Логопедия
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
Re: Логопедия
Много благодаря 
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Разбрахме,че си от новите приети,ами кажи поне име нещо, по ника не си личи момче ли си,момиче ли си ?ortx написа:Много благодаря
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Добре,значи аз съм момиче,казвам се Моника ,на 19 години от София
.
- Spondaic
- Да живей словото
Монче добре дошла тогава,аз по ника ти не можах да се ориентирам мерси,че се представи. Ехх пак си оставам единственото момчеortx написа:Добре,значи аз съм момиче,казвам се Моника ,на 19 години от София.
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Еми някои биха приели това,че си единственото момче като голям късмет
.А не разбрах само на 1-ви във СУ ли трябва или във факултета да отида?
Последно промяна от ortx на 14 Сеп 2009, 00:36, променено общо 1 път.
- Spondaic
- Да живей словото
не аз за форума имах предвид,иначе ще има още доста момчета,но явно никой от тях не пише тук.А мен това не ме плаши,че съм от малцинството (не в ония смисъл
). Важното е шоу да става
Чак в 2
? Аз мислех,че ще е рано сутринта,значи ще мога да се наспя поне.Мерси за инфото 
- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
Да , така ми казаха като се записах .. Сигурно и на теб ще кажат 
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
- Spondaic
- Да живей словото
Дам и на мен нещо такова ми казаха,ма беше одавна 10 август и съм забравил, те жените там ще обяснят.mishoni_ написа:Да , така ми казаха като се записах .. Сигурно и на теб ще кажат
Добре,мерси много 
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Курс: четвърти
Само да кажа,че таксата може и направо във ФНПП,няма нужда да се разкарваш до ректората.Във ФНПП на втория етаж,пише каса и има стрелка накъде е
Успех!
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
- shubi
- Пишете, о, братя
Оппааа
Ей сега отивам да се записвам. ЧЕСТИТО и на Моника. Добре дошла 
А, вчера със Spondaic обсъждахме да се видим съфорумците малко преди обявения,час. Какво мислите?
А, вчера със Spondaic обсъждахме да се видим съфорумците малко преди обявения,час. Какво мислите?
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
- Iblis
- В началото бе словото
- Курс: първи
Здравейте пак!
Честито и от мен на скороприетите...
Имам едно питане да отправя... Ам... Абе, някой от вас случайно да знае в колко точно трябва да сме там на 1-ви, че на мен ми казаха, даже и си записах, обаче съсвсе, изумих...? 
Честито и от мен на скороприетите... Drawn into the darkness of this day and be calm, tomorrow's gonna come...