Спирка има точно пред ректората, ДИРЕКТНО от Студ. Град не може да се ползва.
Автобус 280 е за теб при това положение.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Йовков, с цялото ми уважение, но претендирам, че това разписнаие е старо.Йовков написа:Ето за маршрутките: http://ezine.hit.bg/business/transportation/marshrutki,.

Проблемът с принтираните карти е, че остаряват. Също толкова ми е полезна една принтирана карта, колкото и един сайт, който от един момент нататък спира да се актуализира.MidwinterSun написа:За часовете на придвижване на маршрутките и точните им маршрути (друг е въпросът, че маршрутките нямат точни маршрути) аз съветвам да си купите добрата стара карта на СофияЕвтина е и достатъчно малка, за да се вмести в не-твърде-малка дамска чанта.

Числата ще говорят, ако отвориш сайта и видиш, че всяка от връзките е номерирана, тоест служи и като легенда на приложената картинка. Тоест - легенда има, не нападайте СУ, че е слагало неразбираеми цифрички.MidwinterSun написа:Ми, аз пък различавам всичко какво е и къде е, само че 1. Познавам района много добре и 2. Работя с карта много добре. Ясно е, че 2 е Ректората, 4 е Журналистическия, 5 е Биологическия, а единичката май е Богословския? И ония, които са на 4-и километър...
Но нещо ми подсказва, че на повечето хора тази картинка с числата нищо не би им говорила

Освен Борисовата се различават и Докторската и Заимов. А то тези три обекта са важнитеFloWersOfEviL написа:Аз тук освен Борисовата градина, друго не мога да разбера къде е
За да попаднеш на тази снимка трябва да си кликнал на връзката с цифра 1Ураган от Кирки написа:Че ги има - има ги ... на мене ми беше забавно колко беше стара, малък размер и неясна ...
Това например, дори и да знаеш факлутета с цифра 1 ... няма да ти помогне много![]()
Огромна част от хората се оправят със сайта. Огромна част просто биха предпочели да попитат свои познати. Друга част биха се обърнали към форуми. Без значение колко е добър сайта, ти винаги си мислиш, че твоя проблем е толкова завъртян и специфичен, че няма смисъл да се ровиш и да го търсиш.Ураган от Кирки написа:Сайта на СУ е много хубав, лесен и ясен. Само може би тази секция има нужда от малка промяна ... например една интерактивна flash/java карта и е на 100 %А съвсем друг е въпроса, че текущите кандидат-студенти са толкова зле, че предполагам и въобще не я ползват тази връзка за ориентация а правят безмислени теми в грешни раздели във форума
Ама като не са надписани, отде ще разбереш... Само парк Гео Милев що-горе се различава.Vaskes написа:Освен Борисовата се различават и Докторската и Заимов. А то тези три обекта са важнитеFloWersOfEviL написа:Аз тук освен Борисовата градина, друго не мога да разбера къде е![]()
Аз пък вчера по ТV-то я видях изглеждаше много добре, един дядо вика: "И още първия ден тука има разхвърляни вестници и листовки, ама това вече си е до българина..." И е много прав...Vaskes написа:FloWersOfEviL написа:На станцията на метрото при СУ видях снимки само отвътре и наистина изглежда супер. Отвън още не съм я видял, но дано да не е като отвратителната грозотия, която направиха до стадиона.