Не искам да съм на общежитие!
- Soraya
- Пишете, о, братя
- Специалност: PR
- Курс: първи
Re: Не искам да съм на общежитие!
Какви мъже сте вие? Да не помогнете на горкото, отчаяно момиченце. 
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
ми тъпи са ми лично на мен такива претенции от рода на "Ми аз в такава мизерия не мога да живея",еми за месец докато си намери съквартиранти и квартира нищо няма да й стане,аз по работите в кви дупки съм живял и то с още двама... но не е болка за умиране.Иначе против момичето нищо лично нямам,толкова ли няма познати в софето,че да живее при тях временно,та търси помощ от непознати,които не се знае дали са доброжелателиSoraya написа:Какви мъже сте вие? Да не помогнете на горкото, отчаяно момиченце.
memento mori
- tkulev
- В началото бе словото
- Специалност: Software engineering
- Курс: втори
Съквартирантът ми е от София (кореняк, може да го проследи назад до 4то поколение), притежава апартамент в Бели Брези и още два в Манастирски Ливади. Работи като бизнес аналитик, но май скоро ще го зарязва, за да започне да се занимава с търговия на международните пазари и собствения си бизнес. Когато видя темата и снимката на девойката заяви "Тази мома е доста красива, но с тоя манталитет освен работа и постоянен адрес на околовръсното друго не може да очаква. В най-добрия случай ще я п*мпа някой дебеловрат нещастник от "граждански" (за Бога момиче, ши*аната дума е ГРАДСКИ!) произход."
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Вие наистина ли мислите, че тази девойка от снимката е реално подвизаващия се потребител "sladkata_", че даже и на съквартирантите си я показвате?
Най-малкото от "нейното" IP пишат 4ма други потребители, 2ма от които от мъжки пол.
Най-малкото от "нейното" IP пишат 4ма други потребители, 2ма от които от мъжки пол.
Разбрахте ли сега - наддавате за мил, чаровен и нежен сладур?

Knights of the Cross
- tkulev
- В началото бе словото
- Специалност: Software engineering
- Курс: втори
Аз му показах наддаването, не "колежката".
MERCES_LETIFER защо чак сега изнасяш тази изключитено важна информация за качеството на продукта който се пуска на търг?
Tommy написа:Разбрахте ли сега - наддавате за мил, чаровен и нежен сладур?![]()
![]()
la douleur exquise
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Хахаххах, а пък един си даде телефоните...

Компютърни науки 1 курс
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Еее, не съм 100% сигурна.tkulev написа:... защо чак сега изнасяш тази изключитено важна информация за качеството на продукта който се пуска на търг?
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Ми тя е бедна и си няма пари за собствен компютър, та ползва чужд...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
в някой момент ше излезе, че има достъп до компютър, намиращ се в София..
Добре, де
тия двамата младежи... щом и позволяват да им 'бара компютрите', що не и постелят одеяло на пода.. че да има къде да спи
ми тука форумът занимават
Добре, де
тия двамата младежи... щом и позволяват да им 'бара компютрите', що не и постелят одеяло на пода.. че да има къде да спи
ми тука форумът занимават
la douleur exquise
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Миии... Според всичките сайтчета за намиране на адрес по айпи, компютъра е в София... Но пък АйТиДи нетуърк предлага и нет във Велико Търново и Пловдив...fak написа:в някой момент ше излезе, че има достъп до компютър, намиращ се в София..![]()
- Ураган от Кирки
- Драскач
- Специалност: панцеркомисар
- Обратна връзка:

И днес йощ Балканът, щом буря за'фаща,
спомня тоз' ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!
спомня тоз' ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!
- sladkata_
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Батка, много добри разсъждения хахаха. Искаме ощеtkulev написа:Съквартирантът ми е от София (кореняк, може да го проследи назад до 4то поколение), притежава апартамент в Бели Брези и още два в Манастирски Ливади. Работи като бизнес аналитик, но май скоро ще го зарязва, за да започне да се занимава с търговия на международните пазари и собствения си бизнес. Когато видя темата и снимката на девойката заяви "Тази мома е доста красива, но с тоя манталитет освен работа и постоянен адрес на околовръсното друго не може да очаква. В най-добрия случай ще я п*мпа някой дебеловрат нещастник от "граждански" (за Бога момиче, ши*аната дума е ГРАДСКИ!) произход."
Романи, романи хахахах
Кво говориш ти бе! хахахахMERCES_LETIFER написа:Вие наистина ли мислите, че тази девойка от снимката е реално подвизаващия се потребител "sladkata_", че даже и на съквартирантите си я показвате?![]()
Не ви знам кви са ви отношенията в семейството, човекsladkata_ написа:...
ама от тая тема излиза, че сестра ви(на вас, двете момчета, които пишете от едно и също Ай Пи, локализирано нейде из столицата
стегнете я малко
la douleur exquise