Резултати от 4-то класиране

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
dereliah
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: Резултати от 4-то класиране

Мнение от dereliah »

Velsssy написа:Един съвет от мен :оценките ми от изпити в СУ биваха публикувани до 17ч. най-късно,а първото класиране-най-големят ми зор-10 сутринта.Смисъл да продължавате да следите-нулев,а и честно казано не знам с касъв акъл се надявате на тази вечер.Помислете,реално до вчера са течали записвания,информацията трябва да се обработи и качи-НЕ ДНЕС.Събота или неделя ще да е СЪБИТИЕТО.

Нали се сещащ, че за този допълнителен прием кандидатите са макс. 1000, не както за класиранията, за които цял ден пишеш 6000-7000. И да кажеш "с касъв акъл се надявате на тази вечер", при положение, че официално е написано, че ще е точно ТАЗИ вечер, също не е много уместно. Смисъл.. чета мненията ти и немога да разбера защо са толкова враждебни? Ако някой иска може и цяла нощ да чака, ти не беше ли нервна преди това толкова прочуто първо класиране? :scratch:
Дори да си на правилния път, ако просто си седиш там ще те прегазят...
Аватар
Velsssy
Драскач
Специалност: СтФ ; стопанско управление с френски
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Velsssy »

Спуснали са информация,че ще бъдат публикувани след 17ч. Нормалното е да почакате 2-3 часа,но ставайки 8,9,10 часа да започне в главите ви да се прокрадва ЛЕКО съмнение,че няма да се качи нищо тази вечер.Честно казано-не.Бях изкарала достатъчно високи оценки,за да знам,че имам прекрасния шанс за пърко класиране,както и стана.Не мисля,че съм враждебна,по-скоро учудена,смятайки настоящия час,сушата ви от инфо и растящият брой на постове тип ,,Изперквам,защо го бяват?"...
стопанско управление (френски език) - 4ти курс
Аватар
dereliah
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dereliah »

Ама теб приеха ли те на ПЪРВО КЛАСИРАНЕ? :shock:
Дори да си на правилния път, ако просто си седиш там ще те прегазят...
XaMeLeOnA
В началото бе словото

Мнение от XaMeLeOnA »

Sovar написа:
XaMeLeOnA написа:Чаках, чаках, четох, чаках, четох, пуших, четох, чаках... Мдам...
Ако някой пита - писал съм само 2 специалности - Философия и Социални дейности...
Днес минах през СУ, но нямаше нищо...
И в сайта няма...
И тук май няма...
И Todor няма идея за какво става дума, защото И той е регистриран днес, така че не е нито Ректора, нито негов приближен...
Писна ми да чакам и да се занимавам...
К'втото стане, отивам да се забавлявам...
Лека от мен и вместо да чакате и да се карате - легнете и поспете... а и ще се поуспокоите малко...
А за резултатите - утре се надявам, че ще излязат, защото СУ работи и в събота, макар и не на 100%
Айде няма ме :)

P.S. И спрете да се карате, че може да се окажете колеги...
Не ми казвай, че до сега си чакал?

Аз гледам сеир, забавно е :)
По принцип - не. Аз не бях приет на 1во, 2ро и 3то класиране, та сега реших да се пробвам само, а каквото стане. Просто в 17ч. минах до СУ и като стана 9:30-10:00 си викам:"Абе к'во стана?" и реших да видя в сайта. После - тук. И като видях 18 страници коментари, реших, че може и някой да има идея дали се е СЛУЧИЛО! И тогава четох, четох... Ама само си изгубих времето.
Аватар
Sovar
В началото бе словото

Мнение от Sovar »

Сега да влезне някой от счетоводството на СУ, и да види как забавянето на едни резултати скарват хората :lol: :lol: :lol:
Където има любов, няма грях.
Аватар
Velsssy
Драскач
Специалност: СтФ ; стопанско управление с френски
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Velsssy »

dereliah написа:Ама теб приеха ли те на ПЪРВО КЛАСИРАНЕ? :shock:
СУ,първо класиране,първо желание.
стопанско управление (френски език) - 4ти курс
Omg_tt_fu_noob
В началото бе словото
Специалност: KKET

Мнение от Omg_tt_fu_noob »

Вярно е тва са много по-малко кандидати и операциите които трябва да се извършат са елементарни... ама те лелките или немогат да боравят с компютри или си пият кафета по цял ден.... + тва за първо класиране е повече 1акане заради самите проверяващи а тук всичко е ясно и просто трябва да се подредят баловете в 1 тъпа таблица с графи за всяка специалност....
XaMeLeOnA
В началото бе словото

Мнение от XaMeLeOnA »

Знаете ли колко по-добре би било направо да си направите един чат и да говорите направо там?...
Аватар
Perkoto
В началото бе словото

Мнение от Perkoto »

Ееееи, направо прекрасно. Както много други и аз днес се разкарвах по факултети... Седяла съм 4 часа пред химическия... Прекрасно изживяване. Единствената информация, която получих беше че "ЩЕ излязат утре, по някое време" Разбирайте го както щете. Един много учтив портиер сподели, че се е случвало резилтатите да излязат и с 10тина дена закъснение. Изключително обнадеждаващо :) Цялата им работа такава...
:bounce:
Изображение
Psst! It's me...I mean you, from the future. Don't worry, it works out. You'll be wrongly convicted but meet your true love in prison
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Тоя форум минава по тъпотия дори бг-мамма на квадрат и подфорума на Голф във форума за Фолксваген.

Ако вие ще сте ми колеги...Еби му майката.

Ще излязат ли, няма ли да излязат, имам диплома 4.30, имам на матурата 3.40, имам запек, сере ми се, спи ми се, резултатите ще излязат на 31ви април 8941,13та година, да не коментирам елементарните грешки, за които е трябвало да ви бият още в училище с тебешир по главата и др. и др. и др.

Образованието в България си е ебало майката. Твай. И всички ние сме част от него.
Журналистика /редовно/ 1. курс
antony_nikolaev
В началото бе словото

Мнение от antony_nikolaev »

angeloff написа:Тоя форум минава по тъпотия дори бг-мамма на квадрат и подфорума на Голф във форума за Фолксваген.

Ако вие ще сте ми колеги...Еби му майката.

Ще излязат ли, няма ли да излязат, имам диплома 4.30, имам на матурата 3.40, имам запек, сере ми се, спи ми се, резултатите ще излязат на 31ви април 8941,13та година, да не коментирам елементарните грешки, за които е трябвало да ви бият още в училище с тебешир по главата и др. и др. и др.

Образованието в България си е ебало майката. Твай. И всички ние сме част от него.
Много си прав колега !!!
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от xRainx »

ангелофф печели зелени ръчици.
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Omg_tt_fu_noob
В началото бе словото
Специалност: KKET

Мнение от Omg_tt_fu_noob »

е не мое ли да е 2:16 и още да нема резултати!
Lacoste_m
В началото бе словото
Специалност: Библиотечно-информационни науки
Курс: първи

Резултати от 4-то класиране списък?

Мнение от Lacoste_m »

Все още чакам...Ама не бързам :wink:
alekk
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Резултати от 4-то класиране списък?

Мнение от alekk »