никой не ме кара, но вече стана банално... а ти защо не им отговориш на въпроса, точно ти?!?claidio написа:Някой да те кара да четеш или пък да отговаряш точно ти !?!deskasmeska написа:абе хора стига с тия въпроси с еди-колко ще ме приемат ли ние да не сме нострадамус, че да знаем. Ако знаехме нямаше да кибичим сумати време в този форум и да се чудим приети ли сме или не...
Резултати от 4-то класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
Re: Резултати от 4-то класиране
-
Omg_tt_fu_noob
- В началото бе словото
- Специалност: KKET
абе баце ти друга работа нямаш ли си освен да ходиш от тема на тема и да правш забележки на хората.....трябва да си доста сух ...извинявай дори не ти прочетох и постаDivided написа:juji написа:добре де, то на началната страница ли ще илезе?Лелелелел, хора, изпушила съм 1 кУтия с цигари, Докато чакам, писна миии![]()
![]()
lincheto написа:а някой да е кандидатствал социални дейностиpufito написа:ами май за момчетата е по-нисък балът, ама не съм 100 % сигУрнаantony_nikolaev написа:Всички пишете,че имате ниски оценки,а има_ли значние от пола ? По_принцип, от момичетата се изискваТ по-високи оценки,но в случая не_знам как стоят нещатаИначе имам 4.30 по англ. и 4.57 по БЕЛ ...
Седя и чета, седя и се чудя, седя и се нервя, седя и се питам "абе, може ли да има толкова много неграмотни хора, които искат не само да ги приемат във ВУ, но и да станат начални и предучилищни даскали с диплома от ВУ, което не е кое да е, ами СУ?". Продължавайки да чета се чудя с какъв акъл един ден ще си пусна лапето на училище, имайки предвид всички тези хора, пишещи тук. Хора, които не могат да свържат 3 грамотно написани думи в изречение и не могат да поставят 3 препинателни знака на правилното място. Най-жалката част от историята е, че огромна част от хората, които се набутат във ФНПП, ЩЕ завършат и ЩЕ получат диплома, независимо дали заслужават дори такава за средно образование.juji написа:еми че смело е от 13:00 чакам тия резултати и сега вместо да ходя да пия някъде с компания аз седа и чакам като......незнам какво![]()
![]()
А в средата на цялата жалка сценка някакъв клоун се забавлява, а бъдещите учители на лапетата ни се хващат на всяка тъпотия, която оня с червения нос изръсва.
Жалко, Жалко..
- Sovar
- В началото бе словото
Смятах да си напиша по този начин първото мнение. Но нека да не коментирам грамотността на другите, може да им се спиDivided написа:juji написа:добре де, то на началната страница ли ще илезе?Лелелелел, хора, изпушила съм 1 кУтия с цигари, Докато чакам, писна миии![]()
![]()
lincheto написа:а някой да е кандидатствал социални дейностиpufito написа:ами май за момчетата е по-нисък балът, ама не съм 100 % сигУрнаantony_nikolaev написа:Всички пишете,че имате ниски оценки,а има_ли значние от пола ? По_принцип, от момичетата се изискваТ по-високи оценки,но в случая не_знам как стоят нещатаИначе имам 4.30 по англ. и 4.57 по БЕЛ ...
Седя и чета, седя и се чудя, седя и се нервя, седя и се питам "абе, може ли да има толкова много неграмотни хора, които искат не само да ги приемат във ВУ, но и да станат начални и предучилищни даскали с диплома от ВУ, което не е кое да е, ами СУ?". Продължавайки да чета се чудя с какъв акъл един ден ще си пусна лапето на училище, имайки предвид всички тези хора, пишещи тук. Хора, които не могат да свържат 3 грамотно написани думи в изречение и не могат да поставят 3 препинателни знака на правилното място. Най-жалката част от историята е, че огромна част от хората, които се набутат във ФНПП, ЩЕ завършат и ЩЕ получат диплома, независимо дали заслужават дори такава за средно образование.juji написа:еми че смело е от 13:00 чакам тия резултати и сега вместо да ходя да пия някъде с компания аз седа и чакам като......незнам какво![]()
![]()
А в средата на цялата жалка сценка някакъв клоун се забавлява, а бъдещите учители на лапетата ни се хващат на всяка тъпотия, която оня с червения нос изръсва.
Жалко, Жалко..
Където има любов, няма грях.
Не ходя от тема на тема, а просто приятелката ми ви следи тъпотиите от първата страница и отвреме-навреме дочувам какви неща се дробят тук. Вземи прочети поста, може да разбереш нещо и да си извадиш 1-2 бележки.Omg_tt_fu_noob написа:абе баце ти друга работа нямаш ли си освен да ходиш от тема на тема и да правш забележки на хората.....трябва да си доста сух ...извинявай дори не ти прочетох и поста
- Sovar
- В началото бе словото
Кажи, кажи - аз грамотен ли съм?Divided написа:Не ходя от тема на тема, а просто приятелката ми ви следи тъпотиите от първата страница и отвреме-навреме дочувам какви неща се дробят тук. Вземи прочети поста, може да разбереш нещо и да си извадиш 1-2 бележки.Omg_tt_fu_noob написа:абе баце ти друга работа нямаш ли си освен да ходиш от тема на тема и да правш забележки на хората.....трябва да си доста сух ...извинявай дори не ти прочетох и поста
-
alekk
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
оффф кога ще излязат тея резултати направо нямам вече търпение ...............................
..............................
.................................
.............................
............................
.........
.................................
.............................
............................
.........

Live Free Or Die Hard
- Velsssy
- Драскач
- Специалност: СтФ ; стопанско управление с френски
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Сериозно ли си мислите,че в 22.24 някой ще ви пусне резултатите?
стопанско управление (френски език) - 4ти курс
- Sovar
- В началото бе словото
Добре, че си ти да кажеш истинатаVelsssy написа:Сериозно ли си мислите,че в 22.24 някой ще ви пусне резултатите?
- Babsy
- В началото бе словото
Най-добре да се надяваме за утре 
Върви до брега на морето вгледай се във водата и ще видиш отражението на светлината,която грее за да разкаже на всички историята за самотата...!
- Soraya
- Пишете, о, братя
- Специалност: PR
Събота, Неделя...
Колкото и да не ми се иска да убивам надеждите ви - Според мен най-рано в Понеделник. И все пак, дано не съм права
Колкото и да не ми се иска да убивам надеждите ви - Според мен най-рано в Понеделник. И все пак, дано не съм права
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
- Babsy
- В началото бе словото
Мда... но в сайта пише, че на 14-ти, и 15-ти е записването на новоприетите студенти...Soraya написа:Събота, Неделя...
Върви до брега на морето вгледай се във водата и ще видиш отражението на светлината,която грее за да разкаже на всички историята за самотата...!
Виж, пич, не приемам иронията радушно, особено насочена срещу мен..Sovar написа:Кажи, кажи - аз грамотен ли съм?Divided написа:Не ходя от тема на тема, а просто приятелката ми ви следи тъпотиите от първата страница и отвреме-навреме дочувам какви неща се дробят тук. Вземи прочети поста, може да разбереш нещо и да си извадиш 1-2 бележки.Omg_tt_fu_noob написа:абе баце ти друга работа нямаш ли си освен да ходиш от тема на тема и да правш забележки на хората.....трябва да си доста сух ...извинявай дори не ти прочетох и поста
Жалко е просто, че хора, които имат 4,50+ на матура по БЕЛ, пишат по ТОЗИ начин. Не мислиш ли?
..А иронията я мога и аз, не се тревожи.
- Soraya
- Пишете, о, братя
- Специалност: PR
Дано, Babsy, дано още тази нощ ги качат.
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
-
DasH
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Divided напълно си прав !
- Sovar
- В началото бе словото
Ирония по време на чума.Divided написа:Виж, пич, не приемам иронията радушно, особено насочена срещу мен..Sovar написа:Кажи, кажи - аз грамотен ли съм?Divided написа:Не ходя от тема на тема, а просто приятелката ми ви следи тъпотиите от първата страница и отвреме-навреме дочувам какви неща се дробят тук. Вземи прочети поста, може да разбереш нещо и да си извадиш 1-2 бележки.Omg_tt_fu_noob написа:абе баце ти друга работа нямаш ли си освен да ходиш от тема на тема и да правш забележки на хората.....трябва да си доста сух ...извинявай дори не ти прочетох и поста
Жалко е просто, че хора, които имат 4,50+ на матура по БЕЛ, пишат по ТОЗИ начин. Не мислиш ли?
..А иронията я мога и аз, не се тревожи.
С иронията ми не гледам да те обиждам или да показвам виртуозно владеене на ирония. Коментара ти много отговаря на случващото се в момента. Дори го усещам на мой гръб при тази кампания, но не винаги всичко се случва така, както искаме.
Нищо лично