ами на този принцип мен могат да ме прецакат още 100000000000 такиваpufito написа:ами аз това не го разбирам , не го приемай лично ама като искаш едно защо пишеш 100deskasmeska написа:pufito написа:е добре де , и си навита на всички 13Spondaic написа:Ти си се престарала чакdeskasmeska написа:pufito написа:колко желания сте писали ?
мойте са 13
смисъл учи ти се всичко което си писала
Не много ясно ако става на въпрос аз не искам никоя от тези освен логопедия, но все пак нали знаете, че можете 2рата година да запишете 2ро висше пък и можете да се преместите така че трябва да мислим и за алтернатива
не знам не се обиждай но все си мисля че така можеш да прецакаш някой който найстина иска да учи това което теб са те приели а на теб не ти харесва
Резултати от 4-то класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
Re: Резултати от 4-то класиране
ам да то си е така ам аз все мисля и за другитеP_V написа:Aко винаги мислим ,дали не прецакваме някой,прецакваме себе си ! Не е ли така ?pufito написа:ами аз това не го разбирам , не го приемай лично ама като искаш едно защо пишеш 100deskasmeska написа:pufito написа:е добре де , и си навита на всички 13Spondaic написа:Ти си се престарала чакdeskasmeska написа:pufito написа:колко желания сте писали ?
мойте са 13
Не много ясно ако става на въпрос аз не искам никоя от тези освен логопедия, но все пак нали знаете, че можете 2рата година да запишете 2ро висше пък и можете да се преместите така че трябва да мислим и за алтернатива
не знам не се обиждай но все си мисля че така можеш да прецакаш някой който найстина иска да учи това което теб са те приели а на теб не ти харесва
Живей така , че да те е срам да разказваш , но да ти е кеф да си спомняш !
ами аз това ти казвам не си единствената която го прави повечето са такаdeskasmeska написа:ами на този принцип мен могат да ме прецакат още 100000000000 такиваpufito написа:ами аз това не го разбирам , не го приемай лично ама като искаш едно защо пишеш 100deskasmeska написа:pufito написа:е добре де , и си навита на всички 13Spondaic написа:Ти си се престарала чакdeskasmeska написа:pufito написа:колко желания сте писали ?
мойте са 13
Някой не живее ли наистина наблизо до Унито?
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Тези, които живеят близо до СУ, вече учат там.Ако ме разбираш....

-
Natalchetooo
- В началото бе словото
Вече се побърках от чакане, незнам Вие как издържате.
-
Rama
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://www.album.bg/rama/
hahaha abe kakvi sa tiq gluposti,vseki e egoist malko ili mnogo i za kakvo precakvane mi govorite,kato momi4eto i 58 jelaniq da be6e napisala 6te zaeme 1,a ne 58.Puk i 6tom ima vuzmojnost za prehvurlqne po-dobre da zapi6e6 ne6to,otkolkoto da si sedi6 1 godina vku6ti! A i da "precaka6" nqkogo,za koito ne znae6,4e su6testvuva e leko kazano sme6nno

http://www.album.bg/rama/ -моят албум:)
- IvJorell
- В началото бе словото
- Специалност: СИ
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Сестри отива до Химическия - а никак не е близо все пак от ОК1 до там не е малко разстоянието. Когато ще ви кажа какво е станало ама след половин час все пак трябва да се стигне до там.
Аз не мисля , че има прецакани ,всеки е там където му е мястото . Определено осъзнавам факта ,че има хора които кандидатстват за места които не им харесват толкова , но това са шансове и никой не трябва да ги пропуска
за това имаш право на много желания,а не само на едно.Гадно е чустото да знаеш,че някой които неиска толкова специалност която искаш ти ,а ще учи там а ти не , но това е 
някой незнае ли телефон за връзка поне да ги питаме въобще днес ли ще излязат резултати те
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
нещо не можах много да го разбера този пост, но все пак ако имаш предвид, че ще ходиш до СУ направи няколко снимчици ако са изкарали информация и там разбира се ...IvJorell написа:Сестри отива до Химическия - а никак не е близо все пак от ОК1 до там не е малко разстоянието. Когато ще ви кажа какво е станало ама след половин час все пак трябва да се стигне до там.
- IvJorell
- В началото бе словото
- Специалност: СИ
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Отдел "Студенти"
стая 238, тел. 9308 521
Би трябвало да е това. Не съм звънкала.
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
по това време трябва да стане някакво чудо да вдигнат , доколкото знам работното време им е до 5 макс 6 часа, а пък и те през работното си време не вдигат телефоните пък камо ли сега..IvJorell написа:
Отдел "Студенти"
стая 238, тел. 9308 521
ами никой не вдига най - вероятно са си тръгналиIvJorell написа:
Отдел "Студенти"
стая 238, тел. 9308 521