Иначе лекции ще имате в Ректората, упражненията са на 4-ти километър, а в ИСУЛ ще карате само физиологична психология. Откриването на учебната година за специалността е в Ректората в 21-ва аудитория, но не знам от колко часа. При нас беше май от два. Все от някъде ще се разбере от колко часа ще да е . Та тва е от мен
кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Здравейте, колеги психолози. Аз ще съм трети курс, ако имате нещо за питане- питайте.
Иначе лекции ще имате в Ректората, упражненията са на 4-ти километър, а в ИСУЛ ще карате само физиологична психология. Откриването на учебната година за специалността е в Ректората в 21-ва аудитория, но не знам от колко часа. При нас беше май от два. Все от някъде ще се разбере от колко часа ще да е . Та тва е от мен
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
- Специалност: психология
- Курс: първи
Мерси много!
Щом мога да задавам въпроси да се възпозлавам
Как стоят нещата с езиците?Кога избирам език и нивото,от което да започна? 
Относно езиците..... ами какво да ти кажа, аз нямам кой знае какви наблюдения. Доколкото помня беше в началото записването, може би на 2рата седмица. Аз записах английски, ама преподавателката беше много зле, направо думи нямам и се отказах след 1вия семестър. Иначе се записах във втори блок на ФФ, там където карат европеистиката. Чувал съм,че немския го учат добре, но не знам.
Според мен няма смисъл да записваш език, не е задължителен, нито спорта. Оценките не участват при успех за стипендия или общежитие, но ти ще си прецениш, де. Ако искаш много да учиш език, се запиши
Според мен няма смисъл да записваш език, не е задължителен, нито спорта. Оценките не участват при успех за стипендия или общежитие, но ти ще си прецениш, де. Ако искаш много да учиш език, се запиши
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
Мерси...Щом не е задължителен,най-вероятно няма да запиша,ходя на уроци по англ и съм доволна,но ще видим може да ми дойде нещо др на ум 
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Език в тая специалност няма да научите, само от немския има известен смисъл и то ако вече имате добро базово ниво, щото начинаещи групи се събират трудно. За последно като проверявах за магистратурите по психология в СУ имаше изискване за 3 години език факултативно, но може и да се е променило, проверете ако се интересувате 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Жалко наистина, аз очаквах, че е възможно да научиш нещо, било то дори съвсем малко . Явно е време да слезя от от облаците. Но все пак обичам да уча езици и ще запиша нещо. 
Elämää täytyy rakastaa ^^
-
Unveiled
- В началото бе словото
А групите само на начинаещи и такива с "базово" ниво ли се делят? Аз не очаквам да науча кой знае какво, идеята е да си поддържам езика, но ако си по-напред с материала и няма отделна група за напреднали няма смисъл да скучаеш и да си губиш времето. От друга страна се чудех дали има други опции освен немски и английски? Би било интересно да се научиш как да се оправяш на изцяло нов за теб език. Нещо френски, испански?Плазмодий написа:Език в тая специалност няма да научите, само от немския има известен смисъл и то ако вече имате добро базово ниво, щото начинаещи групи се събират трудно. За последно като проверявах за магистратурите по психология в СУ имаше изискване за 3 години език факултативно, но може и да се е променило, проверете ако се интересувате
Колеги, имате ли възражения ако се срещнем и един ден преди самото откриване?
Струва ми се хубава хрумка, пък и няма да бързаме нанякъде, ще имаме достатъчно време да се запознаем и да си говорим.
Пак ще се срещнем преди тържеството на 1.10., разбира се, просто ми се щеше и 30.09. да си заплюем... за по-неглиже ден
Ако смятате, че няма да можете- няма проблем, няма да правим такава среща, за да не ви остане неприятното чувство, че нещо сте изпуснали.

Иначе ако сте съгласни, предлагам на Ректората към 4-5.
Струва ми се хубава хрумка, пък и няма да бързаме нанякъде, ще имаме достатъчно време да се запознаем и да си говорим.
Пак ще се срещнем преди тържеството на 1.10., разбира се, просто ми се щеше и 30.09. да си заплюем... за по-неглиже ден
Ако смятате, че няма да можете- няма проблем, няма да правим такава среща, за да не ви остане неприятното чувство, че нещо сте изпуснали.
Иначе ако сте съгласни, предлагам на Ректората към 4-5.
- arthaz
- Драскач
- Обратна връзка:
Aз съм съгласен. Гледам из другите специалности хората масово ще се събират преди 1-ви, та викам и ние психолозите да не оставяме назад и да се дигнем някой ден задружно. И без това на 1-ви ще е такава блъсканица и олелия, че както каза Brizeida, няма да можем да си кажем и 2 приказки. 
Elämää täytyy rakastaa ^^
- debauchee
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Адрес в галерията на СУ: i own the fockin gallery 8)
и аз съм заааааа ^_^
стига да не изникне нещо съм там
браво на Дудето за добрата хрумка, така наистина по-добре ще можем да се видим и опознаем
стига да не изникне нещо съм там
браво на Дудето за добрата хрумка, така наистина по-добре ще можем да се видим и опознаем
I've always been an introvert,happily bleeding!
debauchee написа:и аз съм заааааа ^_^
стига да не изникне нещо съм там![]()
Хаха, Дуде, хората, които си нямат представа, че така си викаме, ще рекат, че идва от Дуда или "Дарадуда!"
- debauchee
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Адрес в галерията на СУ: i own the fockin gallery 8)
хахах якс, Дуде, какви неща си мислиш 
we are all dudes here, right
I've always been an introvert,happily bleeding!
debauchee написа:хахах якс, Дуде, какви неща си мислиш
Тъй вярно. А сега стига сме спамили, че идеята ми ще бъде изтикана по-горе и няма да я прочетат
-
Earendil
- В началото бе словото
Аз съм съгласна за срещата
ПП: MiamiInk, аз все пак искам да се запиша френски или испански език, колкото да си го поддържам и да не го забравям. Нивото абв ли е? И испанският ми не е добър, на ниво "втори език в училище" съм. Няма ли да мръдна поне малко от това ниво? Или просто ще преповторя това, което съм учила в училище..
ПП: MiamiInk, аз все пак искам да се запиша френски или испански език, колкото да си го поддържам и да не го забравям. Нивото абв ли е? И испанският ми не е добър, на ниво "втори език в училище" съм. Няма ли да мръдна поне малко от това ниво? Или просто ще преповторя това, което съм учила в училище..
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Ходил съм на руски, английски и немски, за испанския и френския са ми разказвали колеги. Само от немския има смисъл, както вече споменах, за поддържане на ниво може би и френски. За начинаещи в дадения език е абсурдно да мислят, че ще научат нещо, освен по немски. Работата е там, че преподавателите не се сменят и ситуацията е такава от около 2 години. Но ако толкова държите, запишете се и се надявайте, че са се сменили преподавателите.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?