Относно общежитията
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Re: Относно общежитията
ех аз съм в стая с мадама, дето е 4ти курс

Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Въпросът не е къде се губят, а кой си ги е намерил...ralka_mnt написа:Смятах новоприетите, излизат по-малко то 1000 общо, а от 2ри до 4ти курс излизат 2411!!! СУ разполага със 6300 легла...къде се губят останалите места??????????????????????????
- Morgenrot
- Пишете, о, братя
- Специалност: .
Има 2ра класация за горните курсове, която още не е излязла
А след това предстои и 3та .. тогава смятайте места..
А след това предстои и 3та .. тогава смятайте места..
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
- Firestarter
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
мисля, че след като мине един месец можете да се размествате, но как става това нямам преставаhrisi_bk написа:с моята приетелка се писахме да сме заедно в една стая, но не сме според класирането и двете сме приети, но в различни стаи имате ли някаква идея какво да направим, за да променим това ???
Everything will be okay in the end.
If it's not okay, it's not the end.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Според заповедта за общежитията, за новоприети студенти се заделя 18% от легловата база (чл. 20)
-
hrisi_bk
- В началото бе словото
- Специалност: политология
Firestarter написа:мисля, че след като мине един месец можете да се размествате, но как става това нямам преставаhrisi_bk написа:с моята приетелка се писахме да сме заедно в една стая, но не сме според класирането и двете сме приети, но в различни стаи имате ли някаква идея какво да направим, за да променим това ???
ааа как един месец много е , трябва да има начин още в началото !
Sometimes love comes around and knocks you down !
Мноооого малко вероятно. По-скоро може да имате трети съквартирант, класиран на втора класация на горните курсове (вкл. и първа класация на ГГФ и БФ за горни курсове) или да ви сложат някой от трета.happyswift написа:Може ли да сме по двама в стая ?Видях, че сърквартиранта ми ще е момче от първи курс, ЮФ
За парите - в петък като се настанявах в моята стая (която е със съвсем малко по-висок наем от тези с масовия тип) ми взеха близо 120 лева, така че там-някъде, вероятно с десетина по-малко.
Последно промяна от Victoria на 14 Сеп 2009, 23:34, променено общо 1 път.

И аз това искам да знам... ако някой знае, моля да споделиhrisi_bk написа:с моята приетелка се писахме да сме заедно в една стая, но не сме според класирането и двете сме приети, но в различни стаи имате ли някаква идея какво да направим, за да променим това ???
Трябва да се обадите в Комисията по настаняване - намира се във входа на 42Б, срещу кафенето, и да поискате разместване. Твърде вероятно е обаче да не ви огрее. Ако успеете да навиете някоя от съквартирантките си да се размени с другата от вас, пак трябва да отидете в КН.Arsena написа:И аз това искам да знам... ако някой знае, моля да споделиhrisi_bk написа:с моята приетелка се писахме да сме заедно в една стая, но не сме според класирането и двете сме приети, но в различни стаи имате ли някаква идея какво да направим, за да променим това ???

-
hrisi_bk
- В началото бе словото
Victoria написа:Трябва да се обадите в Комисията по настаняване - намира се във входа на 42Б, срещу кафенето, и да поискате разместване. Твърде вероятно е обаче да не ви огрее. Ако успеете да навиете някоя от съквартирантките си да се размени с другата от вас, пак трябва да отидете в КН.Arsena написа:И аз това искам да знам... ако някой знае, моля да споделиhrisi_bk написа:с моята приетелка се писахме да сме заедно в една стая, но не сме според класирането и двете сме приети, но в различни стаи имате ли някаква идея какво да направим, за да променим това ???
а не може ли да не споменаваме на съкватирантките аз дори не го познавам тея момичета, нямам и желание за това , защо попълвахме окументи с данните ни , за да сме в една стаяш напразно ли ???
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Е,как така няма да им споменеш
Нали все пак и те имат право на избор.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
- Piwe bez Zewe
- В началото бе словото
- Специалност: МО
Ми явно даhrisi_bk написа:Victoria написа:Трябва да се обадите в Комисията по настаняване - намира се във входа на 42Б, срещу кафенето, и да поискате разместване. Твърде вероятно е обаче да не ви огрее. Ако успеете да навиете някоя от съквартирантките си да се размени с другата от вас, пак трябва да отидете в КН.Arsena написа:И аз това искам да знам... ако някой знае, моля да споделиhrisi_bk написа:с моята приетелка се писахме да сме заедно в една стая, но не сме според класирането и двете сме приети, но в различни стаи имате ли някаква идея какво да направим, за да променим това ???
а не може ли да не споменаваме на съкватирантките аз дори не го познавам тея момичета, нямам и желание за това , защо попълвахме окументи с данните ни , за да сме в една стаяш напразно ли ???
Макар да ухаят,
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
Може. Но както казах - вероятно няма да ви огрее. Все пак пробвайте.hrisi_bk написа:Victoria написа:Трябва да се обадите в Комисията по настаняване - намира се във входа на 42Б, срещу кафенето, и да поискате разместване. Твърде вероятно е обаче да не ви огрее. Ако успеете да навиете някоя от съквартирантките си да се размени с другата от вас, пак трябва да отидете в КН.Arsena написа:И аз това искам да знам... ако някой знае, моля да споделиhrisi_bk написа:с моята приетелка се писахме да сме заедно в една стая, но не сме според класирането и двете сме приети, но в различни стаи имате ли някаква идея какво да направим, за да променим това ???

-
hrisi_bk
- В началото бе словото
е аз също имам право на избор и това е то , 100% съм убедена, че те също не се познават