Новогръцка филология 2009

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

SpqshtotoKote
В началото бе словото

Re: Новогръцка филология 2009

Мнение от SpqshtotoKote »

в блок 42 б щели да ни настанят.За повече информация- на място. Ако някой знае нещо повече,ще съм му благодарна :flower:
your_passion
В началото бе словото
Специалност: Новогръцка филологя

Мнение от your_passion »

Еми обади се на телефона за справки от сайта на общежитията и ще ти дадат повече инфо.
Wonderwall
В началото бе словото
Специалност: Новогръцка филология
Курс: първи

Мнение от Wonderwall »

Глупости на търкалета. Да ви кажа май ще се разминем с настаняването. Вчера ходих до 42Б и (не така) любезната... каквато-и-да-е там жена ми обясни (след около 5мин. телефонен разговор с друго, УШЕвадно по-компетентно лице), че нямало как да ни настанят, защото (забележете) нашият курс започва от 14-ти, а класацията излиза на 15-ти, съответно (!!) няма как да ни набутат в стая от 14-ти до 14-ти. Следователно ако сме класирани се настаняваме, ако не - кучета ни яли. Евентуално да се обърнем към блоковете с хотелска част. Да, ама и там места няма. Чаках половин час пред 8-ми някой си Кристиян, който, буквално за няма и една минута, ми каза, че нямало ДОРИ предизвестия за освбождаване на стаи, камо ли празни такива. И сега какво правим?!? :scratch:
В понеделник пак ще се обадя, за да попитам. Някак си странно ми звучи на едни да кажат, че може да се настаняваме, а на мен - че няма как. Силно се надявам да се е получило недоразумение и да се окаже, че ще си ползваме двете седмици в СГ. Пък ако не..
Аватар
Melany
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от Melany »

Явно се разминахте с настаняването засега, но дано намерите място в класирането.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”