за спорта ;)
Модератори: ники, Methuselah
-
Acho
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
- Курс: първи
Re: за спорта ;)
колега, нали няма да прилагаш бойните си техники на лекции
)))
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Ти не виждаш ли аватарите на хората?Disasterr написа:BLUSH написа:Политиката за съжаление има много общо.Аз до колкото знам WTF се представя блестящо на състезанията.Самите спортисти са много дисциплинирани и съвестни в заниманията си.Наскоро видях президента на WTF и той беше много горд с постиженията на отбора.Не знам на ITF какъв ви е проблема???Тренирайте си и това е...враждата WTF i ITF e много смешна,а още по-смешно е отношението ти към федерацията:D:D извинявай братле дето си фен на WTF, но понеже се занимажам с ITF и знам малко история за пройзнода на ТКД, нз дали знаеш но WTF е някав вид издънка порадни неуспe[ните опити на Южна Корея да довърши започнатото от Генерал Чой Хонг Хи - създателя на ТКД и основателя на ITF. той е създал ТКД ITF като севернокорейски боен спорт. WTF не е нищо друго освен опит да се довърши започнатото от него в Южна Корея, след като се скарват с него и той отива в Северна Корея и там създава ITF... а що се отнася до тва що е олимпийски спорт - парво е по безопасен => по практикуван и воро в Северна Корея е комунизъм и целта е си4ко да остане там... затова "колеги" WTF не се изказвайте толково иверено защо сте олимпийски спорт шото тва абсолютно нищо не означава...
Постът ти ще го оставя без коментар...Смятам,че не заслужава такъв
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
-
Disasterr
- В началото бе словото
- Специалност: френска филология
- Курс: първи
BLUSH написа:Ти не виждаш ли аватарите на хората?Disasterr написа:BLUSH написа:Политиката за съжаление има много общо.Аз до колкото знам WTF се представя блестящо на състезанията.Самите спортисти са много дисциплинирани и съвестни в заниманията си.Наскоро видях президента на WTF и той беше много горд с постиженията на отбора.Не знам на ITF какъв ви е проблема???Тренирайте си и това е...враждата WTF i ITF e много смешна,а още по-смешно е отношението ти към федерацията:D:D извинявай братле дето си фен на WTF, но понеже се занимажам с ITF и знам малко история за пройзнода на ТКД, нз дали знаеш но WTF е някав вид издънка порадни неуспe[ните опити на Южна Корея да довърши започнатото от Генерал Чой Хонг Хи - създателя на ТКД и основателя на ITF. той е създал ТКД ITF като севернокорейски боен спорт. WTF не е нищо друго освен опит да се довърши започнатото от него в Южна Корея, след като се скарват с него и той отива в Северна Корея и там създава ITF... а що се отнася до тва що е олимпийски спорт - парво е по безопасен => по практикуван и воро в Северна Корея е комунизъм и целта е си4ко да остане там... затова "колеги" WTF не се изказвайте толково иверено защо сте олимпийски спорт шото тва абсолютно нищо не означава...
Постът ти ще го оставя без коментар...Смятам,че не заслужава такъв