Относно общежитията
-
ELIN
- В началото бе словото
- Специалност: кандидатстудент
Re: Относно общежитията
моля пишете ако сте запознати по право за класиране може ли да бъде основание ако единия родител е безработен и какъв доход искат на член от семейството.
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Да , има такова основание. Колкото до доходите, не знам какви трябва да са, но можеш да се поровиш тук:ELIN написа:моля пишете ако сте запознати по право за класиране може ли да бъде основание ако единия родител е безработен и какъв доход искат на член от семейството.
http://uni-campus.net/
Компютърни науки 1 курс
- Morgenrot
- Пишете, о, братя
- Специалност: .
- Курс: четвърти
Цитат от въпросния форум, за който пак казвам, потребител и парола "SboForum"П .Горанов написа:Ако някой от родителите е безработен - признават се само удостоверения от местното бюро по труда за регистриран като такъв.
Ако някой от родителите е пенсионер - прилага се ксерокопие от решението на НОИ за пенсиониране.
Бележката /или уверението/ за друг учащ брат/сестра трябва да съдържа информацията, че съответното лице е записан за 2009/2010 уч. г.
Всички тези документи се прилагат към една молба-формуляр, която ще Ви бъде дадена за попълване в момента на подаването на документите.
П.С. Има такива случаи, на членове на семейства с различни имена, които налагат изясняване свързаността, което става или с акт за раждане или с удостоверение за семейно състояние, но това са подробности, които предлагам да коментираме по имейл, ако някой е заинтересован. Пишете на sbo@uni-campus.net
Не може да се каже с какъв доход на член от семейството ще те допуснат до класацията..
Сега четох, че миналата година е бил 150лв !!! И не са класирали никого с доход над този
Знам, че молбите се класират по доход като естествено с предимство са по-ниските доходи...
Абе не си е оферта това класиране, успех ти пожелавам!
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
Благодаря и на двамата за отговорите, това за парите въобще не го споменах, защото ме интересуваше главно как стоят нещата с документациятаleia_loves_cats написа:Парички за всички тези неща ти трябват, но ти трябва И уверение. Уверенията се представят пред домакинката някъде до един месец след като започне учебната година - два пъти в годината (февруари някъде, когато се запише втория семестър - пак). На уверението (на което ние до скоро пишехме КСБВУ или ПСБО) се указва и успеха. За БДЖ успех не ти трябва - там се указва само че си записал(а)Morgenrot написа:Уверението е за БДЖ или някъде другаде, ако трябва да доказваш, че си учащаmarrriq написа:Само две снимки, личната студентска карта и лична карта ли ни трябват за записване в общежитие? Имаше някакво уверение в комплекта документи, то само за класираните по право ли се отнася?
За общежития не ти трябва. Трябват ти паричкиии!!!
За някакви адресни карти, магнитни карти, семестриален депозит, гаранционен депозит, наем от датата, на която се настаняваш до края на месеца... такива неща
Едит: Ако не си дала копие от акта за раждане като си подавала документи, сега ще ти трябва !!!
С две думи уверението не е проблем, който трябва да решавам още при настаняването. Това е добре, защото онова от комплекта съм го забутала някъде, а едва ли ще имам достатъчно време да търча по книжарници да си купувам ново.
А за БДЖ как могат да се случат нещата?
- Morgenrot
- Пишете, о, братя
- Специалност: .
- Курс: четвърти
Картата се издава на гарата, сигурна съм, че ако попиташ, ще те опътят къде точноmarrriq написа: А за БДЖ как могат да се случат нещата?Къде и как могат да ми издадат карта за намаление?
ПП: Извинявай, че те подведох за уверението и аз самата не знаех, а бързам да се обаждам
Последно промяна от Morgenrot на 14 Сеп 2009, 14:39, променено общо 1 път.
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
Много ти благодаря за подробната информация, значи така или иначе уверение ще ми трябва, само ще се наложи да си намеря книжарница, в която да се продава такова нещо
Не мога да разбера къде се вписва успеха в тези уверения, няма определена графа ... Както и да е, на място ще ги видя нещата
Не мога да разбера къде се вписва успеха в тези уверения, няма определена графа ... Както и да е, на място ще ги видя нещата
- Soraya
- Пишете, о, братя
- Специалност: PR
Извинявам се предварително за въпроса, ако е глупав, но все пак ще си го задам
Къде трябва да ми заверят въпросните уверения?
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Не е глупав - в отдел "Студенти" на факултета ти - там където ти заверяват записана година/семестър.Soraya написа:Извинявам се предварително за въпроса, ако е глупав, но все пак ще си го задам![]()
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
- Soraya
- Пишете, о, братя
- Специалност: PR
Благодаря. 
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
И всичките йоги, отци на Шри Шри Рави Шанкар и се хранят със слънчева енергия.Morgenrot написа:Сега четох, че миналата година е бил 150лв !!! И не са класирали никого с доход над този![]()
Деба поделенията им, комисиите им и тия нещастници, които не живеят със 150 лв. на месец.
Довечера за последно пътувам с тоя гаден, отвратителен влакmarrriq написа:А за БДЖ как могат да се случат нещата?Къде и как могат да ми издадат карта за намаление?

Вярно е доста по-неприятно, отколкото с автобус, но и намалението е сериозноБeтон написа:Довечера за последно пътувам с тоя гаден, отвратителен влакmarrriq написа:А за БДЖ как могат да се случат нещата?Къде и как могат да ми издадат карта за намаление?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С две думи, трябва и уверението да си заверя, преди да отида да си издам карта за БДЖ.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Да, и тия миндили искат НОВА снимка. Не вървят ония чернобелите смъкнати от бележника за трети клас.marrriq написа:С две думи, трябва и уверението да си заверя, преди да отида да си издам карта за БДЖ.
Мразя БДЖ. Толкова упаднало, пропаднало и изостанало предприятие просто не може и да бъде. 100 години назад от развитите страни.
Говорят по дискавъри за високоскоростни влакове с какви ли не технологични щуротии, тука движат 15 гроба по 5 селски линии.
Ей сега октомври като дойда ще нат'варя един багажник зимнина и домашна скорострелна... Нека да идва зима, нека да идва газова криза.

и глобално затопляне ако може
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Глобални климатични промени, ако обичате! Вече не е модерно да се нарича "глобално затопляне". Политически некоректно е.samanta_ написа:и глобално затопляне ако може
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти...