dkny, ако бях казал, че наще имат мангизи или че са в благоприятно финансово положение и са предразположени към заплащане на солидна сума за костюм нямаше да звучи по-добре... Мислех, че ако го кажа по-несериозно няма да се набива на очи толкова. Именно защото не исках да го подчертавам, а исках да ми се предложат костюми с малко по-високо качество и да ми се спести разяснямането за костюми, които едва ли ще ми харесат затова потърсих мек начин да спомена моите възможности.
Нямам шофьорска книжка, защото през лятото работих, а и уроците са ми твърде плътно и не смогвам.
Това, че разясних какво ми е мнението за моделите при нас имаше за цел да даде по-ясна представа на някой, който иска да ми помогне, какво искам.
dkny написа:В Агресия няма ли малки модели.Извинявай много моето момче ама аз ходих в Агресия (единствено там от гореизброените ти фирми) та ... ходих и ти казват .. ако няма вашия размер всяка седмица идва моделиера взима ти мерки и след 5 дена ти е готов костиюма за скромните 500 лв.
Е ти четеш ли въобще!!!
явор написа:
Агресия ... Е голямо разнообразие, но нямат нито един малък номер!!! Как очакват да си купя нещо, което не знам как ще ми седи!!! Нямат право!
Т.е. Няма да платя за костюм, който няма да знам как ще ми стои! Ти би ли?!
П.П. Не се засягам аз от нищо