Резултати от 4-то класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Rama
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://www.album.bg/rama/
Re: Резултати от 4-то класиране
deskasmeska,az kandidatstvam s otli4en ot matura po bel i purvo jelanie mi e BIN.A ti?
http://www.album.bg/rama/ -моят албум:)
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
Аз съм писала първо желание Логопедия с оценка от изпит по История 4.85juji написа:еми аз писах биотехнологии с оценка 5 от матурата по бел и 5 по география..вие?
здравейте аз писах начална и предучилищна педагогика ... ам оценката ми е доста ниска тъй че ще си я спестяdeskasmeska написа:Аз съм писала първо желание Логопедия с оценка от изпит по История 4.85juji написа:еми аз писах биотехнологии с оценка 5 от матурата по бел и 5 по география..вие?
Живей така , че да те е срам да разказваш , но да ти е кеф да си спомняш !
-
vilencetoooo
а не се ли кандидатства с оценката от изпита биология ?juji написа:еми аз писах биотехнологии с оценка 5 от матурата по бел и 5 по география..вие?
Ще си почакаме
И някой ден като ме питат "Какво си чакал най-много?", отговора е "класиранията в СУ ".
Умението да чакаш е велико 
Имаше една песен в която се пееше : "аз чакам ,чакам вече час и свиря тоз сигнал "
И някой ден като ме питат "Какво си чакал най-много?", отговора е "класиранията в СУ ".
Имаше една песен в която се пееше : "аз чакам ,чакам вече час и свиря тоз сигнал "
Последно промяна от P_V на 11 Сеп 2009, 17:22, променено общо 1 път.
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Заклевам се, тва е най-смисленото нещо, което съм прочел в тоя форумP_V написа:Ще си почакаме![]()
И някой ден като ме питат "Какво си чакал най-много?", отговора е "класиранията в СУ ".Умението да чакаш е велико
Журналистика /редовно/ 1. курс
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
здравейте аз писах начална и предучилищна педагогика ... ам оценката ми е доста ниска тъй че ще си я спестя
[/quote]
Ами все пак се надяваме, че четвърто класиране няма да ни отреже през кръста тъйче не се притеснявай за ниската оценка винаги има шанс
Ами все пак се надяваме, че четвърто класиране няма да ни отреже през кръста тъйче не се притеснявай за ниската оценка винаги има шанс
а вие коя специалност сте писали на 1-во мястоangeloff написа:Заклевам се, тва е най-смисленото нещо, което съм прочел в тоя форумP_V написа:Ще си почакаме![]()
И някой ден като ме питат "Какво си чакал най-много?", отговора е "класиранията в СУ ".Умението да чакаш е велико
![]()
Недей ,че ще се възгордея ! А и аз обичам този форумangeloff написа:Заклевам се, тва е най-смисленото нещо, което съм прочел в тоя форумP_V написа:Ще си почакаме![]()
![]()
еми че смело е от 13:00 чакам тия резултати и сега вместо да ходя да пия някъде с компания аз седа и чакам като......незнам какво

- Velsssy
- Драскач
- Специалност: СтФ ; стопанско управление с френски
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Чакате (ако сте само за 4то ) от има-няма 5 дни...1во класиране съм го чакала със седмици...ще излезе няма къде да ходи
стопанско управление (френски език) - 4ти курс
Ами все пак се надяваме, че четвърто класиране няма да ни отреже през кръста тъйче не се притеснявай за ниската оценка винаги има шансdeskasmeska написа:здравейте аз писах начална и предучилищна педагогика ... ам оценката ми е доста ниска тъй че ще си я спестя
Ами то аз си тая някаква надежда та дано ме приемат
ако вляза ще сме в един факултет
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
Спокойно после поне ще има за какво да пиешjuji написа:еми че смело е от 13:00 чакам тия резултати и сега вместо да ходя да пия някъде с компания аз седа и чакам като......незнам какво![]()
![]()
-
vilencetoooo
уискито е в хладилника някой ако иска да казва да сипвам

-
antony_nikolaev
- В началото бе словото
...
Всички пишете,че имате ниски оценки,а имали значние от пола ? Попринцип от момичетата се изисква по-високи оценки,но в случая незнам как стоят нещата
Иначе имам 4.30 по англ. и 4.57 по БЕЛ ...