Резултати от 4-то класиране

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър
Специалност: Логопедия
Курс: първи

Re: Резултати от 4-то класиране

Мнение от deskasmeska »

claidio написа:
deskasmeska написа:абе хора стига с тия въпроси с еди-колко ще ме приемат ли ние да не сме нострадамус, че да знаем. Ако знаехме нямаше да кибичим сумати време в този форум и да се чудим приети ли сме или не...
Някой да те кара да четеш или пък да отговаряш точно ти !?! :wink:
никой не ме кара, но вече стана банално... а ти защо не им отговориш на въпроса, точно ти?!?
Изображение
Omg_tt_fu_noob
В началото бе словото
Специалност: KKET

Мнение от Omg_tt_fu_noob »

Divided написа:
juji написа:добре де, то на началната страница ли ще илезе?Лелелелел, хора, изпушила съм 1 кУтия с цигари, Докато чакам, писна миии :x :( :( :(
lincheto написа:а някой да е кандидатствал социални дейности
pufito написа:
antony_nikolaev написа:Всички пишете,че имате ниски оценки,а има_ли значние от пола ? По_принцип, от момичетата се изискваТ по-високи оценки,но в случая не_знам как стоят нещата :roll: Иначе имам 4.30 по англ. и 4.57 по БЕЛ ...
ами май за момчетата е по-нисък балът, ама не съм 100 % сигУрна
juji написа:еми че смело е от 13:00 чакам тия резултати и сега вместо да ходя да пия някъде с компания аз седа и чакам като......незнам какво :) :) :)
Седя и чета, седя и се чудя, седя и се нервя, седя и се питам "абе, може ли да има толкова много неграмотни хора, които искат не само да ги приемат във ВУ, но и да станат начални и предучилищни даскали с диплома от ВУ, което не е кое да е, ами СУ?". Продължавайки да чета се чудя с какъв акъл един ден ще си пусна лапето на училище, имайки предвид всички тези хора, пишещи тук. Хора, които не могат да свържат 3 грамотно написани думи в изречение и не могат да поставят 3 препинателни знака на правилното място. Най-жалката част от историята е, че огромна част от хората, които се набутат във ФНПП, ЩЕ завършат и ЩЕ получат диплома, независимо дали заслужават дори такава за средно образование.
А в средата на цялата жалка сценка някакъв клоун се забавлява, а бъдещите учители на лапетата ни се хващат на всяка тъпотия, която оня с червения нос изръсва.
Жалко, Жалко..
абе баце ти друга работа нямаш ли си освен да ходиш от тема на тема и да правш забележки на хората.....трябва да си доста сух ...извинявай дори не ти прочетох и поста
Аватар
Sovar
В началото бе словото

Мнение от Sovar »

Divided написа:
juji написа:добре де, то на началната страница ли ще илезе?Лелелелел, хора, изпушила съм 1 кУтия с цигари, Докато чакам, писна миии :x :( :( :(
lincheto написа:а някой да е кандидатствал социални дейности
pufito написа:
antony_nikolaev написа:Всички пишете,че имате ниски оценки,а има_ли значние от пола ? По_принцип, от момичетата се изискваТ по-високи оценки,но в случая не_знам как стоят нещата :roll: Иначе имам 4.30 по англ. и 4.57 по БЕЛ ...
ами май за момчетата е по-нисък балът, ама не съм 100 % сигУрна
juji написа:еми че смело е от 13:00 чакам тия резултати и сега вместо да ходя да пия някъде с компания аз седа и чакам като......незнам какво :) :) :)
Седя и чета, седя и се чудя, седя и се нервя, седя и се питам "абе, може ли да има толкова много неграмотни хора, които искат не само да ги приемат във ВУ, но и да станат начални и предучилищни даскали с диплома от ВУ, което не е кое да е, ами СУ?". Продължавайки да чета се чудя с какъв акъл един ден ще си пусна лапето на училище, имайки предвид всички тези хора, пишещи тук. Хора, които не могат да свържат 3 грамотно написани думи в изречение и не могат да поставят 3 препинателни знака на правилното място. Най-жалката част от историята е, че огромна част от хората, които се набутат във ФНПП, ЩЕ завършат и ЩЕ получат диплома, независимо дали заслужават дори такава за средно образование.
А в средата на цялата жалка сценка някакъв клоун се забавлява, а бъдещите учители на лапетата ни се хващат на всяка тъпотия, която оня с червения нос изръсва.
Жалко, Жалко..
Смятах да си напиша по този начин първото мнение. Но нека да не коментирам грамотността на другите, може да им се спи :)
Където има любов, няма грях.
Divided
В началото бе словото

Мнение от Divided »

Omg_tt_fu_noob написа:абе баце ти друга работа нямаш ли си освен да ходиш от тема на тема и да правш забележки на хората.....трябва да си доста сух ...извинявай дори не ти прочетох и поста
Не ходя от тема на тема, а просто приятелката ми ви следи тъпотиите от първата страница и отвреме-навреме дочувам какви неща се дробят тук. Вземи прочети поста, може да разбереш нещо и да си извадиш 1-2 бележки.
Аватар
Sovar
В началото бе словото

Мнение от Sovar »

Divided написа:
Omg_tt_fu_noob написа:абе баце ти друга работа нямаш ли си освен да ходиш от тема на тема и да правш забележки на хората.....трябва да си доста сух ...извинявай дори не ти прочетох и поста
Не ходя от тема на тема, а просто приятелката ми ви следи тъпотиите от първата страница и отвреме-навреме дочувам какви неща се дробят тук. Вземи прочети поста, може да разбереш нещо и да си извадиш 1-2 бележки.
Кажи, кажи - аз грамотен ли съм? :shock:
alekk
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от alekk »

оффф кога ще излязат тея резултати направо нямам вече търпение ...............................
..............................
.................................
..............................
.............................
............................
.........
Изображение
Live Free Or Die Hard
Аватар
Velsssy
Драскач
Специалност: СтФ ; стопанско управление с френски
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Velsssy »

Сериозно ли си мислите,че в 22.24 някой ще ви пусне резултатите?
стопанско управление (френски език) - 4ти курс
Аватар
Sovar
В началото бе словото

Мнение от Sovar »

Velsssy написа:Сериозно ли си мислите,че в 22.24 някой ще ви пусне резултатите?
Добре, че си ти да кажеш истината :D
Аватар
Babsy
В началото бе словото

Мнение от Babsy »

Най-добре да се надяваме за утре :)
Върви до брега на морето вгледай се във водата и ще видиш отражението на светлината,която грее за да разкаже на всички историята за самотата...!
Аватар
Soraya
Пишете, о, братя
Специалност: PR

Мнение от Soraya »

Събота, Неделя...
Колкото и да не ми се иска да убивам надеждите ви - Според мен най-рано в Понеделник. И все пак, дано не съм права :D
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Аватар
Babsy
В началото бе словото

Мнение от Babsy »

Soraya написа:Събота, Неделя...
Колкото и да не ми се иска да убивам надеждите ви - Според мен най-рано в Понеделник. И все пак, дано не съм права :D
Мда... но в сайта пише, че на 14-ти, и 15-ти е записването на новоприетите студенти...
Върви до брега на морето вгледай се във водата и ще видиш отражението на светлината,която грее за да разкаже на всички историята за самотата...!
Divided
В началото бе словото

Мнение от Divided »

Sovar написа:
Divided написа:
Виж, пич, не приемам иронията радушно, особено насочена срещу мен..
Жалко е просто, че хора, които имат 4,50+ на матура по БЕЛ, пишат по ТОЗИ начин. Не мислиш ли?
..А иронията я мога и аз, не се тревожи.
Аватар
Soraya
Пишете, о, братя
Специалност: PR

Мнение от Soraya »

Дано, Babsy, дано още тази нощ ги качат.
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
DasH
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от DasH »

Divided напълно си прав !
Аватар
Sovar
В началото бе словото

Мнение от Sovar »

Divided написа:
Sovar написа:
Divided написа:
Виж, пич, не приемам иронията радушно, особено насочена срещу мен..
Жалко е просто, че хора, които имат 4,50+ на матура по БЕЛ, пишат по ТОЗИ начин. Не мислиш ли?
..А иронията я мога и аз, не се тревожи.
Ирония по време на чума.

С иронията ми не гледам да те обиждам или да показвам виртуозно владеене на ирония. Коментара ти много отговаря на случващото се в момента. Дори го усещам на мой гръб при тази кампания, но не винаги всичко се случва така, както искаме.

Нищо лично ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”