Кой беше последният филм който гледа ...?
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
Е Д'Онофрио да не би да е някакъв неизвестен актьор.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Досега гледах Into the Wild... за трети път.

Невероятен
Невероятен
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ми... какво да ти кажа, изкушавам се да пусна анкета. Съвсем не мисля, че е известен. Направо си е престъпно непознат, мене ако питаш.Rodd1ck написа:Е Д'Онофрио да не би да е някакъв неизвестен актьор.
Ама, Родик (абе, може ли да ти викам Анди?), ти не си критерий, моля ти се. Нали се разбрахме за мизерните независими филми на непознати режисьори.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Kulovcho
mulholland drive - Нищо не разбрах от филма, а Дейвид Линч ми се струва, че е един болен мозък.
Умрях от страх на тоя филм!necrozis написа:момента, когато козела проговориScorpion написа:Drag Me To Hell - добра комедия. Доволно се посмях на някои моменти.
...
крих се под завивките!
Ужасни сте, значи... аз наистина си мислех, че е комедия... или поне нормални ужаси...
la douleur exquise
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
От кое по-точно те беше страх? От падащите ченета на бабето? Или от якото скубане, което падна?fak написа:Умрях от страх на тоя филм!necrozis написа:момента, когато козела проговориScorpion написа:Drag Me To Hell - добра комедия. Доволно се посмях на някои моменти.
...![]()
крих се под завивките!
Ужасни сте, значи... аз наистина си мислех, че е комедия... или поне нормални ужаси...
По темата: гледах Ringu - японският филм, чийто римейк е The Ring (Предизвестена смърт). Поредният нескопосан жълтурски ужас.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
догледах го. Верно беше смешен
но сцената в колата беше ужасяваща и аз наистина се крих под чаршафа
но сцената в колата беше ужасяваща и аз наистина се крих под чаршафа
la douleur exquise
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Scorpion написа:От кое по-точно те беше страх? От падащите ченета на бабето? Или от якото скубане, което падна?fak написа:Умрях от страх на тоя филм!necrozis написа:момента, когато козела проговориScorpion написа:Drag Me To Hell - добра комедия. Доволно се посмях на някои моменти.
...![]()
крих се под завивките!
Ужасни сте, значи... аз наистина си мислех, че е комедия... или поне нормални ужаси...![]()
По темата: гледах Ringu - японският филм, чийто римейк е The Ring (Предизвестена смърт). Поредният нескопосан жълтурски ужас.
Гледай японския оригинал на The Grudge и най-вече първата част и напиши как си се почувствал
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аз си мисля, че всеки гледал FMJ няма как да го забрави. По-скоро има някакъв култов статус наистина, ама си е крайно харизматичен. Препоръчвам тоя воайорски филм на почитателите, ама не знам дали може да се намери някъде, че го бях хванал по телевизията преди време в някаква късна вечер.Търговецът на кристал написа:Ми... какво да ти кажа, изкушавам се да пусна анкета. Съвсем не мисля, че е известен. Направо си е престъпно непознат, мене ако питаш.
Ама, Родик (абе, може ли да ти викам Анди?), ти не си критерий, моля ти се. Нали се разбрахме за мизерните независими филми на непознати режисьори.
А аз чак много независи филми не гледам. То всичко гледам.
Рингу чак пък да се нарече нескопосан.. верно по едно време има разни съмнителни моменти, но си е стабилен. А който е харесал Drag Me To Hell да гледа и Аш-трилогията.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Даааааа... мнооооого болен филм! И трябва да призная, че секс сцената много ме впечатли тогава. И аз съм го гледала, когато и ти - по bTV по нощите.
Изключително шантав филм и много се радвам, че точно той играе в него. Справя се момчето, к'во да кажем...
Изключително шантав филм и много се радвам, че точно той играе в него. Справя се момчето, к'во да кажем...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Nevermore
- В началото бе словото
- Специалност: Японистика
На мен пък много ми хареса, но съм далеч от мисълта, че може да се хареса на всеки де.Scorpion написа:
Последно иначе изгледах Confession of Pain. Много хубав Хонг Конг-ски трилър с Tony Leung и Takeshi Kaneshiro. Дано американският римейк не опропасти нещата, че май Леонардо ди Каприо ще има нещо общо.
Don't look down, you're against the grain
-
Kulovcho
The Notebook - Не е лош филмът, особено като за романтичен филм.
Дон Кихот - Става, но са изпуснати доста неща, дори всеизвестната реплика "Свободата, Санчо, е най-ценното благо... "
Дон Кихот - Става, но са изпуснати доста неща, дори всеизвестната реплика "Свободата, Санчо, е най-ценното благо... "
Последно промяна от Kulovcho на 08 Сеп 2009, 20:39, променено общо 1 път.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
"Чудовището"
Стана ми ясно защо Чарлийз Терон грабна Оскар
супер силна роля
Стана ми ясно защо Чарлийз Терон грабна Оскар
супер силна роля
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Стиляги - танци, джаз, рускни - много красив филм 
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
"Лиля завинаги"
-- пак е руски, но не е красив, а тегав, тегав... с основен мотив, трафикът на жени