pufito написа:колко желания сте писали ?
мойте са 13
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Мисля, че няма смисъл да проверявате там.. там са въведени данните на участвалите в 1во,2ро и 3то класиране.. За тях класиранията са приключили, но данните все още са там. Така че ако въведете там новия си входящ номер.. той вероятно ще е идентичен с някой от старите и ще ви изпише грешка, защото не сте въвели правилното егн, а именно на човека, участвал в първите 3 класирания с този 5-цифрен входящ номер.Babsy написа:Охххх...... през 5мин. проверявам в Персонална информация и нищооо.... няма да е зле да излизат вече!
Ти си се престарала чакdeskasmeska написа:pufito написа:колко желания сте писали ?
мойте са 13
Morgenrot написа:Мисля, че няма смисъл да проверявате там.. там са въведени данните на участвалите в 1во,2ро и 3то класиране.. За тях класиранията са приключили, но данните все още са там. Така че ако въведете там новия си входящ номер.. той вероятно ще е идентичен с някой от старите и ще ви изпише грешка, защото не сте въвели правилното егн, а именно на човека, участвал в първите 3 класирания с този 5-цифрен входящ номер.Babsy написа:Охххх...... през 5мин. проверявам в Персонална информация и нищооо.... няма да е зле да излизат вече!
Пък и вашите номера са по-различни!
По-логично е да е списък или списъци.. почвам да се чудя дали изобщо ще качат нещо днес.. не им ли е приключил работния ден?
да ама в СУ като ходих да се записвам пишеше, че ще излезнат след 17;00 часа, след работното им времеMorgenrot написа:Мисля, че няма смисъл да проверявате там.. там са въведени данните на участвалите в 1во,2ро и 3то класиране.. За тях класиранията са приключили, но данните все още са там. Така че ако въведете там новия си входящ номер.. той вероятно ще е идентичен с някой от старите и ще ви изпише грешка, защото не сте въвели правилното егн, а именно на човека, участвал в първите 3 класирания с този 5-цифрен входящ номер.Babsy написа:Охххх...... през 5мин. проверявам в Персонална информация и нищооо.... няма да е зле да излизат вече!
По-логично е да е списък или списъци.. почвам да се чудя дали изобщо ще качат нещо днес.. не им ли е приключил работния ден?
И аз почвам да се чудя същото.....Morgenrot написа:Мисля, че няма смисъл да проверявате там.. там са въведени данните на участвалите в 1во,2ро и 3то класиране.. За тях класиранията са приключили, но данните все още са там. Така че ако въведете там новия си входящ номер.. той вероятно ще е идентичен с някой от старите и ще ви изпише грешка, защото не сте въвели правилното егн, а именно на човека, участвал в първите 3 класирания с този 5-цифрен входящ номер.Babsy написа:Охххх...... през 5мин. проверявам в Персонална информация и нищооо.... няма да е зле да излизат вече!
е добре де , и си навита на всички 13Spondaic написа:Ти си се престарала чакdeskasmeska написа:pufito написа:колко желания сте писали ?
мойте са 13
pufito написа:е добре де , и си навита на всички 13Spondaic написа:Ти си се престарала чакdeskasmeska написа:pufito написа:колко желания сте писали ?
мойте са 13
смисъл учи ти се всичко което си писала
ха ама ти си била потенциален колега,ами успех тогаваdeskasmeska написа:pufito написа:е добре де , и си навита на всички 13Spondaic написа:Ти си се престарала чакdeskasmeska написа:pufito написа:колко желания сте писали ?
мойте са 13
Не много ясно ако става на въпрос аз не искам никоя от тези освен логопедия, но все пак нали знаете, че можете 2рата година да запишете 2ро висше пък и можете да се преместите така че трябва да мислим и за алтернатива
ами аз това не го разбирам , не го приемай лично ама като искаш едно защо пишеш 100deskasmeska написа:pufito написа:е добре де , и си навита на всички 13Spondaic написа:Ти си се престарала чакdeskasmeska написа:pufito написа:колко желания сте писали ?
мойте са 13
Не много ясно ако става на въпрос аз не искам никоя от тези освен логопедия, но все пак нали знаете, че можете 2рата година да запишете 2ро висше пък и можете да се преместите така че трябва да мислим и за алтернатива
Aко винаги мислим ,дали не прецакваме някой,прецакваме себе си ! Не е ли така ?pufito написа:ами аз това не го разбирам , не го приемай лично ама като искаш едно защо пишеш 100deskasmeska написа:pufito написа:е добре де , и си навита на всички 13Spondaic написа:Ти си се престарала чакdeskasmeska написа:pufito написа:колко желания сте писали ?
мойте са 13
не знам не се обиждай но все си мисля че така можеш да прецакаш някой който найстина иска да учи това което теб са те приели а на теб не ти харесва