Heroes 3 - стратегии, тактики, впечатления
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Heroes 3 - стратегии, тактики, впечатления
Може да ти го е дало заради амулета
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
артифактите ги набарах по-късно в играта, скила ми го даде в началото още
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
има такъв бъг, мен ми се е случвало на Фортрес герой и на Строгхолд такъв, ако не се лъжа. 'ма аз никога не се възползвам, честно казано, освен ако нямам опция да намеря Клоаката (xD) на лич кинга, или както се казваше артефакта. Скелети само рядко си заслужава. Виж, пауър личове... <3
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

Ооооо, само да ми свърши сесията и сядам и няма да стана от хироуса ама много много дълго време!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
аз клоаката
я намерих, даже намерих още 3 такива, и медальона набарах ама не ми паднаха никъде ботушите, не че съм разкрил цялата карта ама ми омръзна
хаха да, то и аз съм в поправителна сесия :Р ама heroes 3 > образование 
- xRainx
- Стенограф
аз връткам хироус 5 кампаниите сега. иначе за по in-depth цъкане за расите на 3-ката ще пиша днес вечерта примерно.
The storm is coming...

- xRainx
- Стенограф
та...правилно е, че тауър е прекалено скъпа раса - и откъм primary resources като злато/дрвета/камънье, и откъм кристали и gem-ове, дори и с ресурс силото, снабдяващо с 1 на ден.
за по-малка от L карта да ги избереш е доста смел подход.
некрополис пък са яката раса с най-тъпата 7 лвл единица, но това е оправдано, имайки предвид, че имат най-добрата 6 лвл единица наред с Magic elementalite, че даже може би по-добра + вампирите, които са направо извън всякакви класации. те са за ръш, както и Конфлукс расата - толкова евтини и многобройни същественца трудно се контрират от по-тромавите Рампарт, Тауър или Касъл.
въобще ако набараш с конфлукса Блес магията и набичиш масово еър и айс елементъли нямаш спирка. демидж рейнджа от 2-5 и 3-7 става нещо ужасяващо като се достигне максимума му.
но най-любима си ми остава дънджъна - чисто от естетически гледна точка. черният дракон и мантикората + медузата донякъде са ми много любимо нарисувани създанийца. троглодитите и харпиите са егати уродите, а 3 лвл единицата им ми мяза на издрайфана бисквитена торта, но просто...тея мантикорки <3 но и те са скъпичка като цяло раса и си трябват ресурси.
инферно не са чак толкова слаби, но действително нямат единица-танк, каквито са дендроидите, крузейдърите или чемпиъните, зомбитата или вампирите, земните елементъли. затова пък голяма част от тях са супер бързи /сейтънчо и ефрийт султаните са просто ненадминати, с малки изключения/, а и често им се пада най-опасната магия според мен - Берсерк, която на експерт левъл просто.. :>
блатистата местност и стронгхолд ми остават назад, но не са за подценяване, макар и лишени от по-високо ниво на магическо равнище. ръш на циклопи, унищожителното намаляване на армора от страна на Бехемотите, телепорт + хаос хидра в мелето и дразнещите мушици с уийкнес на удар са супер силна страна. няма смисъл да говоря за най-имбавото умение в цялата игра - Death motherfuckin' stare, което прави горгоните най-големия враг за 6 и 7 лвл единици + тези Азур/Кристъл/Ръст/Фери/уотевър дракони.
:>
за по-малка от L карта да ги избереш е доста смел подход.
некрополис пък са яката раса с най-тъпата 7 лвл единица, но това е оправдано, имайки предвид, че имат най-добрата 6 лвл единица наред с Magic elementalite, че даже може би по-добра + вампирите, които са направо извън всякакви класации. те са за ръш, както и Конфлукс расата - толкова евтини и многобройни същественца трудно се контрират от по-тромавите Рампарт, Тауър или Касъл.
въобще ако набараш с конфлукса Блес магията и набичиш масово еър и айс елементъли нямаш спирка. демидж рейнджа от 2-5 и 3-7 става нещо ужасяващо като се достигне максимума му.
но най-любима си ми остава дънджъна - чисто от естетически гледна точка. черният дракон и мантикората + медузата донякъде са ми много любимо нарисувани създанийца. троглодитите и харпиите са егати уродите, а 3 лвл единицата им ми мяза на издрайфана бисквитена торта, но просто...тея мантикорки <3 но и те са скъпичка като цяло раса и си трябват ресурси.
инферно не са чак толкова слаби, но действително нямат единица-танк, каквито са дендроидите, крузейдърите или чемпиъните, зомбитата или вампирите, земните елементъли. затова пък голяма част от тях са супер бързи /сейтънчо и ефрийт султаните са просто ненадминати, с малки изключения/, а и често им се пада най-опасната магия според мен - Берсерк, която на експерт левъл просто.. :>
блатистата местност и стронгхолд ми остават назад, но не са за подценяване, макар и лишени от по-високо ниво на магическо равнище. ръш на циклопи, унищожителното намаляване на армора от страна на Бехемотите, телепорт + хаос хидра в мелето и дразнещите мушици с уийкнес на удар са супер силна страна. няма смисъл да говоря за най-имбавото умение в цялата игра - Death motherfuckin' stare, което прави горгоните най-големия враг за 6 и 7 лвл единици + тези Азур/Кристъл/Ръст/Фери/уотевър дракони.
:>
The storm is coming...

- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
еееее,това е играта на всчики времена за мен
,вече не играя игри,но тя ми държа вниманието към 6 години някъде
memento mori
-
kaloianchu
- В началото бе словото
може ли да се пише на английски?
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
ако имаш предвид латиница,недей по-добре да не те санкциониратkaloianchu написа:може ли да се пише на английски?
memento mori
- Nattevandrer
- Да живей словото
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Играя некро/дънджън/рампарт.
"Actually, in my opinion, a man didn`t have to be insane to be sensitive. There were people who could be wounded by trifles and whom a single hard word could kill."
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Истинските играчи си пускат замъка на рандъм, защото бият каквото и да се падне. Иначе любими са ми касъл/тауър 
Elämää täytyy rakastaa ^^
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
оффф, вече ми писва. 7 компютъра на цар срещу мен просто нямат шанс.
Изкарам ли архангели играта свършва. Тоест края на третата или началото на четвъртата седмица. Даже вече не си правя труда да си слагам скролове с таун портал. Сам ги намирам.
Трябва да пробвам 7 компютъра срещу мен и да съм с рампарт.
Трябва да пробвам 7 компютъра срещу мен и да съм с рампарт.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...