Стачка?!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
Стачка?!
Дочух слух за готвена стачка в СУ. Надпреварвали се два екипа. Единият е на "недоволните факултети", към които числят ФФ, ИФ, БФ, ГГФ, а другият бил лично на г-н Р. Пред един от ФС на изброените по-горе факултети, Той заявил, че лично ще поведе стачката. Само че Т
ой е работодател на недоволните преподаватели и студенти, а негов работодател май е доц. Д. Вълчев от ЮФ. Каква ли комедия ще настане. Какво смятате за възможна стачка, всъщност?
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Прав сте колега!
Даниел В. е работодател на г-н Р.!
Разконспирирано ще рече на ректора на СУ - проф. дфн. Боян. Б.
Аз лично не съм дочул нищо, но утре ще поразпитам из СУ за слуховете.
Стачка - с най-голямо удоволствие, но стига да знем/знаят какво искаме/искат!
До скоро...
Даниел В. е работодател на г-н Р.!
Разконспирирано ще рече на ректора на СУ - проф. дфн. Боян. Б.
Аз лично не съм дочул нищо, но утре ще поразпитам из СУ за слуховете.
Стачка - с най-голямо удоволствие, но стига да знем/знаят какво искаме/искат!
До скоро...
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Гост
- Пишеща машина
Е аз лично знам за какво става въпрос.
Господин Р. се е скарал с господин И, защото последния му казал, че не може от сонорна да стане гласна, трябвало да мине поетапно т.е. през двугласните. Беззвучните преградни го подкрепили, но всички алвелоарни са против и ще вземат дейно участие в стачката. Като за начало ще блокират мъжеца, после може да преминат и към по-крайни действия.
Господин Р. се е скарал с господин И, защото последния му казал, че не може от сонорна да стане гласна, трябвало да мине поетапно т.е. през двугласните. Беззвучните преградни го подкрепили, но всички алвелоарни са против и ще вземат дейно участие в стачката. Като за начало ще блокират мъжеца, после може да преминат и към по-крайни действия.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
?!?!?!?!?!!?!?!? е колега, много елементарен изказ, дайте го малко по-научноГост написа:Е аз лично знам за какво става въпрос.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Гост
- Пишеща машина
дам, елементарен е... за това съм объркал и пълния член във второто изречение...nrggirl написа:?!?!?!?!?!!?!?!? е колега, много елементарен изказ, дайте го малко по-научноГост написа:Е аз лично знам за какво става въпрос.
Господин Р. се е скарал с господин И, защото последния му казал, че не може от сонорна да стане гласна, трябвало да мине поетапно т.е. през двугласните. Беззвучните преградни го подкрепили, но всички алвелоарни са против и ще вземат дейно участие в стачката. Като за начало ще блокират мъжеца, после може да преминат и към по-крайни действия.![]()
![]()
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър