chorapche написа:"Лолита" - на Владимир Набоков (:

Но все пак "Покана за екзекуция" и " Защита Лужин" са по-добри.
chorapche написа:"Лолита" - на Владимир Набоков (:

Amellie написа:chorapche написа:"Лолита" - на Владимир Набоков (:
Но все пак "Покана за екзекуция" и " Защита Лужин" са по-добри.![]()
Ееееее човече поздрави!tkulev написа:Пътеводител на галактически стопаджия -Дъглас Адамс.
Всъщност филмът не е направен по книгата, а по сценарий на Д.Адамс (или поне са се опитали да го следват...) . Все пак първоначално не е имало книга, а отделни радио-пиеси, които в последстие се превръщат в книга. А на мен ми хареса филмът, но трябваше да се абстрахирам от книгата. Приех го като нещо различно и също така уникално и забавноkretos написа:Ееееее човече поздрави!tkulev написа:Пътеводител на галактически стопаджия -Дъглас Адамс.Това е най-яката книга,която съм чел.Ревал съм от смях в час по математика докато я четях
![]()
![]()
първото издание,което четох беше много древно и не включваше цялата поредица от 5-те книги а само ПЪТЕВОДИТЕЛЯ и "Ресторант На Края На Вселената"....
Да така е всички знаем за прочутия радио сериал,който за две нощи става тотален хит,но сега от теб разбирам,че е правен по отделен сценарий.Тогава съм съгласенchorapche написа:Всъщност филмът не е направен по книгата, а по сценарий на Д.Адамс (или поне са се опитали да го следват...) . Все пак първоначално не е имало книга, а отделни радио-пиеси, които в последстие се превръщат в книга. А на мен ми хареса филмът, но трябваше да се абстрахирам от книгата. Приех го като нещо различно и също така уникално и забавноkretos написа:Ееееее човече поздрави!tkulev написа:Пътеводител на галактически стопаджия -Дъглас Адамс.Това е най-яката книга,която съм чел.Ревал съм от смях в час по математика докато я четях
![]()
![]()
първото издание,което четох беше много древно и не включваше цялата поредица от 5-те книги а само ПЪТЕВОДИТЕЛЯ и "Ресторант На Края На Вселената"....
Много добра. Макар епилогът да е напълно излишен по мое мнение.O|OeHukc написа:"Престъпление и наказание"