Съдба друг път!Piwe bez Zewe написа:
Ми явно даПриеми ситуацията- това е съдба!
Относно общежитията
Re: Относно общежитията
-
hrisi_bk
- В началото бе словото
- Специалност: политология
- Курс: първи
Piwe bez Zewe написа:Ми явно даhrisi_bk написа:Victoria написа:Трябва да се обадите в Комисията по настаняване - намира се във входа на 42Б, срещу кафенето, и да поискате разместване. Твърде вероятно е обаче да не ви огрее. Ако успеете да навиете някоя от съквартирантките си да се размени с другата от вас, пак трябва да отидете в КН.Arsena написа:И аз това искам да знам... ако някой знае, моля да споделиhrisi_bk написа:с моята приетелка се писахме да сме заедно в една стая, но не сме според класирането и двете сме приети, но в различни стаи имате ли някаква идея какво да направим, за да променим това ???
а не може ли да не споменаваме на съкватирантките аз дори не го познавам тея момичета, нямам и желание за това , защо попълвахме окументи с данните ни , за да сме в една стаяш напразно ли ???Приеми ситуацията- това е съдба!
Съдбата е каквато си я направиш
Sometimes love comes around and knocks you down !
- iodine
- Драскач
- Специалност: Право
- Адрес в галерията на СУ: iodine
18% от 6300 за точно 1134 места, който му се смята, да смята.ralka_mnt написа:Смятах новоприетите, излизат по-малко то 1000 общо, а от 2ри до 4ти курс излизат 2411!!! СУ разполага със 6300 легла...къде се губят останалите места??????????????????????????
Мен не ме взеха за 10-тина стотни, както си и мислех. Тоя ЮФ с най-голям бал и взимат сравнително малко хора...
В името на потока! Втория!
- Piwe bez Zewe
- В началото бе словото
- Специалност: МО
Е може може... ама като не става с напъване ще я приемеш и толкозhrisi_bk написа:Piwe bez Zewe написа:Ми явно даhrisi_bk написа:Victoria написа:Трябва да се обадите в Комисията по настаняване - намира се във входа на 42Б, срещу кафенето, и да поискате разместване. Твърде вероятно е обаче да не ви огрее. Ако успеете да навиете някоя от съквартирантките си да се размени с другата от вас, пак трябва да отидете в КН.Arsena написа:И аз това искам да знам... ако някой знае, моля да споделиhrisi_bk написа:с моята приетелка се писахме да сме заедно в една стая, но не сме според класирането и двете сме приети, но в различни стаи имате ли някаква идея какво да направим, за да променим това ???
а не може ли да не споменаваме на съкватирантките аз дори не го познавам тея момичета, нямам и желание за това , защо попълвахме окументи с данните ни , за да сме в една стаяш напразно ли ???Приеми ситуацията- това е съдба!
Съдбата е каквато си я направиш
Макар да ухаят,
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Има и недоволни от стаите. Бъдете доволни и на това. А какво да кажем некласираните?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
51-ви блок, 123-та стая .. съквартирантката ми е Елена 
- Piwe bez Zewe
- В началото бе словото
- Специалност: МО
Може да не му е тук мястото на въпроса, ама... някой има ли представа тоя 50ти блок в какво състояние е

Макар да ухаят,
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
-
hrisi_bk
- В началото бе словото
thegirl написа:Има и недоволни от стаите. Бъдете доволни и на това. А какво да кажем некласираните?
наистина е егоистично от моя страна , че руптая по този начин, а има хора , които дори не са приети заради няколко стотни, съчувствам Ви, но все пак това е най-елитният университет в България, а до сега с нищо не го е доказал - съдя по административната част по край кампанията за кандидат-студентите
Напълно си права.... защо ги попълвахме тези неща, като изобщо не са си направили труда да ги погледнат!hrisi_bk написа:thegirl написа:Има и недоволни от стаите. Бъдете доволни и на това. А какво да кажем некласираните?
наистина е егоистично от моя страна , че руптая по този начин, а има хора , които дори не са приети заради няколко стотни, съчувствам Ви, но все пак това е най-елитният университет в България, а до сега с нищо не го е доказал - съдя по административната част по край кампанията за кандидат-студентите
hrisi_bk, ти в кой блок си?
- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
51-124marrriq написа:51-ви блок, 123-та стая .. съквартирантката ми е Елена
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
-
hrisi_bk
- В началото бе словото
51 стая 417
ти ? ооо аз утре няма да оставя нещата така
Комисията по настаняването да ме чака :Д
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Ей опасна работа сте,пълно с недоволни девойки,бе вас страх ли ви е от нови запознаства,какво като не ги познавате другите момичета в стаята. Може да се окажат в последствие даже по-добри съквартиранти от колкото е можело да бъдете като сте с приятелка.Непознатото не винаги е толкова страшно,даже е по-вероятно да се разбирате по-добре с тях от колкото с приятелките ви,че много хора се опарват така. Уж си с приятел,пък се карате за щяло и нещяло. За това радвайте се,че сте вътре и стига наводнявате темата с глупости
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
И мен да чакат51 стая 417 ти ? ооо аз утре няма да оставя нещата така Комисията по настаняването да ме чака :Д
-
hrisi_bk
- В началото бе словото
Spondaic написа:Ей опасна работа сте,пълно с недоволни девойки,бе вас страх ли ви е от нови запознаства,какво като не ги познавате другите момичета в стаята. Може да се окажат в последствие даже по-добри съквартиранти от колкото е можело да бъдете като сте с приятелка.Непознатото не винаги е толкова страшно,даже е по-вероятно да се разбирате по-добре с тях от колкото с приятелките ви,че много хора се опарват така. Уж си с приятел,пък се карате за щяло и нещяло. За това радвайте се,че сте вътре и стига наводнявате темата с глупости
Нищо лично, но ти си момче
здрасти, съседе (dataghost) ;p
btw има ли възможност в стаята да сме само две? защото не виждам да има друго посочено момиче в същата стая ... поне не в списъка на първокурсниците от ЮФ
btw има ли възможност в стаята да сме само две? защото не виждам да има друго посочено момиче в същата стая ... поне не в списъка на първокурсниците от ЮФ