Логопедия

Подфорум към Факултета по начална и предучилищна педагогика

Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student

Публикувай отговор
Аватар
Morgenrot
Пишете, о, братя
Специалност: .
Курс: четвърти

Re: Логопедия

Мнение от Morgenrot »

shubi написа:Записах се за 4то класиране и жената от канцеларията каза,че има вероятност :roll: . Дано! Ще се разбере до 2-3 седмици. :pale: :)
ЪЪ 0.о Как така си се записала за 4то класиране още на 19ти, след като чак вчера обявиха, че ще има такова.. :shock:
shubi написа:Не ми казаха дали въобще има свободни места... Не е свършило 3то класиране.
Пак на 19ти август.. си писала, че не е свършило още 3то класиране, а то излезе на 18ти август (т.е. вече е било излязло като си писала)

Какво става тука? Как стават тия неща?
Как се записваш без дори да знаеш кога излизат нормалните класирания?
А щом според теб трето още не е било излязло, откъде си знаела, че ще има четвърто?
Как кандидатстваш за 4то след като дори нямаш идея за какви места се бориш?
Как изобщо го броиш за кандидатстване след като не си имала бланка, в която да попълниш желаните специалности, понеже това е невъзможно, тъй като не се е знаело какво къде е свободно? 0.о

Вие някакви отделни класирания ли си имате или се шмекерува яко.. ?
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
Аватар
shubi
Пишете, о, братя
Специалност: Логопедия
Курс: втори

Мнение от shubi »

Подаваха се молби и във факултетите. :wink: И когато се поинтересува човек може да рабере в кой факултет горе долу как вървят нещата :) :flower:
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
Аватар
Morgenrot
Пишете, о, братя

Мнение от Morgenrot »

Ама сигурна ли си, че ти се счита това 0.о.. защото наистина нямаш подредени специалности, както ще имат сега всички, които се опитат наново да кандидатстват ??
Как ше те набутат в някоя специалност, на какъв принцип :shock:
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

Виж сега не съм аз човека, към който трябва да отправяш тези въпроси. Като излезе трето класиране се обадих във ФНПП, попитах как стои въпроса с четвърто класиране. Казаха ми да отида и да подам молба. Отидох , подадох си молба. Сега и във вторник ще отида да си подам молба и така. Ако нещо имаш да казваш- не към мен... Аз съм просто кандидатстудентка... на която не достигнаха 14 стотни., и харесва специалността и до последно ще се пробва да е вътре :wink:

П.П и в молбата имаше подредба на 3 специалности :)

Morgenrot, а ти като си приета Немска филология и това е всичко, което си искала, какво изобщо търсиш в тази тема?
Последно промяна от shubi на 03 Сеп 2009, 15:01, променено общо 1 път.
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
Аватар
Morgenrot
Пишете, о, братя

Мнение от Morgenrot »

Ти сама си ги подреди без да знаеш в кои специалности наистина ще има свободни места, така ли ?
Иначе просто много се учудих :shock: На мой приятел не му стигнаха 21 стотни и ходи и той уж да подава молби. Казали, че е невъзможно да се процедира така и че трябва да следи в сайта дали изобщо ще има четвърто класиране и как ще стават нещата.. затова реагирах така. При него за друг факултет става въпрос, явно всеки си прави каквото иска.. Ти даде ли им някакви пари? (За молбата, не подкупи :mrgreen: )
Иначе според мен е по-добре да отидеш и сега на 8ми, когато са официалните дати.. дори ще можеш да подредиш повече специалности, за които ще си сигурна, че има свободни места! Успех :albino:
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

Не съм давала пари. Нито за молбата, нито за подкупи. :) И да сега на 11 вече ще се види :) Успех и на твоя приятел.
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

Мнение от kandidat_studentt »

Я да ви видя как сте :) Още малко остана,след 10-ти ще се разбере кой е приет още.Гледам цели 7 места има свободни за логопедия :roll:
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Аватар
mishoni_
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от mishoni_ »

Колежке, ти как си ? И да стискаме палци на shubi да се присъедини към нас :)
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

Ти вместо за мен да стискаш палци да остана при вас :lol:
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
mishoni_
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от mishoni_ »

И да стискам и да не .. ти сам решаваш :?
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

Хей, благодаря ви,че се сещате и за мен :) Spondaic, а ти нали си си при логопедите какво става пък сега? :shock:
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

Spondaic,я кажи наистина защо искаш да ни напуснеш? :shock: Много май ти дойдохме момичетата :lol:
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

Мен да ме плашиш с броя на момичетата,все едно да кажеш на плувец, че го е страх от водата :lol: колкото повече,толкова повече е казал лирическия герой. Ами някои от вас са видяли темата ми в кск,та там може да добиете представа, заради какво можеше да се откажа,но май в крайна сметка ще си остана в логопедия 8)
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

Да,видях..че се колебаеш между логопедия и политология..Според мен на едно момче по-интересно би било да учи политология,но всеки с интересите си :D Което ти е по-интересно давай и не се колебай :D Успех :wink:
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

Да и аз видях преди малко. Еми наистина както си решиш... Ще се радваме да останеш при нас... :) , но изборът си е твой :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “ФНПП”