който иска да има над 5,00 по история с единствените разходи за 1 учебник, 1 помагало и 1 стек бели листа А4, да пише едно ЛС
Образователни технологии, други курсове и частни уроци
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Образователни технологии, други курсове и частни уроци
тъпо е бе, аз кво ви казвам
който иска да има над 5,00 по история с единствените разходи за 1 учебник, 1 помагало и 1 стек бели листа А4, да пише едно ЛС
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
- Специалност: психология
- Курс: първи
Аз също бях при г-н Д.Бурла и напълно подкрепям думите на Earendill !!!Този човек е страхоте!!!
аз подкрепям мнението за школата "Елина" и господин Бурла, който ни направи нечовеци
аз лично се обогатих супер много, да не говорим за успешната КСК на цялата ни група тази година...всички влезнаха каквото искат
аз лично се обогатих супер много, да не говорим за успешната КСК на цялата ни група тази година...всички влезнаха каквото искат
- kirova_
- В началото бе словото
- Специалност: Японистика
Ако някой иска да кандидатства с Български или с Испански,мога да дам кординатите на едни невероятни професионалисти,бяз тяхна помощ нямаше да стигна до там,до където стигнах....Ако има заинтересовани,пишете,определено няма да съжалявате... 
Японистика 2-ри курс
-Кой път да поема от тук?- попита Алиса.
-Зависи къде искаш да стигнеш- отговори Усмихващият се котарак.
-Няма значение - отвърна Алиса.
-Товага няма значение и кой път ще поемеш- усмихна се загадъчно Котаракът
Цялата работа не зависи от това при кого и къде се ходи на уроци, зависи единствено от самия кандидат-студент. Не се лъжете да давате хиляди левове, грешни пари са това. Можете да минете и с около 20лв за едно помагало, ефектът няма да е по-лош. (справка)
- kirova_
- В началото бе словото
- Специалност: Японистика
gletcher написа:Цялата работа не зависи от това при кого и къде се ходи на уроци, зависи единствено от самия кандидат-студент. Не се лъжете да давате хиляди левове, грешни пари са това. Можете да минете и с около 20лв за едно помагало, ефектът няма да е по-лош. (справка)
Не съм много съгласна....зависи с какъв предмет се готвиш да кандидатстваш,от какво училище идваш и така нататък...аз лично признавам че ако не бях ходила на частни уроци,нямаше да се справя изобщо...или щях да се справя посредствено,а не беше това целта в крайна сметка...естествено че си зависи от кандидатстудента и от неговата мотивация,но съм забелязала че няма ли кой да те подбутне и да те мотивира,нищо не се получава
Японистика 2-ри курс
Колкото и да те натискат, ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТЕБ! Личната мотивация е несравнимо по-силна от тази на коготи да е - мама, тати, дядо, баба и прочие.kirova_ написа:gletcher написа:Цялата работа не зависи от това при кого и къде се ходи на уроци, зависи единствено от самия кандидат-студент. Не се лъжете да давате хиляди левове, грешни пари са това. Можете да минете и с около 20лв за едно помагало, ефектът няма да е по-лош. (справка)
Не съм много съгласна....зависи с какъв предмет се готвиш да кандидатстваш,от какво училище идваш и така нататък...аз лично признавам че ако не бях ходила на частни уроци,нямаше да се справя изобщо...или щях да се справя посредствено,а не беше това целта в крайна сметка...естествено че си зависи от кандидатстудента и от неговата мотивация,но съм забелязала че няма ли кой да те подбутне и да те мотивира,нищо не се получава
А някой може ли да ми препоръча добър учител по Бел в образователни технологии?Благодаря предварително 
- khhh
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социология
Taка е!gletcher написа:Цялата работа не зависи от това при кого и къде се ходи на уроци, зависи единствено от самия кандидат-студент. Не се лъжете да давате хиляди левове, грешни пари са това. Можете да минете и с около 20лв за едно помагало, ефектът няма да е по-лош. (справка)

PARTY HARD!!!
-
SunnySummer
- От дъжд на вятър
Нина Михалкова:)) написа:А някой може ли да ми препоръча добър учител по Бел в образователни технологии?Благодаря предварително
Международни отношения, I курс
http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4
'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4
'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
За съжаление, без частни уроци няма да мине... Първо си взех помагала (с български и история искам да кандидатствам), но всички ми обърнаха внимание, че изпитът си е определена стратегия, че преподаващите харесват определени неща, за които няма как да бъдеш светнат, ако не си ходил при някой от тях. Препоръчаха ми образователен център "Уроците" и още през август се записах по двата предмета плюс подготовка за матурата (ако не вляза право, което се моля да не става, може да опра до някоя специалност, в която само с матура се влиза) - преподавателката по БЕЛ е от БАН, а до тази година е работила и в Американския колеж, преподавателят по история е от СУ - млади са, симпатични. Курсовете започват от октомври, дано си струват и имам късмет! Чувам, че някои започват подготовка още от 11 клас, надявам се да не съм закъсняла твърде много - с литературата съм горе-долу добре, но историята...
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Още един бъдещ заек във форума!
Здравей от мен!
Аз ще кандидатствам с математика. Колкото до курсовете и частните уроци - ще ходя на курсове при преподаватели от моята гимназия. Два пъти седмично са, но предвид това, че уча в МГ трябва да са достатъчни. 
Компютърни науки 1 курс
- Sovar
- В началото бе словото
Хахах, образователни технологии

Не мога да се спра да се смея, като чуя тази фирма. Причина ли, и аз бях там тази година.
Накратко какво се случи - взеха си всички вноски и преподавателите решиха да ходят в Африка, да не дават тестове, да говорят за каквото им е на сърцето ... а преди изпитите - никаква подготовка. И колкото да учих - резултат само по Български имаше
Не мога да се спра да се смея, като чуя тази фирма. Причина ли, и аз бях там тази година.
Накратко какво се случи - взеха си всички вноски и преподавателите решиха да ходят в Африка, да не дават тестове, да говорят за каквото им е на сърцето ... а преди изпитите - никаква подготовка. И колкото да учих - резултат само по Български имаше
Където има любов, няма грях.
ти къде си ходил?
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- Sovar
- В началото бе словото
mareto написа:![]()
ти къде си ходил?
Образователни
Ако някой е там - поздрави на Кирил Величков
Където има любов, няма грях.