винс

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

vixen_
В началото бе словото

винс

Мнение от vixen_ »

има ли някои,който може да ми каже нещо повече за този университет?до колко е престижен и нужен ли много висок бал,за да те приемат?мненията,които чувам са доста противоречиви,а съм решила и там да кандидатствам.
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Така...Мога доста да ти говоря за университета :) .Дали е престижен-естествено,че е.Дали ти е нужен висок бал-зависи от специалността,която искаш.Но по принцип изпитите там са трудни,така че миналата година в някои специалности се влизаше с 3 при хубава диплома.Ако имаш други въпроси-питай :) .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

nightwish написа:Дали е престижен-естествено,че е.
О, да да - идеален:
3 изпита за 200 марки и едно прасе. Супер направо. УНСС и престиж :shock: :shock: :shock: :shock:
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Ох,забравете какво казах.Обърках абревиатурата :oops: :oops: :oops: .
iliyan,ВИНС е икономическият във Варна,а не УНСС.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
vixen_
В началото бе словото

Мнение от vixen_ »

еми аз с история ще кандидатствам,най-вероятно всички специалности,които може с история,защото и без това този университет предлага малко.за мен е леко гадно,че вземат от димломата оценката по математика(тя ми е 3,50),по литература ми е 6.00,но като цяло много ми се смъква бала от математиката и затова питах дали искат висок бал.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ами май е средна работа... Доколкот знам е несравним с УНСС. Що се отнася до Свищов... и аз съ мчувал различни мнения.

В последните години обаче все повече хора предпочитат да останат във Варна, защото София не им харесва и тук нивото почва да се покачва. Кандидатстването не е особено трудно и е възможо тази година да има тест по български език. Все пак варненци не са толкова много.

Хубавото е, че тук идеално може да си караш практиката ако избереш туризъм например :D

П.П. Мен много ме кефи, че университета е на центъра 8)

Бал: http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=5000

Сайт: http://www.ue-varna.bg/
vixen_
В началото бе словото

Мнение от vixen_ »

а някой може ли да даде информация за минималните балове от миналите години,за да имам някаква представа изобщо?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Е не виждаш ли в дясно ги има на линка, който ти дадох!
vixen_
В началото бе словото

Мнение от vixen_ »

видях го сега :P благодаря ти
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Само да отбележа, че тази година много хора от нашето училище (МГ) са решили да кандидатстват там и балът би трябвало да се повиши :?
vixen_
В началото бе словото

Мнение от vixen_ »

А знаеш ли миналата година коя тема се е паднала по история там?
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

Нещо за Варненчик, предполагам... :roll:
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

явор написа:Само да отбележа, че тази година много хора от нашето училище (МГ) са решили да кандидатстват там и балът би трябвало да се повиши :?
по принцип доколкото аз знам от колегите от Варна, за ВИНС-а обикновено оценките са доста високи за добрите специалности, защото повечето хора от икономическите и математическите гимназии в града го предпочитат пред УНСС...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

nrggirl написа:
явор написа:Само да отбележа, че тази година много хора от нашето училище (МГ) са решили да кандидатстват там и балът би трябвало да се повиши :?
по принцип доколкото аз знам от колегите от Варна, за ВИНС-а обикновено оценките са доста високи за добрите специалности, защото повечето хора от икономическите и математическите гимназии в града го предпочитат пред УНСС...
Според мен не е от качеството на образованието(дано някой да не се обиди). Тези които нямат средства(или не сикат да притеснямат родителите си) или си обичат Варна (ние си я обичаме много повече) не искат да се разделят с града. Пък и друго си е да учиш туризъм (а от тази година и недвижими имоти - според мен несериозна специалност) край морето и да имаш практика в хотелите на Златните, Св.Константин, Ривиера, Слънчев ден... до които се стига с градския транспорт 8)

А относно кандидатстването... задачите не са толкова трудни - песен са за учениците от МГ, но на нас пък дипломите ни са много прецакани(бих казал училището с най-побърканите даскали и най-високите критерии)

П.П. Тук квотите не са отпаднали!
John_Coffey написа:Нещо за Варненчик, предполагам... :roll:
Много забавно :evil:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”