Как родителите възприемат гаджетата ви?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- StuckWithYou
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
не знам и аз за мен е твърде неояснимо как може да съдиш за един човек преди да си го видял и да си имал възможността да го поопознаеш...в моя случай така беше от страна на моите родители,а от страна на неговите нямаше проблем...те даже предложиха наще ако искат да им се обадят да поговорят,но те пак отказаха...мен адски гадно ми ставаше от този факт понеже малко или много това момче си мислеше че може би и аз не правя необходимото да ги убедя че искам да съм с него а не беше така...но....нямаше как да го докажа..виждахме се още няколко пъти тайно и накрая........всичко свърши...той си намери някво друго момиче и така.....и до ден днешен ми е гадно за тази история понеже си остана някак си неизживяна напълно любовта ни но........поне си взех поука за някой неща и разбрах че понякога колкото искаш примерно да си открит с родителите ти и да им споделяш става така че се оказват пречка....
За да мечтае на човек не му е нужно небе пълно със зведи..намери тази.която блести за теб..
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
относно това дали трябва да търсиш съгласието на родителите си много зависи от възрастат ти.в момента съм на 21, абсолютно самостоятелна съм, живея заедно с приятеля ми, на 100 км от родителите си,но докато бях при тях малко или много съм се съобразявала с тяхното мнение(е те не са стигали до крайности-да ми забраняват),колкото и абсурдно и неразбираемо да ви звучи, в техните думи има и доза истина-"благодарение" на тях се разделих с мъж който беше с 12 години по-голям от мен, и си мислех че е любовта на живота ми но.....сега се радвам че са се намесили на време...
- ra4e^f
- Форумно зомби
Родителите се явяват като някакъв субективен фактор:)При мен лично винаги е имало ексцесии около гаджетата!Ама винаги нещо не харесват.Единия бил такъв,другия онакъв,третия не знам си какво.При най-голямата ми любов те бяха причината да се разделим.Провалиха мн неща
И като за капак на всичко, черешката,върха на сладоледа подадоха жалба до полицията и му връчили забрана да не се доближава до мен ... Шокът беше пълен,едвам се оправих,за малко и да ме изхвърлят от училище...Е,на тяхната съвест щеше да тежи 
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е да, ама помислете и кво им е на бащите... Никой не иска някой си да си прави каквото иска с малкото му сладко момиченце (което вече не е толкова малко де...) За бащите никога не може да се намери 100% подходящо и заслужаващо момче, което да им вземе съкровището от вкъщи

"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мдааа... И на братята, и на братята!!!Raya_Alexandra написа:Е да, ама помислете и кво им е на бащите... Никой не иска някой си да си прави каквото иска с малкото му сладко момиченце (което вече не е толкова малко де...) За бащите никога не може да се намери 100% подходящо и заслужаващо момче, което да им вземе съкровището от вкъщи![]()
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: