Изтегляне на документи
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Omg_tt_fu_noob
- В началото бе словото
- Специалност: KKET
Изтегляне на документи
Какво става ако исакм да си изтегля дипломата от друг вуз но семестъра вече е започнал. Връщат ли се парите и бави ли се изтеглянето на дипломата?
Re: Изтегляне на документи
парите няма си ги върнеш 
'ма дипломата можеш да си я вземеш с молба до ректора
И... къде е тояа вуз, дето семестърът е започнал
насекъде почват от 14...
И... къде е тояа вуз, дето семестърът е започнал
насекъде почват от 14...
la douleur exquise
-
Omg_tt_fu_noob
- В началото бе словото
Да де ставаше въпрос че на 14 ше трябва да си я тегля от Туfak написа:парите няма си ги върнеш
И... къде е тояа вуз, дето семестърът е започнал![]()
насекъде почват от 14...
И междо другото Су журналистика задочно са почнали преди 2 седмици
И не само журналистите са започнали вече. 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Пробвай да си вземеш "уж" временно дипломата от Учебен отдел на факултета ти и след това не я връщай, а направо се отписвай.Не могат да те задължат да им я върнеш първо и после да се отписваш.Такова животно няма.А съответно имаш право да си вземеш дипломата временно, ако ти трябва за нещо.Ако се налага излъжи - вземаш я за превод и легализация.Или за нещо друго ( измисли там).
Така е по-малко вероятно да те бавят.Иначе ако минаваш по общи процедури и т.н. може и да се забавиш, а времето те притиска.В СУ отписването става за минути и без никакво чакане, но за ТУ не знам.А и ако мислят, че един студент ще им се изниже може и да ти направят мръсно като де забавят до 1 месец с връщането на дипломата, щото еди-кой си трябвало да се разпише, ама не бил тук и т.н.
Така е по-малко вероятно да те бавят.Иначе ако минаваш по общи процедури и т.н. може и да се забавиш, а времето те притиска.В СУ отписването става за минути и без никакво чакане, но за ТУ не знам.А и ако мислят, че един студент ще им се изниже може и да ти направят мръсно като де забавят до 1 месец с връщането на дипломата, щото еди-кой си трябвало да се разпише, ама не бил тук и т.н.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
Omg_tt_fu_noob
- В началото бе словото
да мерси на всички получи се и без да лъжа въпреки че чаках и ме въртяха 4 часа... като ме избуши на нерви оправих цялата работа за 15 минути....