кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Плазмодий е прав, само немският си струва. Имам колежки, които записаха испански, и нищо не научиха и накрая ей така им писаха оценките . Но както си прецениш. 
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
- Специалност: психология
- Курс: първи
Стига да съм в Сф ще сте с един повече 
-
Alkesaur
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: кандидат-студент
Ех, малко ме разочарова положението с езиците. Мислех си, че покрай толкова много филологии преподавателите ще са добри ама явно не
то сигурно пак ще се запиша де, надеждата умира последна
За срещата на 30-ти и аз съм навит, ще е малко по спокойно
p.s. До следващата КСК трябва в нашия курс да оцелее някой позитивно настроен идеалист та да контрира Плазмодий в форума!
За срещата на 30-ти и аз съм навит, ще е малко по спокойно
p.s. До следващата КСК трябва в нашия курс да оцелее някой позитивно настроен идеалист та да контрира Плазмодий в форума!
Alke, good, good. Ще се посъберем май солидно на 30ти
А за оцелелите до следващата КСК... смятам, че ще са повече от един ентусиаст
-
Marinaaa
- В началото бе словото
Айде и аз да отбележа присъствие 
Казвам се Марина, от София, с английски кандидатствах и изкарах 5.64 и се записах веднага и нз кво още да ви кажа (доколкото видях г/д такава информация си споделяме до момента
) Все се надявах бтв да го понауча тоя испански най-накрая, ама като гледам май няма да стане,а?
Ииии айде верно да си направим среща на 30.09, че 1) не мога да дочакам 1ви и 2) по-спокойно да е...
и айде стига толкова от мене, че нещо мн хаотично ми тече и малкото мисъл, която ми е останала,след тая безкрайна ваканция
Казвам се Марина, от София, с английски кандидатствах и изкарах 5.64 и се записах веднага и нз кво още да ви кажа (доколкото видях г/д такава информация си споделяме до момента
Ииии айде верно да си направим среща на 30.09, че 1) не мога да дочакам 1ви и 2) по-спокойно да е...
и айде стига толкова от мене, че нещо мн хаотично ми тече и малкото мисъл, която ми е останала,след тая безкрайна ваканция
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Добре дошла и на теб
Ако през ден-два се регистрира нов колега, май ще се съберем бая народ до 31-ви
То като гледам доста хора се събрахме за испанския( включително и аз) ,така че поне ще сме заедно, дори и да не научим абсолютно нищо.
То като гледам доста хора се събрахме за испанския( включително и аз) ,така че поне ще сме заедно, дори и да не научим абсолютно нищо.
Elämää täytyy rakastaa ^^
arthaz написа:Добре дошла и на тебАко през ден-два се регистрира нов колега, май ще се съберем бая народ до 31-ви
![]()
Това ми напомня, че когато всички от моята английска паралелка в 9ти клас ходеха на немски курсове (и обратното), а реших да посещавам испански
Е, понаучих туй-онуй, но съм в кюпа на СУ за испански, ако наистина се получи група.
-
Marinaaa
- В началото бе словото
Абе ще се получи мн ясно
пък все ще измислим начин да накараме даскалите да ни научат на нещо
пък все ще измислим начин да накараме даскалите да ни научат на нещо
-
Marinaaa
- В началото бе словото
Аааа и искам да попитам дали някой има представа горе-долу как ще ни бъдат разпределени лекциите/упражненията? Т.е. колко дни в седмицата, по кое време, etc.? 
- arthaz
- Драскач
- Обратна връзка:
Eто миналогодишната програма http://uni-sofia.bg/index.php/bul/fakul ... /obuchenie . За тази година още не е излязла.
Elämää täytyy rakastaa ^^
- Rincewindd
- В началото бе словото
- Специалност: мързел
- Курс: кандидат-студент
И аз съм за срещата на 30ти. Да вземем да поканим и някой дето познава що годе района, че да не търсим къде да седнем.
There is no greater power than stupidity. Bow before it! 
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
За района не се притеснявайте
Ако е хубаво времето предполагам Борисовата 
FoxyGirl написа:За района не се притеснявайтеАко е хубаво времето предполагам Борисовата
Абсолютно
-
Earendil
- В началото бе словото
Мерси за отговора. Еми ще е или френски, или испански, но като гледам другите май ще е испански, пък ако ще по цял час да щракаме с пръсти..Плазмодий написа:Само от немския има смисъл, както вече споменах, за поддържане на ниво може би и френски.
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
- dragonlayer
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
Еееееех колеги, поглеждам сега форума и що да видя... някакви езици се въртят наоколо
Бих се включила в дискусиятa за тях обаче съм на система "Don't worry, be happy." и мисля да изчакам да започне годината и тогава да се тормозя 
I guess I just prefer to see the dark side of things. The glass is always half empty. And cracked. And I just cut my lip on it. And chipped a tooth.