понеже вчера пак спах...
inc написа:
Ед: А така!
а добър вечер на две патерици и след малко в някоя друга тема
inc написа:Кога последно изпадна в дарк настроение за по-дълго?
май в момента. много критично съм настроена напоследък. това не е типично за мен. затова си е и дарк...
inc написа:Би ли си боядисала косата?
по-скоро не... въпреки че съм си мислела за червени неща...
inc написа:Искаш ли да си пробиеш ушите?
по-скоро не....
inc написа:Ако обещая, че не 'апем, щЕ ли дойдеш с назе на форумна? (

ама се събрахме да те изнудваме...)
ааа... ми не знам... трябва ми и доказателство освен обещание
inc написа:Някой разказ на О'хенри, към който имаш специална слабост - имам смътни спомени, че го харесваш?
трябва да призная, че отдавна не съм ги чела, ама имаше един за едни палачинки... или пък един за един бандит... или пък за едно лапе дето разката фамилията на тея дето го бяха отвлекли, за това даже си спомням, че имаше комикс в Мики Маус
inc написа:Кое е по-голяма далавера: да си кака/батко или да си малкото дете в семейството?
от опит ще кажа - да си малкото дете

вери много яко е.... щото така освен, че си имаш мама и тати дето да те глезят, в един момент се сдобиваш с още едно такова лице
inc написа:Какво мислиш за военните?
хм... баща ми беше военен, та си м исля все хубави неща, но разбира се... навсякъде нещата са различни.
inc написа:А за артистите (всякакви изкуства имам предвид)?
артистите са яки хора... по принцип, освен ако не се вземат прекалено насериозно като артисти... тогава вече стават трудни
inc написа:А за академичните 'ора?
а те пък са много забавни... трябва да призная, че едва ли някой е способен да каже повече шеги от един истински академик. харесвам академичния хумор
inc написа:Работата с хора неблагодарна ли е, иил по-скоро благодатна?
и от двете по много - получаваш много от хората, дори само от две думи с тях - можеш да научиш толкова много. а те се радват, че получават вниманието ти.
inc написа:Какво мислиш за налъскването на много емотиконки по форуми и/или чатове?
ами аз обичам да го правя като чатя... във форумите май по-рядко..
inc написа:Празник, от който имаш все хубави спомени?
май нямам точно такъв....
inc написа:Музиката - тиха и релаксираща или пусната до дупка?
аз и релаксация, все едно баба ми и рок концерт
inc написа:Расист ли си? Ами етнически нетолерантна? Редно ли е да има такава непоносимост?
значи, аз не се смятам за расист и за етнически нетолерантен човек в широкия смисъл на думата, но ако става дума за любов, определено имам някакви ограничения в тази област, които не смятам, че бих могла да премина. дали е нормално да има расизъм и такива неща? ами всъщност - да. защо? защото хората се страхуват от непознатото, от различното, от това, което не е като тях. даже тази година имахме някакъв текст в школото, в който една женица обвиняваше майка си, че й е чела приказки само за деца като нея - т.е. бели, от западна Европа и т.н., и по този начин е спомогнала да я изгради като, ако не расист, то поне като недоверчив към различните, човек. та, мисля си, че културата на който и да е народ, така се е развивала, че да предизвика това явление.. и то е нормално, защото все пак, за да се определи една нация или един народ, той трябва да се разграничи от другите... та... към момента е нормално, може би в друг момент...
inc написа:Харесваш ли дългокоси мъже?
по-скоро не.. в смисъл симпатични са ми, но не и по-специално
inc написа:Тъмно или светло бельо предпочиташ? За себе си и за половинката.
шарено сякаш
inc написа:Имаше ли въпрос, който очакваше, а никой не те пита? Ами човек? разочарова ли те това, или те облекчава?
май не. по-скоро не очаквах някой да ме пита нещо.
inc написа:Толкова ли беше страшно, че исках да те поразпитам?
ами да, всъщност
inc написа:Сърдиш ли се?

(И така де е , ще си го върнеш тая седмица.

)
ахахаха ми всъщност, не
inc написа:Излъга ли някъде в темата?

Признай, признай!
не си спомням

бе май не съм
inc написа:Пффф, и без друго погазих лимита... Ще спра дотук за твоя радост.

останалото - на живо и на бира. Може и на жива бира.

благодаря ти

В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.