Приети Социология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
ELS
В началото бе словото
Специалност: социология

Re: Приети Социология

Мнение от ELS »

mareto написа:ELS, ти как си казваш?

khhh, аз съм ок за мястото и времето :)
Елена
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
:)
Divided
В началото бе словото

Мнение от Divided »

juji написа:добре де, то на началната страница ли ще илезе?Лелелелел, хора, изпушила съм 1 кУтия с цигари, Докато чакам, писна миии :x :( :( :(
lincheto написа:а някой да е кандидатствал социални дейности
pufito написа:
antony_nikolaev написа:Всички пишете,че имате ниски оценки,а има_ли значние от пола ? По_принцип, от момичетата се изискваТ по-високи оценки,но в случая не_знам как стоят нещата :roll: Иначе имам 4.30 по англ. и 4.57 по БЕЛ ...
ами май за момчетата е по-нисък балът, ама не съм 100 % сигУрна
juji написа:еми че смело е от 13:00 чакам тия резултати и сега вместо да ходя да пия някъде с компания аз седа и чакам като......незнам какво :) :) :)
Седя и чета, седя и се чудя, седя и се нервя, седя и се питам "абе, може ли да има толкова много неграмотни хора, които искат не само да ги приемат във ВУ, но и да станат начални и предучилищни даскали с диплома от ВУ, което не е кое да е, ами СУ?". Продължавайки да чета се чудя с какъв акъл един ден ще си пусна лапето на училище, имайки предвид всички тези хора, пишещи тук. Хора, които не могат да свържат 3 грамотно написани думи в изречение и не могат да поставят 3 препинателни знака на правилното място. Най-жалката част от историята е, че огромна част от хората, които се набутат във ФНПП, ЩЕ завършат и ЩЕ получат диплома, независимо дали заслужават дори такава за средно образование.
А в средата на цялата жалка сценка някакъв клоун се забавлява, а бъдещите учители на лапетата ни се хващат на всяка тъпотия, която оня с червения нос изръсва.
Жалко, Жалко..
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Divided написа:
juji написа:добре де, то на началната страница ли ще илезе?Лелелелел, хора, изпушила съм 1 кУтия с цигари, Докато чакам, писна миии :x :( :( :(
lincheto написа:а някой да е кандидатствал социални дейности
pufito написа:
antony_nikolaev написа:Всички пишете,че имате ниски оценки,а има_ли значние от пола ? По_принцип, от момичетата се изискваТ по-високи оценки,но в случая не_знам как стоят нещата :roll: Иначе имам 4.30 по англ. и 4.57 по БЕЛ ...
ами май за момчетата е по-нисък балът, ама не съм 100 % сигУрна
juji написа:еми че смело е от 13:00 чакам тия резултати и сега вместо да ходя да пия някъде с компания аз седа и чакам като......незнам какво :) :) :)
Седя и чета, седя и се чудя, седя и се нервя, седя и се питам "абе, може ли да има толкова много неграмотни хора, които искат не само да ги приемат във ВУ, но и да станат начални и предучилищни даскали с диплома от ВУ, което не е кое да е, ами СУ?". Продължавайки да чета се чудя с какъв акъл един ден ще си пусна лапето на училище, имайки предвид всички тези хора, пишещи тук. Хора, които не могат да свържат 3 грамотно написани думи в изречение и не могат да поставят 3 препинателни знака на правилното място. Най-жалката част от историята е, че огромна част от хората, които се набутат във ФНПП, ЩЕ завършат и ЩЕ получат диплома, независимо дали заслужават дори такава за средно образование.
А в средата на цялата жалка сценка някакъв клоун се забавлява, а бъдещите учители на лапетата ни се хващат на всяка тъпотия, която оня с червения нос изръсва.
Жалко, Жалко..
Какво шмърка сега да кажеш?
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
ELS
В началото бе словото

Мнение от ELS »

kretos написа:Наистина ще е хубаво и на 1-ви да се съберем малко по рано,и да отидем всички на откриването. :)s За да не се търсим в тълпата въпреки,че ние които си пишем тук вече се знаем как изглеждаме.А и по нагоре видях,че някои от колежките се познават още от гимназията.Проблема е как ще намерим останалите колеги. :scratch: За срещата на 19 най вероятно ще дойда,но не знам със сигурност.
П.п. Колеги знаете ли как разбрах за един наш колега?Ей света е малък да знаете. Докато си говорих с една приятелка от физическия,която е на Специализация в Германия случайно стана на въпрос,че и нейния съсед е записал Социология.И ми е адаш даже(поне доколкото разбрах де не съм я питал за името).Та така през Германия ще се запознаем :Ds
Да ,наистина е малък светът :)
Последно промяна от ELS на 11 Сеп 2009, 21:17, променено общо 1 път.
Divided
В началото бе словото

Мнение от Divided »

mareto написа:Какво шмърка сега да кажеш?
Грешен топик, сори.. :oops:
Аватар
be_naughty
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от be_naughty »

khhh написа:До всички колеги,които на 19 септември,събота, ще са в София.
Организираме среща!
17h
19.09.09
Ректорат
Стълбичките :Р
Най-вероятно и аз ще дойда :flower: 90% сигурност,'че ще присъствам.A ,ELS. ти случайно да си от копривщица,защото илияна ми разказа за някакво момиче елена от копривщица,нейна приятелка,която също ще учи социология :shock: :shock: :shock:
ELS
В началото бе словото

Мнение от ELS »

[quote="be_naughty"]A ,ELS. ти случайно да си от копривщица,защото илияна ми разказа за някакво момиче елена от копривщица,нейна приятелка,която също ще учи социология
Да,същата съм :) .А ти трябва да си Филипа :?:
Аватар
khhh
От дъжд на вятър
Специалност: Социология

Мнение от khhh »

Divided написа:
mareto написа:Какво шмърка сега да кажеш?
Грешен топик, сори.. :oops:
Aпхахааххаахахха жалко за гневния пост (:
Изображение
PARTY HARD!!!
Аватар
be_naughty
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от be_naughty »

ELS написа:
be_naughty написа:A ,ELS. ти случайно да си от копривщица,защото илияна ми разказа за някакво момиче елена от копривщица,нейна приятелка,която също ще учи социология
Да,същата съм :) .А ти трябва да си Филипа :?:
Даммм ,аз съм :) - ама ми викай Фипи,не обичам да ме наричат с пълното ми име :flower:
Sylvie
В началото бе словото

Мнение от Sylvie »

khhh написа:До всички колеги,които на 19 септември,събота, ще са в София.
Организираме среща!
17h
19.09.09
Ректорат
Стълбичките :Р
Страхотно :D Най-вероятно и аз ще успея да дойда, но не знам със сигурност
Аватар
Green-Space^^
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от Green-Space^^ »

Лелеееееееелелеллее!!! :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Лудницаааа!! Хахахаха
В тази тема какво ли не се случи вече xDDD
1-во - добре дошли на новоприсъединилите се ;]]]
Иначе, тук май всички ще си заформим една огроооооооооооомна група от познати .. като гледам как върви .. xDDD Всички имат общи познати.. или се познават от гимназията, или нз какво.. В този ред на мисли, аз също знаех за едно момиче, което ще учи Социология, защото са били в един клас с най - близката ми приятелка и това се оказа khhh xDDD
Относно срещата - аз съм съгласна, ако мога, ще дойда, макар че предполагам, че ще успея.. На мен все пак ми се искаше да сме повечко хора, но - колкото - толкова... На 1-ви повече! ;]]]]

А, мнението на Divided, макар и не на място, е адски точно и напълно го подкрепям... Много е жалко, че приемът за точно тези специалности е толкова достъпен...

Бтв, предложението на chorapche за среща на 1-ви на някакво стратегическо място xD с цел да отидем заедно след това към Ректората.. определено важи! ;]]]

Към късогледите колеги :mrgreen: - очилата мн ви отиват на всички.. !!! Аз не нося, обаче искам да си взема подобни, но с обикновени стъкла, просто като аксесуар, защото супер мн ми харесва как стоят!!! Особено на хора, на които им отиват! ;]]

П.С.> Колеги, искате ли да разменим скайп, за да можем да се разбираме по - лесно... Не че във форума е трудно, но по скайп, според мен, е по - удобно, освен това... сега ще имаме още малко време да поспамим, ама след това ще стане малко грубо xDD
Който иска, може да го постне във форума, а който не иска да се вижда, можем да ги разменим на ЛС-та .. Както предпочитате, ако сте съгласни, естествено! ;]]]]

Ии.. като финал, поздрав с един изключително свеж, според мен, трак! : )))
http://www.youtube.com/watch?v=CPLWqqUjvAg :connie_dancegirl:
Дано ви хареса/сва! :drunken:
Embrace this moment.. Remember.. We are eternal..
All this pain is an illusion...
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Нем! Аз все още не познавам никого. Елена, теб не те помня, поне кажи кой клас си била или сложи една снимка.

А на 1ви прегладам срещата ни да е зад парламента.

Колкото до скайповете, аз съм за, но няма да си оставя скайпа в темата, ще го пратя на инициатора :)
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Аватар
khhh
От дъжд на вятър

Мнение от khhh »

Sylvie написа: Най-вероятно и аз ще успея да дойда, но не знам със сигурност
Постарайте се!!! :P

Green-Space^^, миналия октомври до гимназията ми отвори някаква оптика която направи страшно намаление на очила и почти всички момичета от класа си взехме,независимо дали ни трябват или не еххее,питай Нати за периода в който всички ходехме с очила :Р. И така оттам се сдобих с първите ми - за компютър,а след това се вманиачих и си купих и още - без диоптър,някои с обикновени стъкла (едни огромни с розово-лилава рамка омг) и едни обикновени отново за работа с компютър.
Изображение
PARTY HARD!!!
ELS
В началото бе словото

Мнение от ELS »

Даммм ,аз съм :) - ама ми викай Фипи,не обичам да ме наричат с пълното ми име
Добре,фипи ;)
ELS
В началото бе словото

Мнение от ELS »

mareto написа:Нем! Аз все още не познавам никого. Елена, теб не те помня, поне кажи кой клас си била или сложи една снимка

Колкото до скайповете, аз съм за, но няма да си оставя скайпа в темата, ще го пратя на инициатора :)
И аз не те помня.От " д" клас бях
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”