Националният отбор по футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Националният отбор по футбол
Нарочно си направих труда да влеза в жалкото ви форумче....
Ето и резултатите....
Лусио Вагнер-вътре
Игор Томашич-вътре
Зе Соарес-вътре
Жоазиньо-вътре
Виктор Генев-вътре
Рабех-вътре
Жалкиииииииии стеееееееееее
Ето и резултатите....
Radio Werewolf Заглавие: Re: НАЦИОНАЛЕН ОТБОРПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 9:26 pm
Местоположение: Warsaw, Poland кво световно, къв национален... я лига европа се задава това е най-важното сега.
Trent Заглавие: Re: НАЦИОНАЛЕН ОТБОРПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 9:28 pm
Местоположение: БЪЛГАРИЯ! Аз все още не си връщам думите назад, щото звезделините все още не знаят как да вкарат, а великия гений (човек само мозък и гениталий) Бербалина си няма и на идея как да отиграе шибаната топка освен да я пусне на Марто Петров...
Цветанко Ризов Заглавие: Re: НАЦИОНАЛЕН ОТБОРПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 9:29 pm
Местоположение: София А Петров като я хване, и еднотипно я отиграе - НИКАКСИ... Тоя врачански дришльо само проблемите му в Сити са в главата, много се разглезиха тия футболистчета, с по 80-90 000 евро седмична заплата, за къв к.р му е да се хаби за национала
Към този коментар аз бих добавил:Цветанко Ризов Заглавие: Re: НАЦИОНАЛЕН ОТБОРПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 9:42 pm
Местоположение: София Радвам се единствено, че може би няма да загубя залога, а ще спечеля. Ебем ти нац. гарнитура. МЪРЛЬОВЦИ! ЧИСТКА!
Бербатов - вън
Петров - вън
Котев - вън
Янков - вън
Кишиев - вън
Лусио Вагнер-вътре
Игор Томашич-вътре
Зе Соарес-вътре
Жоазиньо-вътре
Виктор Генев-вътре
Рабех-вътре
Жалкиииииииии стеееееееееее
Местоположение: София Барбиета Манчестърска вкарА гол (от дузпа!) след 1 година суша. Ебем ти централният нападател... Ебем ти големия играч.
GerenaMan Заглавие: Re: НАЦИОНАЛЕН ОТБОРПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 10:52 pm
стига бе, тия журналисти гледат ли мача въобще?
може при гола на Мечо, ти отстрани да ми викат йеее бербатов какъв пас даде. В никоя държава го няма тва - радват се повече на паса отколко на гола - КУРВИ !
basma Заглавие: Re: НАЦИОНАЛЕН ОТБОРПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 11:40 pm
Мнения: 129 Лайненцето Котев според мен умишлено игра толкова скандално слабо. Получил е инструкции "отгоре" от четирибуквието, тия са скачат на Мъри и го бойкотират. Да ви сера на душите, предатели. Иначе приятна победа ,нека е в памет на загиналите край Охрид.
Radio Werewolf Заглавие: Re: НАЦИОНАЛЕН ОТБОРПубликувано на: Нед Сеп 06, 2009 12:02 am
Местоположение: Warsaw, Poland докато има кадри на евробоеца в националния ще гледаме световното по про.бг и подобни
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Но Дилдо ти си прав...вашите фенове са 100 % по-големи патриоти от нас
Може ли да си толкова прост и да казваш на черното-бяло?
Може ли да си толкова прост и да казваш на черното-бяло?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Много сте добри в обръщането на нещата, ..... му ! Кога казах, че нашите фенове са по-големи патриоти, кажи ми...КАЖИ МИ БЕ !!!! Да, мисля, че е така, но подобно нещо не съм казвал. Казах, че е тъпо да се правиш на по-патриот от другите...изглежда доста смешно и пошло, повярвай ми...
п.с. Какви мнения очакваш от форум на крайни привърженици на Левски? Да не би във вашия нещата да са по-различни?
п.с. Какви мнения очакваш от форум на крайни привърженици на Левски? Да не би във вашия нещата да са по-различни?

"крайни"
Ти имаш ли представа какво означава "краен"???
Мислиш ли сериозно,че хора от СЗ или СД пишат във вашия форум.
Това са официалните форуми на отборите...за крайните си има други сайтове и форуми.
Единия,който пише тези мнения е шибаното ви фенче,което уцелиха с пушка в Перник.
Да ти кажа....леко се е отървал!!!
Смърт за такива,като него и теб!!!
Лека,а ти отивай да биеш ч...и на портрета на Мъди и на НСПП
Ти имаш ли представа какво означава "краен"???
Мислиш ли сериозно,че хора от СЗ или СД пишат във вашия форум.
Това са официалните форуми на отборите...за крайните си има други сайтове и форуми.
Единия,който пише тези мнения е шибаното ви фенче,което уцелиха с пушка в Перник.
Да ти кажа....леко се е отървал!!!
Смърт за такива,като него и теб!!!
Лека,а ти отивай да биеш ч...и на портрета на Мъди и на НСПП
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Ти си наистина доста жалък човек, дано разбереш някой ден колко си бил прост на "млади години". Как така в един пост ми казваш "днеска е празник, да не спорим", а в следващия "малко му е било"....стани наясно със себе си момче, после определяй другите.
Както казах и по-горе, радвай на смешния си живот на лепиларче от крайните квартали и избивай комплекси по форумите.
Както казах и по-горе, радвай на смешния си живот на лепиларче от крайните квартали и избивай комплекси по форумите.

Ти си знаеш твоето...ето аз ти казвам,че с удоволствие бих то казал и в очите това,а след това и да упражнявам някои удари,но ти казваш,че избивам комплекси по форумитеBaggins написа:Ти си наистина доста жалък човек, дано разбереш някой ден колко си бил прост на "млади години". Как така в един пост ми казваш "днеска е празник, да не спорим", а в следващия "малко му е било"....стани наясно със себе си момче, после определяй другите.![]()
Не знам кой ги избива,като плюе по играчи,които са прославили България и благодарение на такива,като Бербатов и Стоичков ни знаят почти навсякъде.
Не е важно какъв съм в твоите жалки очи....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Много лесно преминаваш от футболните спорове към доста жалки и смешни лични обиди, което беше причината да кажа, че избиваш комплекси. Не знам дали ниския ти умствен капацитет разбира какво искам да ти кажа. Когато някой ти каже "Иван Иванов е путка щото не иска да играе за България", а ти му отвърнеш с "смърт за тебе бе говедо" - ето това вече е избиване на комплекси. Типично за наркоманчетата от крайните квартали. Както и да е, не ми се занимава с тебе, отдавна не си ми интересен.Митака написа:Ти си знаеш твоето...ето аз ти казвам,че с удоволствие бих то казал и в очите това,а след това и да упражнявам някои удари,но ти казваш,че избивам комплекси по форумите![]()
Не знам кой ги избива,като плюе по играчи,които са прославили България и благодарение на такива,като Бербатов и Стоичков ни знаят почти навсякъде.
Не е важно какъв съм в твоите жалки очи....

Да....точно така,а всички знаем къде има най-много леФскари,а именно Люлин,Надежда и О.К (СЗ е в тези квартали)Типично за наркоманчетата от крайните квартали.
Това мисля,че са вашите фенове,така че нещо си в грешка за мен
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
donbalon.euНикой не може да измисли по-правилен от правилния футбол
05 септември 2009 22:58
България показа, че може да играе според възгледите на сегашния национален селекционер
Станимир Стоилов нанесе съкрушителен шамар срещу армията от недоброжелатели, след като по най-красноречивия начин доказа, че като треньор и футболен специалист е номер едно в България. Многобройните му зложелатели, предвкусваха своя безапелационен триумф, и вероятно са доста „огорчени” от начина, по който България излезе от тежкото положение.
След безобразно във всяко едно отношение първо полувреме, българите излязоха за обрат и го сътвориха по един чудодеен начин. А за играта през първото полувреме е виновен единственото и само треньорът Стоилов, който пусна играч като Котев на терена, който не може да играе правилен футбол и бе комична гледка в първите 45 минути. Играта на Котев като централен защитник и тази на Станислав Ангелов е голямата разделителна между истинския, европейски маниер на защитни действия и тези в български патент. Това, което е най-важното при Стоилов, един играч да спира, да обработва, да подава точно, да влияе на играта е нещо невъзможно за Кирчо Котев, който не е учен на този стил. Когато следващият път питат защо Тунчев, Вальо Илиев или Иван Иванов не са в националния, да търсят обяснение в това, което показа Кирил Котев срещу Черна гора. Когато в ЦСКА или някъде по света ги научат как играе модерния бранител може и да кандидатстват за място в А-националния отбор на България.
Всъщност магическата промяна в играта на България дойде от появата на Телкийски и правилното нареждане на отбора във фаза защита. Същия този Мечо-Клечо, който е с огромен принос за класирането на Левски в Шампионска лига, на практика остави България и в борбата за класиране на световно първенство.
Няма да анализирам подробно и в детайли играта. Общо взето светлият лъч видяхме през вторите 45 минути, когато отборът действаше като смазана машина. И забавляваха макар и малкото публика, защото по-голямата част бе изгонена от кампанията срещу националния треньор. Първото бе пълна трагедия. Ще си позволя обаче да навлезе дълбоко в народопспихологията, защото този мач трябваше да бъде последният на Мъри Стоилов като национален селекционер. През последните 10 дни бе насадена уникална по своите размери нетърпимост към най-качествения български специалист в последните 15 години, която той опроверга с една бляскава победа. И сега е време да си отговорим на следния въпрос: кой и защо вмени на Мъри задължението да класира отбора на България на световно първенство? Направиха го лоши и зли хора, които замаскираха факта, че България стартира с 3 точки в първите си три мача, вместо 7. И че тази разлика от 4 точки на практика е нестопяема. Защото Мъри нищо не загуби откакто е на поста. Даде две равенства на Ирландия и спечели две победи срещу Кипър и Черна гора. И това, което направи Мъри най-нагло се сравнява с приноса на неговия предшественик. Ако някой още не знае, Пламен Марков, който заслужава огромно уважение загуби своя пост след безобразна игра в Тбилиси и конфузна загуба в Белград с 1-6. На тази база трябва евентуално да бъде сравнен със Стоилов. Дори и Мъри да бе загубил от Черна гора, то това въобще не го поставяше до Марков. Но, зложелателите вече се бяха наточили да го приключат, защото за тях всичко, което Мъри е постигнал е случайно или без никаква стойност. Лично аз обаче не си спомням, национален треньор да не е губил нито един от първите си 8 мача като треньор. Не разполагал с точна статистика по въпроса, но нищо чудно да се окажа прав. Досега Мъри има 4 победи и равенства,а фактите както знаят всички, говорят по- добре от предположенията и умозаключенията.
Някой дължи извинение на Стоилов за помията, която бе излята върху него. Естествено категорията достойнство не е позната на тези балкански ширини и сега ще се чака резила в Торино, за да се изправи отново „армията от червена стомана”, която пророкуваше фиаско и срещу Черна гора. Но да се запомни – в Торино националния отбор на България отива да се забавлява и да играе футбол с актуалния световен шампион по футбол. Да не стават пак смешни ако България загуби, със своите поредни тъпотии по адрес на Стоилов. Той си заслужи следващия цикъл. В който много вероятно ще класира България на европейско първенство. А ако стане и на световното – добре дошло!

Малко извадки от един болен мозък,защото не мисля,че си заслужава да поствам цялата статия:
Ето това представлява "синята" идея....и по-точно от такива хора...неадекватни,бълващи глупости против ЦСКА и лижещи определени части от телата на Мърльо и НСПП!!!
Прав е....какви са тия Бербатов,двамата Петрови,Иванков....те бледнеят пред "синята" идея.Срещу Черна гора Станимир Стоилов започна само с двама футболисти, с които в Левски положиха началото на съвременния модерен български футбол – Станислав Ангелов и Илиян Стоянов. Останалото бе някаква амалгама от легионери, славистки и ловешки елементи, оформили отбор без какъвто и да е характер и стил, без елементарен нюанс на оригинален футболен почерк
Това е бъдещето и истината за България към днешна дата - оцветяването й в синьо и предаване по естествен път гена на синия характер...
Така е...алтернативата на загубите от Тампере,Бате,Жилина и Дебрецен е по-добра отколкото победата над Динамо и разликата,когато Мъри беше начело на ЛеФски от 16 точки от ЦСКААлтернативата на червената идея е синята идея.
Алтернатива на червения антифутбол е синьото градивно начало.
Равностоен хибрид между тези два полюса е невъзможен, винаги е необходим приоритет на единия. За да имаме силен национален отбор – трябва да имаме ясно изразена линия на политика. Тук въпросът е на избор – или футболът и градивното начало на Левски, или антифутболът и деградивната игра на ЦСКА. Средно положение няма.
Просто червената школа не е в състояние да създаде и изработи играчи за съвременен атакуващ футбол. Ако е антифутбол, опълчение и разбиване – Иван Иванов, Котев и Тунчев са идеални. Ако се иска градене – трябват Станислав Ангелов, Илиян Стоянов, Игор Томашич.
За това дори няма да си направя труда и да напиша нещо....Първо – смятам, че налице е съвсем немалък шанс да не загубим срещата с адзурите. Задължително обаче на терена титуляри трябва да са Валери Домовчийски, Димитър Телкийски и Георги Сърмов на мястото на Янков. Смятам, че място в групата има и за Христо Йовов с оглед на неефективността на Мартин Петров, който трябва да остане на пейката. Очевидно е, че Петров е в ужасяваща дупка и е безкрайно неефективен. Йовов дори и за двадесет минути може да привнесе бързина, разнообразие и импровизации, каквито са невъзможни за Петров на този етап. Както и влизането на Живко Миланов, веднага щом се оправи от контузията. А защо не и на Георги Христов?! Защо не и Топузаков?
Да, много е важно да се разбере и че ориентирането ми към синята идея не е плод на някакъв фундаментализъм, а е алтернатива на манталитета и културата на АнтиБългария...
Ето това представлява "синята" идея....и по-точно от такива хора...неадекватни,бълващи глупости против ЦСКА и лижещи определени части от телата на Мърльо и НСПП!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Какви постове от последното ми посещение.
Изчетох ги на 70-80%, останалите 20-30 по диагоналната система.
За мача дума не се написа.
И въпреки не многото хора останали на вилната зона на Албена (уикенда бях там) се чуваха отляво-отдясно възторжени възгласи и пиратки.
Асковския каун пак започва с пропър футбола. 4-ка предричах, ама той ги вкара в противниковата врата.
Жабарите може да го върнат в Аскоо.
Ама БФС-то да му мислят. Ние нали го изгонихме...

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Бравос, аз бях за рекламния фестивалБeтон написа:вилната зона на Албена (уикенда бях там)
Митак, въпросната статия, която цитираш, без да съм я чел мога да кажа, че 100% е на Ефрем
По принцип Котев не е лош защитник за стандартите на българското първенство, но срещу Черна Гора игра безобразно слабо. Повече индивидуални грешки на български защитник трудно могат да се видят. По мое мнение Котев не трябва да започва като титуляр в следващия мач.
Зетят е много енергичен, но не виждам как би играл като десен бек вместо Манолев. Старае се момчето, но просто е с класа под Манолев, който по мое мнение може да бъде следващия ни голям футболист. Ако приемем, че за Живко остава позицията на ляв бек - там той просто не може да се ориентира. Също така едва ли ще бъде много полезен в атака, имайки предвид, че играе с десен крак. Той също не би трябвало да започне като титуляр, а и едва ли ше е готов физически до сряда.
Марто наистина има голям спад във формата си, но тва е обяснимо поради липсата му на игрова практика. От лятната подготовка на Сити е изиграл не повече от 100 минути, което е недостатъчно. Освен това от началото на сезона не е изиграл нито 1 официална минута за първите четири кръга в Англия. Един трансфер в Тотнъм щеше да му повлияе добре. Йовов няма кво да го коментирам, за съжаление той е бита карта за големите мачове. Срещу Ботев и Монтана може да очакваш да вкара, но срещу Италия не го виждам...още повече, че той като че ли издъхва в последните 20 минути на мачовете. Просто като ляво крило имаш един Мартин, който в каквато и форма да се намира, пак е номер едно на позицията си.
Жоро Христов също не е вариант. Много се очакваше от тва момче, голмайстор на "А" група, у-а, обаче му идва в повече напрежението. Срещу Дебрецен му тежеше, какво остава за гостуване на актуалния световен шампион...но кой знае, ако с натрупването на опит успее да се справи с напрежението, може и един ден да става за национал...но засега - нъц-нъц.
Топузаков е много опитен защитник. Честно казано при състоянието на Тунчев той е един от малкото прилични варианти за централен защитник. Ако можех да избера перфектната защита за Италия, бих избрал Манолев, Станислав Ангелов, Топузаков/Тунчев в добро физическо състояние и Иван Иванов.
Без съмнение много трябва да се помисли за защитата и за другите халфове, като изключим Стилиян и Мартин. За мен системата е 4-5-1 с крила.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
хахахах Марио прав си за статията....на Ефремчо е
Като цяло съм съгласен с мнението ти,както и за Котев....просто направи много слаб мач,но....тук идва една голямо,НО...забеляза ли,че когато Котев правеше тези грешки въобще в цялата картинка липсваше Манолев.
Много атакуващо играе и доста оголва зоната си,което доведе до това,че Котев трябваше да покрива зоната му,докато в ляво при пенсионера Кишишев такива пробиви липсваха....факт!
Така,че за мен този пост на десен бек трябва да си оспорват двамата близнаци Миневи и Зетя,защото и тримата никога не съм виждал да оголват сериозно зоните си.А за Веселин Минев спокойно може да се мисли и за ляв бек...на добро ниво е момчето.
За грешките срещу Черна Гора вина имат и двамата ни вътрешни халфа,а именно Стилиян и Станислав Ангелов (говоря за 1-то полувреме),които въобще не помагаха на защитата,а това трябва да е на 1-во място в тяхната игра,когато отбора играе във фаза защита.
За всичко друго ти си го казал много точно : )
Като цяло съм съгласен с мнението ти,както и за Котев....просто направи много слаб мач,но....тук идва една голямо,НО...забеляза ли,че когато Котев правеше тези грешки въобще в цялата картинка липсваше Манолев.
Много атакуващо играе и доста оголва зоната си,което доведе до това,че Котев трябваше да покрива зоната му,докато в ляво при пенсионера Кишишев такива пробиви липсваха....факт!
Така,че за мен този пост на десен бек трябва да си оспорват двамата близнаци Миневи и Зетя,защото и тримата никога не съм виждал да оголват сериозно зоните си.А за Веселин Минев спокойно може да се мисли и за ляв бек...на добро ниво е момчето.
За грешките срещу Черна Гора вина имат и двамата ни вътрешни халфа,а именно Стилиян и Станислав Ангелов (говоря за 1-то полувреме),които въобще не помагаха на защитата,а това трябва да е на 1-во място в тяхната игра,когато отбора играе във фаза защита.
За всичко друго ти си го казал много точно : )
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов