Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Green-Space^^ написа:Ами, има време да се запознаем с преподавателите, търпение
Една мацка, както и wtf казаха, че повечето са млади и готини, мотивирани, отнасяли се добре със студентите, поднасяли увлекателно материята.., което е чудесно, ама тепърва ще имаме възможността да си изградим собствено мнение и да видим как всъщност стоят нещата ..
Казаха ми само, че единствено по - особено било при преподавателя им по Икономика /не знам за име/ - не пускал с по - малко от 4.00 на изпит, освен това си имал някакво свое убеждение, че жените не разбирали от икомомика... .. [ аз това няма да го оспорвам лично за себе си ]
Хехехе!
Хм,мисля,че някъде в анотациите прочетох,че по икономика ще ни преподава жена / но какво знам аз като си нямам Word /. Тей де,приемете го като покана някой с Еxcel да провери - мисля 4е беше в папка "задължителни"...
Цък - направих бърза проверка- в папката "Задължителни" има подпапка - "9_Ikonomi4eska sociologiq", която аз лично изобщо не съм я отваряла Ако някой има желание може да публикувам тук някои от анотациите.
chorapche написа:Цък - направих бърза проверка- в папката "Задължителни" има подпапка - "9_Ikonomi4eska sociologiq", която аз лично изобщо не съм я отваряла Ако някой има желание може да публикувам тук някои от анотациите.
ДА МОЛЯ!
Сега ще изброя тези които не се отварят с обикновен wordpad:
1.Социология на културата
2.История на социологията
Всъщност от задължителните само тези не се отварят...
Предварително благодаря от името на всички които карат на WordPad!
Бтв на някои от филолозите са им казали до края на септември да съобщят за кои избирателни дисциплини искат да се запишат.... Няма такова нещо при нас,нали?
И също така - ще има откриване на учебната година на 1ви окт в Ректората,райт?
chorapche написа:Цък - направих бърза проверка- в папката "Задължителни" има подпапка - "9_Ikonomi4eska sociologiq", която аз лично изобщо не съм я отваряла Ако някой има желание може да публикувам тук някои от анотациите.
ДА МОЛЯ!
Сега ще изброя тези които не се отварят с обикновен wordpad:
1.Социология на културата
2.История на социологията
Всъщност от задължителните само тези не се отварят...
Предварително благодаря от името на всички които карат на WordPad!
Веднага откликвам на молбата Тези четирите са от папката икономическа социология Ако искате и някои други само едно постче поствате и сте обслужени
khhh написа:O,много благодаря,bggashnik!
Сега ако някой има добрината и Социология на културата и История на социологията да публикува...цена няма да има
Откирването на учебната година за социологията си е във факултета, в ректората е за целия университет. На откриването във факултета ви разясняват как е структурирано следването ви и разни неща, виждате част от предподавателите, дават ви програмата. Вижте сайта на ФСС, там обикновено има инфо за час и зала.
Здравейте, моето мнение за учебния материал е :
Учебници ще се купуват само по тези предмети, за които не са достатъчно лекциите ... но съм почти 100% убедена, че ще се купуват (поне няколко)