География
Модератор: Boromir
- kleopatra87
- От дъжд на вятър
- dkny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ако не се лъжа в няква тема до сега говорихме за това че ти си напиши темата ... тоест структура и обем си постигни както трябва пък статистиката дори да е за 2004 мисля че няма да ти е голям проблемkleopatra87 написа:аз искам да кажа че попринцип не на всички теми данните тоест статистиката е за 2005г
някои са за предишни години защото просто няма данни за по-напред
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
-
npa3`B`KoHcepBa
- В началото бе словото
Какви са шансовете на момче,което се стреми към специалността Туризъм с изпит по френски и география..или по-конкретно за минималния бал.10х
П.С. Някой да знае темата Релеф и полезни изкопаеми..как аджеба може да се възпроизведе на изпит.Темата Селища ми е 2 пъти по малка.ей тва е дискриминация на база теми ;щ
П.С. Някой да знае темата Релеф и полезни изкопаеми..как аджеба може да се възпроизведе на изпит.Темата Селища ми е 2 пъти по малка.ей тва е дискриминация на база теми ;щ
- kleopatra87
- От дъжд на вятър
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами за Туризма, ако си знаеш езика, гледай да не се издъниш на Географията....npa3`B`KoHcepBa написа:Какви са шансовете на момче,което се стреми към специалността Туризъм с изпит по френски и география..или по-конкретно за минималния бал.10х
Всяка тема си има гадното - Селища, примерно, са доста числа. И ХВП не е особено розова, и Релеф. Какво да се прави - такава е науката.
- dkny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не бих казал че в темата Селища има много числа ... по-скоро в Население ... а иначе има от целия конспект 5-6 теми които са по приемливи (Енергетика, Химическа ... Районите) ..peterdi написа: Ами за Туризма, ако си знаеш езика, гледай да не се издъниш на Географията....
Всяка тема си има гадното - Селища, примерно, са доста числа. И ХВП не е особено розова, и Релеф. Какво да се прави - такава е науката.
- Picklenose
- От дъжд на вятър
Здравейте,аз късно се включвам защото до сега залягах над учебниците
.Сега съм на ЮИИР и ми остават 3 теми още и почвам преговора.Честно казано не мисля ,че някои ще е напълно готов за изпита (предварителния) по всичките 20теми...аз като изчислявах,времето ще ми стигне за 14 теми,а другите ...
В крайна сметка всичко си е късмет...
Успех на всички
Успех на всички
why don't you go outside and .... yourself?!
- dkny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Съгласен съм напълно с тебPicklenose написа:Здравейте,аз късно се включвам защото до сега залягах над учебниците.Сега съм на ЮИИР и ми остават 3 теми още и почвам преговора.Честно казано не мисля ,че някои ще е напълно готов за изпита (предварителния) по всичките 20теми...аз като изчислявах,времето ще ми стигне за 14 теми,а другите ...
В крайна сметка всичко си е късмет...
Успех на всички
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- Picklenose
- От дъжд на вятър