Ок, официално се самопредлагам за модератор на подфорума на ЮФ. Там в момента се лее помия.
Прегледах условията, по които сте назначавали модератори от последния конкурс преди близо 2 години. Студент съм в съответния факултет, имам постоянен достъп до интернет и боравя отлично с phpBB, тъй като съм администрирала такъв сама.
Кога да се явя на интервю? ( )
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Супер. Дотогава, моля ви, нека някой с права и възможност иде да поразчисти там.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Верно мидуинтърсън заслужава да е модератор в тоя подфорум, понеже помага и с полезна информация - дава телефони, координати и споделя натрупан опит...
Разгледайте кандидатурата, нищо няма да ви стане
Конкретно за ЮФ, не си спомням там кога е имало последно модераторска намеса. Така че не съм си отворила устата за едното чесане на езика. А и нали от екипа все това се чуваше? Потребителите да подават сигнали сами - еми, правя го.
<едит> Благодаря, Pisobella. Знам, че този подфорум въобще не е твоя работа, все пак е хубаво някой да реагира по някакъв начин.
Ще помоля някой с права да мине през раздела на ЮФ и да заключи старите теми за първи и втори курс право, защото в момента настъпват обърквания и има по две активни теми за едно и също нещо.
Верно мидуинтърсън заслужава да е модератор в тоя подфорум, понеже помага и с полезна информация - дава телефони, координати и споделя натрупан опит...
Разгледайте кандидатурата, нищо няма да ви стане
+1
Плюс това има и стабилно лоби!!!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Благодаря. Замитам се да откликна на собствените си молби
Аз мога да кажа, че откак съществува форумът, помията в КСК-то винаги си я е имало и дори да си модератор на такъв раздел, в един момент спамът просто те залива отвсякъде. Затова е безмислено да се трие мнение подир мнение а всичко се архивира накрая и се измита. Админите също са хора и не могат да откликват редовно на всички сигнали за каквато и да било намеса, но можете да бъдете сигурни,че са известени, т.е. комуникация не липсва.
Аз имам по-добра идея: целия раздел се заключва - примерно създават се 20-30 теми за информация. Примерно по една за всеки факултет, 1 обща за процедурите по кандидатстване. Една в която всеки потребител си е изказал мнението за неговото кандидатстване и неговите съвети за това (обаче тези мнения не ги пише той, а ги праща на модератор, да ги слага в темата, която за тези потребители не е достъпна да пишат свободно). Примерно и теми с паднали се теми по история, литература, журналистика. Една тема с инфорамция за курсове към Су. Една тема с адресите на факултетите и транспорт до тях. Една тема с тарифите.
Абе разбрахте ме... целия раздел е в информационни теми, дискусионни - тцъ... И е локнат. Само можеш да четеш там. И примерно отговорен мод, само за раздела, който да едитва темите, ако има нова информация, или да открие нова тема, ако се види че има нужда.
И така новите, ще имат какво да четат, без да се налага да пишат. Ако някой модератор чете това, моля да се обърне към останалите да разгледат този вариант. Ако се приеме, съм готов да помагам с идеи и материали за такъв тип теми у раздела.
Prudence написа:Мисля, че това е прекалено... Какъв е тоя геноцид?
Е, виж сега
1. не е вечна мярка, а ще важи само през летните месеци, когато наплива тука е огромен
2. ако в бъдещите години има подобрение в културата на писане на младежите, мярката ще отпадне. Примерно всяка година на определена дата, модераторите ще гласуват за или против оставането на мярката
3. Не е геноцид, а образоване - преди да почнеш да пишеш, да си прочел едно 20-30 теми, които те вълнуват, но без да се налага да пишеш в тях - един вид свикване.