Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

явор написа: ..... от София(по възможност по-добри... мама и тате имат пари 8) ), 8)
Ха ... абе яворчо ... :) Тфа много смях ме напра като го прочетох е ... :) Мама и тати имали пари .. ха-ха-ха :)Мама ти и тати ти като имат пари , трябва да са ти купили и количка ... на 18 си станал .... Щом са ти купили количка .... ми хващай се и отивай в София-та ... да разглеждаш магазинчета е момченце :) Кфо си ми се наврял в някъв форум и да ми пишеш безсмислени постове в който да се изтъкнеш нещо.Ама на Денил , Радо и Драго било такова ... пък в Ролман еди си кво си... ТО тфа като някфа префънцунена кифла ми прозвуча е...
В Агресия няма ли малки модели.Извинявай много моето момче ама аз ходих в Агресия (единствено там от гореизброените ти фирми) та ... ходих и ти казват .. ако няма вашия размер всяка седмица идва моделиера взима ти мерки и след 5 дена ти е готов костиюма за скромните 500 лв.
П.С. Може да съм бил краен в някои неща които написах ... но за съжаление така ги разбирам аз нещата. Аии
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

И моят костюм за бала беше от "Агресия" 8)
Astral in da house...
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Олеле тц тц :albino: Получих комплекси ;)
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Току що разбрах,че след хотела ще сме в Sin City /на 24 ни е бала/. Някой/и случааайно да има/т намерение да ходят там ?
Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ra4e^f написа:Току що разбрах,че след хотела ще сме в Sin City /на 24 ни е бала/. Някой/и случааайно да има/т намерение да ходят там ?
ra4e^f, да не си от ІІ АЕГ?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

dkny, ако бях казал, че наще имат мангизи или че са в благоприятно финансово положение и са предразположени към заплащане на солидна сума за костюм нямаше да звучи по-добре... Мислех, че ако го кажа по-несериозно няма да се набива на очи толкова. Именно защото не исках да го подчертавам, а исках да ми се предложат костюми с малко по-високо качество и да ми се спести разяснямането за костюми, които едва ли ще ми харесат затова потърсих мек начин да спомена моите възможности.

Нямам шофьорска книжка, защото през лятото работих, а и уроците са ми твърде плътно и не смогвам.

Това, че разясних какво ми е мнението за моделите при нас имаше за цел да даде по-ясна представа на някой, който иска да ми помогне, какво искам.
dkny написа:В Агресия няма ли малки модели.Извинявай много моето момче ама аз ходих в Агресия (единствено там от гореизброените ти фирми) та ... ходих и ти казват .. ако няма вашия размер всяка седмица идва моделиера взима ти мерки и след 5 дена ти е готов костиюма за скромните 500 лв.
Е ти четеш ли въобще!!!
явор написа: Агресия ... Е голямо разнообразие, но нямат нито един малък номер!!! Как очакват да си купя нещо, което не знам как ще ми седи!!! Нямат право!
Т.е. Няма да платя за костюм, който няма да знам как ще ми стои! Ти би ли?!

П.П. Не се засягам аз от нищо 8)
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

nrggirl написа:
ra4e^f написа:Току що разбрах,че след хотела ще сме в Sin City /на 24 ни е бала/. Някой/и случааайно да има/т намерение да ходят там ?
ra4e^f, да не си от ІІ АЕГ?

ДА :reindeer:
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

утре следобед ще си взема роклята! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Суперр!!!Честито!
Деня когато аз взех роклята си беше страхотен...И деня когато си я купих също..Влязох в салона(защото си я бях харесала и пробвала преди) и само казах:"Идвам да си купя рокля" :lol: И после я оставих да и махнат едни банели и като отидох окончателно да си я взема бях на шестото небе.Подскачах до вкъщи....Еххх хубави времена...Сега и обувки да имах..... :?
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Утре ще купуваме платовете за рокля :roll: Ако стане добре може и да замени сегашния ми тоалет...
Изображение
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Успех с платовете!
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

някой да знае по София някъде да има магазин за шалове? :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

На ЦСКА - има. :lol:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

едва ли ще е най-удачният вариант...(вече си се представих как може да излгеждам - черна елегнатна леко ретро рокля, висок ток, прическа и преметнат на врата шал на ЦСКА :lol: , въпреки че съм цесекарче)...все пак благодаря за предложението :wink:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

everyday_ написа:(вече си се представих как може да излгеждам - черна елегнатна леко ретро рокля, висок ток, прическа и преметнат на врата шал на ЦСКА :lol: , въпреки че съм цесекарче)
А аз довечера няма да мога да заспа от някои мисли. :lol: Сега си те представих и ауууу... супер яко ще е. :D :D
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”