Библиотечно-информационни дейности/з - приети 5 (места за прием 3)
tova pro4ete li go,ili vika6 nqma za kakvo
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Приет съм и искам да попитам в понеделник/вторник в Ректората ли трябва да се запиша.Rama написа:Библиотечно-информационни дейности/р - приети 5 (места за прием 3)
Библиотечно-информационни дейности/з - приети 5 (места за прием 3)
tova pro4ete li go,ili vika6 nqma za kakvodrugata godina jivot i zdrave
Попълваш си документите, след това трябва да си платиш семестриалната такса, слагат ти печат, че съответната сума е внесена и накрая чакаш да ти вземат документите. И вече официално си студент. Факултетът на специалността всъщност се намира в сградата на Ректората, Южно крило, ет. II, кабинет 46. Надявам се, че не съм те подвела с грешна информация.dimitrovbg написа:Здравейте!
Искам да Ви попитам къде става записването за специалност Библиотечно-информационни науки, след 4-то класиране. В Ректората или във Факултета?
Благодаря предварително!
Благодаря за отговора. И аз така мислех, но в понеделник следобяд летя за Германия и нямам време да обикалям напразно.Maeve написа:Момчето пита къде трябва да се запише като студент вече, а не да кандидатства отново.
Попълваш си документите, след това трябва да си платиш семестриалната такса, слагат ти печат, че съответната сума е внесена и накрая чакаш да ти вземат документите. И вече официално си студент. Факултетът на специалността всъщност се намира в сградата на Ректората, Южно крило, ет. II, кабинет 46. Надявам се, че не съм те подвела с грешна информация.dimitrovbg написа:Здравейте!
Искам да Ви попитам къде става записването за специалност Библиотечно-информационни науки, след 4-то класиране. В Ректората или във Факултета?
Благодаря предварително!
8, 9 и 10 септември 2009 г. – подаване на документи (каб. 227 – Учебен отдел – бул. Цар Освободител № 15, Ректорат, северно крило). Необходими документи:
1. Молба по образец;
2. Ксерокопие на дипломата за средно образование;
3. Квитанция за платена такса за участие в допълнителния прием. Таксата се заплаща в Паричен салон, ІV етаж на Ректората, северно крило.
изчакай втория етап от 4то класиранеDasH написа:няма да има друго класиране нали ?