цял живот.
А малката русалка се засмя от радост и закри лицето си с ръце.
— Но как да пропъдя душата си? — възкликна младият рибар. — Кажи ми как и ще видиш, че ще го направя.
— Уви, не зная. — каза малката русалка. — Морските хора нямат душа. — И тя потъна в дълбините, вперила в него тъжен поглед.
И тъй, рано на другата сутрин, преди още слънцето да се вдигне една педя над хълмовете, младият рибар отиде в дома на свещеника и почука три пъти на вратата.
Послушникът погледна през прозорчето, видя кой е, дръпна резето и му каза:
— Влез!
И младият рибар престъпи прага и коленичи на дъхавите рогозки на пода, извика на свещеника, който четеше от святата книга, и му каза:
— Отче, аз любя морска девойка, но моята душа ми пречи да изпълня желанието си. Кажи ми как мога да пропъдя душата си, защото всъщност тя не ми трябва. Каква стойност има душата за мен? Не мога да я видя. Не мога да я докосна. Не я познавам.
А свещеникът се заудря в гърдите и отговори.
— Горко ти, горко ти, ти си полудял или си ял някаква отровна билка, защото душата е най-благородната част от човека и ни е била дадена от Бога, за да я използуваме за благородни неща. Няма нищо по-скъпоценно от човешката душа, няма нищо земно, което може да се сравни с нея. Тя струва колкото всичкото злато на света и е по-скъпоценна от рубините на царете. Не мисли, синко мой, повече за това, защото за такъв грях няма прошка. Морските хора, те са загубени й тези, които общуват с тях, са също загубени. Те са като дивите зверове, които не знаят кое е добро и кое е зло, и господ не е умрял заради тях.
Очите на младия рибар се наляха със сълзи, когато чу жестоките слова на свещеника, той се изправи и му каза:
— Отче, фавните живеят в гората и са щастливи, а по скалите седят тритони с арфи от червено злато. Позволи ми да бъда като тях, моля ти се, защото те живеят като цветята. Каква полза имам аз от моята душа, щом тя стои между мен и съществото, което любя?
— Телесната любов е низка — възкликна свещеникът и смръщи вежди — и низки и зли са нечестивите същества, които Бог търпи да кръстосват неговия свят. Проклети да са горските фавни, проклети да са морските певци! Чувал съм ги нощно време и те са се мъчили да ме отклонят от моите молитви. Те ми чукат на прозореца и се смеят. Те ми шепнат на ушите разкази за своите пагубни радости. Те ме изкушават със съблазни, а когато понеча да се моля, кривят се насреща ми. Те са загубени, казвам ти, те са загубени. За тях няма рай, няма и ад и нито на едното, нито на другото място ще прославят те божието име.
— Отче, ти не знаеш какво говориш! — извика младият рибар. — Веднъж хванах с мрежата си дъщерята на морския цар. Тя е по-хубава от зорницата и по-бяла от месеца. Зарад нейната снага съм готов да дам душата си, а зарад нейната любов съм готов да се откажа от рая. — Кажи ми това, което те питам, и ме остави да си отида с мир.
— Махни се! Махни се! — извика свещеникът. — Твоята любима е загубена и ти ще бъдеш загубен с нея. — И не му даде благословия, и го изпъди от къщата си.
А младият рибар се запъти към пазарището и вървеше бавно, с оборена глава, като човек, постигнат от скръб.
И когато го видяха да идва, търговците зашепнаха помежду си, а един от тях излезе напред да го пресрещне, извика го по име и му рече:
— Какво имаш за продан?
— Ще ти продам моята душа — отговори той. — Моля ти се, купи я от мен, защото ми е омръзнала. За какво ми е моята душа? Не мога да я видя. Не мога да я докосна. Не я познавам.
Но търговците му се присмяха и казаха:
— За какво ни е човешка душа? Тя не струва пукната пара. Продай ни тялото си да ни робува и ние ще те облечем в морскосиньо, и ще сложим пръстен на ръката ти, и ще те направим любимец на царицата. Но недей ни говори за душата, защото тя за нас не е нищо, нито има някаква стойност, та да ни послужи.
И младият рибар си каза:
"Колко странно е това! Свещеникът ми каза, че душата струва колкото златото на целия свят, а търговците твърдят, че не струва пукната пара.“
И си отиде от пазарището, и слезе на морския бряг, и се замисли какво трябва да стори."
Позволих си да цитирам не по памет, за да не предъвквам хубавата приказка.
5. Ммм не помня, честно. Май мислех да те питам, ама не сколасах. имам си разсеяните периоди. :mrgreen:
6. Защото е късогледо идиотче и не зачита пътната безопасност , заради която са измислили подлезите
7. It is?... :scratch: Is it?
8. Игрите на бутилка и пр. броят ли се? :lol: Приемам, че не - значи... на 14. Някога бях кротко дете.
9. :lol: Спомням си как един път имахме гости, аз съм била сигурно на 6. И ми беше леко скучновато, но не можах да изнудя нокого да си играе с мен. затова се скрих в гардероба, увита в една стара рокля на майка ми и стоях там повече от час. бая бях стреснала всички после докато ме намерят. :twisted: Иначе имам Страхотни спомени от село, където ходехме да джапаме в близката река и да си ловим раци. :mrgreen:
10. Кххх, хич ме няма, пък и не помня.. Добре, сетих се:
Седят Петка и Чапай пред магазина. Спорят:
- Дай да вземем 3, вчера взехме 2 и не ни стигнаха.
- Не, оня ден купихме 3 и ни останаха.
Препирали се те, пък се разбрали. Влезли в магазина изрецитирали в един глас на продавачката:
-Един стек водка и 2 репички.
11. На срещата вчера се гостихме с китайско. И ви нахранихме и вас, че несериозници и не ни правите компания. :mrgreen:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от Mushmul »

Благодаря за отговорите! Хайде още малко да те поизмъча:

1. Коя зодия си? Вярваш ли въобще на тези неща?
2. Излизала ли си извън България? Ако да, кажи къде най-много ти е харесало и защо?
3. Какво е България за теб и представяш ли си някой ден да живееш другаде?
4. В мъжки свят ли живеем?
5. Има ли Бог? В какво всъщност вярваш?
6. Къде си в момента? Опиши обстановката.
:mrgreen:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

fluffy cloud написа:Ихааа, мисията изпълнена, паднала си ни на мушка сега :twisted: Така, да видим какво ще измисли изстрадалата ми днес глава, пък следващите дни повече...
1. Кое е най-странното ти запознанство?
2. С кое животно би се определила? Защо?
3. Кое би избрала да бъдеш - ангел в рая или господарка на ада? :P (Много ще ти отиват опашката, червените рогца и тризъбеца или там каквото държат дяволите, между другото :lol: :lol: )
4. Ако трябва да живееш във филм, кой от следните би избрала - "Маската на Зоро", "Гатака", "Отнесени от вихъра", "Междузвездни войни", "Матрицата" или "Титаник" :lol: ? Защо? А ако можеш сама да си избереш който и да е филм, кой ще бъде?
5. Кой ти е любимият цвят?
6. Кое е любимото ти число? По каква причина?
7. Опиши перфектната Коледа.
8. Най-първото ти впечатление от мен? (Визирам онази дамска форумна среща. По принцип не съм по тези въпроси, но онази среща беше доста забавна :P )
9. Кое предпочиташ - няколко часа с най-долната чалга или да те сваля безумно тъп и прост мъж? :lol:
10. Ако си джудже на Дядо Коледа добричко ли ще бъдеш или ще крадеш шоколадовите лакомства на децата? :lol:
11. Била си всякаква на цвят, а би ли се изрусила във възможно най-перхидроления оттенък? :P
1. Ох, странно запознанство? На една форумна. :lol: Бяхме 6-7 човека общо. едното момче закъсня. И когато се появи беше голяма атракция. Височък, ячък, с дълга тъмна коса, прорязана от дързък ален кичур; В костюм, на който Батман би завидял: целият в черно, с вериги на панталоните, кубинки с метални бомбета и дъъълъг кожен шлифер. :twisted: Не го свали докрай, естествено.
Беше сърдит на своите приятели (май само мен не познаваха като цяло, аз познаах 1 човек) и мълча в ъгъла под претекст, че му било СВЕТЛО. :cyclopsani: Към края на вечерта прояви приличието да дойде сред простосмъртните да се запознаем, де. С реплики от рода на "Значи ти си новата кръв?" и "От'де е твоят род и и кои земи са населявали предците ти?" После пак мълча и започна да разпердушинва розата, която носеше със себе си. като си тръгвахме дно момче го попита "Не можа ли да подариш розата на някое от момичетата? Ами виж какво направи с хубавото цвете!" Отговорът беше "Забрави за цветето. Аз съм розата. Родих се от кръвта на Христос." Край на цитата. Край на събирането.
Тогава въпросният тип беше на 16-17. :mrgreen:
Was that weird enough? :lol:
2. Кукувица. :mrgreen:
3. Като знаеш, 'що изобщо ме питаш? :twisted:
4. Ъ? :scratch: "Отнесени от вихъра" може би. :roll: Аз и без друго живеех доскоро в разни латино сериали... :lol: Харесай си сама.
5. харесвам нюанси от всеки цвят - зависи от настроението ми. Обичам зелено. И червено - много. И силно контрастни съчетания.
6. Нямам.
7. Коледа е семеен празник, затова - с близките. С много украса. С вкусните манджи на мама. С мнооооооого сняг. С подбрани с мерак подаръчета. Коледен шоколаден календар! :mrgreen: С хубаво тежко червено винце и стари истории. :mrgreen: Разходка през деня... такива сладникавки работи, дето придават уют.
8. Онази в парка? :lol: Поправи ме ако не съм уцелила. Реших, че си висока. :lol: И че си добър ценител на сладоледа.
9. Те обикновено са свързани. Сигурно бих предпочела чалгата - с добра компания и лигня (която при мен не липсва) положението си е на 6. :cheers:
10. Ще крада лакомствата на възрастните. :twisted:
11. Ммм, никога не съм си боядисвала цялата коса. И не възнамерявам, докато не ми се наложи. Освен ако не е някой много тъъмен оттенък. :) Не съм била розова, оранжева и руса. И 3-те не бих ги пробвала.
blackout написа:1. Ако вземеш две кубчета Галина Бланка „Бълбук-бълбук” и ги разтвориш в едно кило ракия, а след това прибавиш две люти чушлета и малко жълт кантарион....таа след като изпиеш тоя гаден бълвоч, би ли си татуирала китаец боксьор на прасеца?
2. Какво мислиш за човек, чиято мечта е да отвори кръчма в автомобила си?
3. Коментарът ти относно тенденциозното превръщане на бразилските сериали в турски?
4. Чисти ли са на бачи Кико чашите ?
5. И сега малко въпросчета стил фейсбук: Кое животно си? Кой зеленчук си? Миришат ли ти краката? Навяваш ли на момчетата перверзни мисли, когато носиш шотландски килт?
1. Не, не бих, 'щото ще съм разглобена и в несвяст.
2. Мисля, че е хубава мечта. :mrgreen: Особено ако черпи по-честичко.
3. Не ми 'арешва. Латиното се изчерпа вече откъм лица и съжети безбожно, но поне лицата (и телата), дето ги пускат на екран са привлекателни, а ктъвта им е гореща. В турските сериали всички мъже се държат като психопати или женчовци, а жените рядко са баш красиви. Ще им мине модата. Но ако си фен на бозите, предполагам, че е нелошо разнобразие.
4. Ни 'нам. ^^
5. Животно казах вече. Зеленчук - ряпа. Краката ми миришат, ако не си ги измия. :P А килт не съм обличала досега. Но има време. Ех, защо Боромир замина. Сега няма кой да ми услужи. :drunken:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Абе, Инк, сигурно те питам за 67-ми път ама ти от нашто даскало ли си?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

Mushmul написа:Благодаря за отговорите! Хайде още малко да те поизмъча:

1. Коя зодия си? Вярваш ли въобще на тези неща?
2. Излизала ли си извън България? Ако да, кажи къде най-много ти е харесало и защо?
3. Какво е България за теб и представяш ли си някой ден да живееш другаде?
4. В мъжки свят ли живеем?
5. Има ли Бог? В какво всъщност вярваш?
6. Къде си в момента? Опиши обстановката.
:mrgreen:
Ама не мога да ви насмогна! :P
1. Стрелец, с асцендент м/у стрелец и козирог, клонящ към стрелец. :mrgreen: Всъщност не вярвам почти хич в тея неща, но пък сиг все нещо вярно има.
2. Била съм преди мнооого време в Гърция. Почивала съм в Турция общо четири пъти. Преди две години бях до Италия, но видях съвсем малко. Миналата зима бях на гости на братчедката в Англия, да се надяваме тая пролет-лято, пак. Тоя път в Лондон. А, и в Охрид съм била. Обичам д апътувам и всяко място ми е грабнало сърцето с по нещо. Още не съм открила мечтаната земя.
3. Не бих живяла никъде другаде. Друг град, може би, но едва ли. България е моят дом и не го сменям за нищо на света.
4. В мъжки свят живем дотолкова, доколкото светът се води от глупавите мъже (и жени), а на оправните не им пука в какъв свят живеят. Те навсякъде се оправят. 8)
5. И да има някаква висша сила, аз не вярвам в нея. Вярвам, че имам голям късмет и чевсичко зависи от хората. Затова лоша инвестиция или не, аз в тях вярвам. :)
6. Вкъщи съм си. Приветлива осветена стая, адски разхвърляна. Леглото н ее оправено, по дивана съм намятала разни дрехи, по масата книги... Безпорядъкът ми действа добре на нервите. :mrgreen:
Smoking Mirror написа:Абе, Инк, сигурно те питам за 67-ми път ама ти от нашто даскало ли си?
Само за 2-ри май. :lol: Съм. Випуск '08. Нора от А клас. :D
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Я, ама ти си била стрелец. Колкото и да не вярваш в зодиите, стрелците сме си сродни души, да знаеш :mrgreen:
Btw, аз съм ти кака... с една седмица :mrgreen: Чувствам се голяма, беше ми писнало да съм най-малкото дете в компанията.

Сега, на въпросите.
1. Аз теб всъщност откъде те познавам? Усетих само, че се завъртя някаква историйка около Ил и Влади, а в следващия момент пиехме текили в бара. Ти си един от малкото хора в обкръжението ми, за които нямам реална представа как точно са попаднали там :lol:
2. Ама ся да не си помислиш, че се оплаквам нещо. Много съм доволна. Нали си го знаеш? ;)
3. Изброй ми най-важните материални неща в живота ти. Няма смисъл да те питам за "най-важните неща" като цяло, щото то е ясно какво всеки човек поставя на челните позиции. Вместо това искам от теб да разкриеш чисто вещоманската си страна и да си признаеш към кои вещи си особено привързана :twisted:
4. Коя беше последната песен, която си пусна?
5. Как се справяш, когато дойде дума за стайни растения? А за домашни любимци? А за деца? А за пораснали вече деца, а.к.а родители? :mrgreen:
6. Коя е любимата дреха в гардероба ти?
7. Кое е най-откаченото нещо, което си правила като хлапе?
8. А най-голямата беля? Колкото и кротка да си била, не може да няма поне един случай, от който косите на баба ти да настръхват и до ден-днешен :twisted:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

1. Защо книгоиздателят пресича пътя?
2. Защо жмудата пресича пътя?
3. Как ще завършат утре "Интер" и "Барселона"? И да не те вълнува, трябва да кажеш, щото мен ме вълнува. :Р
4. Истината или Са осмеляваш или Подаръци?
5. Пет града в чужбина, в които би живяла?
6. Кефи ли те Атанас Далчев?
7. Кой е Божидар Кунчев?
8. А Фори Светулката?
9. Друга специалност в СУ, която би учила? И да е в друг факултет.
10. Един арменец слушал радио "Ереван". Радиото казало: "Вие слушате радио "Ереван". Какво си помислил арменецът?
11. Джони Деп или Брад Пит?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

Значи, аз не се сещам много неща, които да питам. ама има две или три за момента, абе ако искаш не ми отговаряй

1. чух, че е имало нещо с едно момче, с което си се запознала на маратона. това вярно ли е?
2. с него ли са приключили нещата? защо?
добре де, а сега по-неангажиращи въпроси:

3. колко пръста имаш на левия крак? а на десния?
4. колко често въздъхваш "О, Боже"? по-често в положителен контекст или в отрицателен?
5. Как мина денят ти?
6. последното нещо, което те усмихна?
7. би ли казала, че си пълноценен човек?
8. а стопроцентова жена :P (тва ми звучи като заглавие на поп-фолк хит :lol: )
9. а щастлив човек?
10. последно - добре де като жена или като момиче се възприемаш и къде е разликата между двете?
11. ако беше момче за един ден (24 часа), щеше....
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”