Резултати от 4-то класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Babsy
- В началото бе словото
Re: Резултати от 4-то класиране
Soraya, все още имам малка надежда 
Върви до брега на морето вгледай се във водата и ще видиш отражението на светлината,която грее за да разкаже на всички историята за самотата...!
Тези въпроси като за начало е добре да ги отправиш към хората, които съставят критериите за оценка и прием на студенти. Защото от тях зависи, не от тези, които си чакат резултатите тази вечер.Divided написа: Седя и чета, седя и се чудя, седя и се нервя, седя и се питам "абе, може ли да има толкова много неграмотни хора, които искат не само да ги приемат във ВУ, но и да станат начални и предучилищни даскали с диплома от ВУ, което не е кое да е, ами СУ?". Продължавайки да чета се чудя с какъв акъл един ден ще си пусна лапето на училище, имайки предвид всички тези хора, пишещи тук. Хора, които не могат да свържат 3 грамотно написани думи в изречение и не могат да поставят 3 препинателни знака на правилното място. Най-жалката част от историята е, че огромна част от хората, които се набутат във ФНПП, ЩЕ завършат и ЩЕ получат диплома, независимо дали заслужават дори такава за средно образование.
А в средата на цялата жалка сценка някакъв клоун се забавлява, а бъдещите учители на лапетата ни се хващат на всяка тъпотия, която оня с червения нос изръсва.
Жалко, Жалко..
Понеже видимо си със самочувствието на по-грамотен от останалите, може би ще един ден ще изкарваш достатъчно пари и ще пращаш "лапето си" в частно училище, за да получава образованието, което му се полага. Понеже държавното в България не е самодейно читалище и при него има много променливи. Аз съм сигурен, че ще измислиш нещо, все пак не си случаен човек. Но да се заяждаш на дребно, когато хората си чакат резултатите и им е все двеста как пишат, си е идиотско отвсякъде. Не казвам, че не си прав, дано да ме разбереш правилно.
-
alekk
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
надеждата умира последна ...Babsy написа:Soraya, все още имам малка надежда

Live Free Or Die Hard
- Babsy
- В началото бе словото
...но все пак умираalekk написа:надеждата умира последна ...Babsy написа:Soraya, все още имам малка надежда
Върви до брега на морето вгледай се във водата и ще видиш отражението на светлината,която грее за да разкаже на всички историята за самотата...!
- Soraya
- Пишете, о, братя
- Специалност: PR
- Курс: първи
В никакъв случай не искам да бъда злодейката, която ви отнема надеждата
Аз също съм преминала през същото чакане, а и в момента чакам за общежитие, така че ви разбирам.
Успех на всички!
Аз също съм преминала през същото чакане, а и в момента чакам за общежитие, така че ви разбирам.
Успех на всички!
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
- Babsy
- В началото бе словото
БлагодаряяSoraya написа:В никакъв случай не искам да бъда злодейката, която ви отнема надеждата![]()
Успех на всички!
- shubi
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
- Курс: втори
Така.. Не искам да ви разбивам мечтите и надеждите, но сега се връщам от Химическия. Няма как да пуснат резултатите тази вечер
Няма нищо на стената и освен охраната във факултета няма никой. Човекът каза,че в събота обикновено не идват рано, та или утре обедно следобедно време или в понеделник... Това за понеделник би било доста гадно все пак... Айде на мен ми е все тая.. От София съм..Ама съм сигурна,че има и хора,които трябва да си уредят пътуването... И така... разтоварвяйте се с нещо, пък те резултатите... ще излязат утре, да се надяваме

Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
-
alekk
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Babsy написа:БлагодаряяSoraya написа:В никакъв случай не искам да бъда злодейката, която ви отнема надеждата![]()
Успех на всички!Успех и на теб с общежитието!

Live Free Or Die Hard
И двамата знаем, че нещата никога не са толкова прости, колкото изглеждат, и думичката "комплексен" е един слаб начин да изразим ситуацията с българското образование. И двамата знаем, че там има достатъчно променливи и някаква част от тях сега пишат тук. И двамата знаем, че мненията, които си разменяме, не са меродавни за никой и всеки ще ги забрави скоро. Предполагам, и двамата сме стигнали до извода, че дори и висшето образование не е такова, каквото трябва да е. Което е жалко. Предполагам, че и на теб не ти е приятно да четеш част от мненията. На мен просто ми падна пердето, предполагам и на теб ти се е случвало. И все пак, въпреки всичко, предполагам, че си достатъчно съгласен с мен, че да не обръщаме всичко на ирония, защото до никъде няма да го докараме, а аз вече казах каквото исках.Captain написа:Тези въпроси като за начало е добре да ги отправиш към хората, които съставят критериите за оценка и прием на студенти. Защото от тях зависи, не от тези, които си чакат резултатите тази вечер.Divided написа: Седя и чета, седя и се чудя, седя и се нервя, седя и се питам "абе, може ли да има толкова много неграмотни хора, които искат не само да ги приемат във ВУ, но и да станат начални и предучилищни даскали с диплома от ВУ, което не е кое да е, ами СУ?". Продължавайки да чета се чудя с какъв акъл един ден ще си пусна лапето на училище, имайки предвид всички тези хора, пишещи тук. Хора, които не могат да свържат 3 грамотно написани думи в изречение и не могат да поставят 3 препинателни знака на правилното място. Най-жалката част от историята е, че огромна част от хората, които се набутат във ФНПП, ЩЕ завършат и ЩЕ получат диплома, независимо дали заслужават дори такава за средно образование.
А в средата на цялата жалка сценка някакъв клоун се забавлява, а бъдещите учители на лапетата ни се хващат на всяка тъпотия, която оня с червения нос изръсва.
Жалко, Жалко..
Понеже видимо си със самочувствието на по-грамотен от останалите, може би ще един ден ще изкарваш достатъчно пари и ще пращаш "лапето си" в частно училище, за да получава образованието, което му се полага. Понеже държавното в България не е самодейно читалище и при него има много променливи. Аз съм сигурен, че ще измислиш нещо, все пак не си случаен човек. Но да се заяждаш на дребно, когато хората си чакат резултатите и им е все двеста как пишат, си е идиотско отвсякъде. Не казвам, че не си прав, дано да ме разбереш правилно.
- Soraya
- Пишете, о, братя
- Специалност: PR
- Курс: първи
Мерсиии 
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
- Sovar
- В началото бе словото
Защо сега трябва да се отваря тема, която е толкова тежка и дълга?Divided написа:И двамата знаем, че нещата никога не са толкова прости, колкото изглеждат, и думичката "комплексен" е един слаб начин да изразим ситуацията с българското образование. И двамата знаем, че там има достатъчно променливи и някаква част от тях сега пишат тук. И двамата знаем, че мненията, които си разменяме, не са меродавни за никой и всеки ще ги забрави скоро. Предполагам, и двамата сме стигнали до извода, че дори и висшето образование не е такова, каквото трябва да е. Което е жалко. Предполагам, че и на теб не ти е приятно да четеш част от мненията. На мен просто ми падна пердето, предполагам и на теб ти се е случвало. И все пак, въпреки всичко, предполагам, че си достатъчно съгласен с мен, че да не обръщаме всичко на ирония, защото до никъде няма да го докараме, а аз вече казах каквото исках.Captain написа:Тези въпроси като за начало е добре да ги отправиш към хората, които съставят критериите за оценка и прием на студенти. Защото от тях зависи, не от тези, които си чакат резултатите тази вечер.Divided написа: Седя и чета, седя и се чудя, седя и се нервя, седя и се питам "абе, може ли да има толкова много неграмотни хора, които искат не само да ги приемат във ВУ, но и да станат начални и предучилищни даскали с диплома от ВУ, което не е кое да е, ами СУ?". Продължавайки да чета се чудя с какъв акъл един ден ще си пусна лапето на училище, имайки предвид всички тези хора, пишещи тук. Хора, които не могат да свържат 3 грамотно написани думи в изречение и не могат да поставят 3 препинателни знака на правилното място. Най-жалката част от историята е, че огромна част от хората, които се набутат във ФНПП, ЩЕ завършат и ЩЕ получат диплома, независимо дали заслужават дори такава за средно образование.
Жалко, Жалко..
Да не говорим, че мястото й не е тук.
Където има любов, няма грях.
Чаках, чаках, четох, чаках, четох, пуших, четох, чаках... Мдам...
Ако някой пита - писал съм само 2 специалности - Философия и Социални дейности...
Днес минах през СУ, но нямаше нищо...
И в сайта няма...
И тук май няма...
И Todor няма идея за какво става дума, защото И той е регистриран днес, така че не е нито Ректора, нито негов приближен...
Писна ми да чакам и да се занимавам...
К'втото стане, отивам да се забавлявам...
Лека от мен и вместо да чакате и да се карате - легнете и поспете... а и ще се поуспокоите малко...
А за резултатите - утре се надявам, че ще излязат, защото СУ работи и в събота, макар и не на 100%
Айде няма ме
P.S. И спрете да се карате, че може да се окажете колеги...
Ако някой пита - писал съм само 2 специалности - Философия и Социални дейности...
И в сайта няма...
И тук май няма...
И Todor няма идея за какво става дума, защото И той е регистриран днес, така че не е нито Ректора, нито негов приближен...
Лека от мен и вместо да чакате и да се карате - легнете и поспете... а и ще се поуспокоите малко...
А за резултатите - утре се надявам, че ще излязат, защото СУ работи и в събота, макар и не на 100%
Айде няма ме
- Velsssy
- Драскач
- Специалност: СтФ ; стопанско управление с френски
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Един съвет от мен :оценките ми от изпити в СУ биваха публикувани до 17ч. най-късно,а първото класиране-най-големят ми зор-10 сутринта.Смисъл да продължавате да следите-нулев,а и честно казано не знам с касъв акъл се надявате на тази вечер.Помислете,реално до вчера са течали записвания,информацията трябва да се обработи и качи-НЕ ДНЕС.Събота или неделя ще да е СЪБИТИЕТО.
стопанско управление (френски език) - 4ти курс
- Sovar
- В началото бе словото
Не ми казвай, че до сега си чакал?XaMeLeOnA написа:Чаках, чаках, четох, чаках, четох, пуших, четох, чаках... Мдам...
И в сайта няма...
И тук май няма...
Айде няма ме
Аз гледам сеир, забавно е
Където има любов, няма грях.