Националният отбор по футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
francesco totti
Пишете, о, братя

Re: Националният отбор по футбол

Мнение от francesco totti »

Baggins написа:Значи понеже Манчев е имал добър сезон в Лил преди 135317 години, нека го викаме винаги в национала, така ли? Спри шибаното бело, момче... :shock:
И айде стига се оправдавали с Мъри какво бил казал, принципи и т.н. ЧОВЕКЪТ ОТКАЗА ДА ИГРАЕ ЗА БЪЛГАРИЯ. Това е. Набийте си в тъпите кратуни, че един професионалист няма право на такива действия. Защитавате го поради простата причина, че е ваш играч. Добре бе мамицата му, значи грешното е вярно, когато е един от вашите, така ли? Днеска и Орманджиев, и един от собстениците ви казаха, че не е морално и правилно да се отказва покана от национала. Ама понеже е червен, трябва да го защитавате до дупка, без изобщо да се замисляте какво се случва. Коне с капаци.
:geek:
Шибаното бело ше го спра, когато аз реша. :wink:

И си набий в твойта тъпа говежда кратуна, че Иван Иванов не е отказал да играе за България, а за МЛАДЕЖКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР на България. Вие сте конете с капаци и това най-добре се вижда в Европа- заблуждавате се, че сте много големи, но наесен винаги идва Беверен, Тампере, БАТЭ, Жилина, Дебрецен или който и да е, и показва къде ви е мястото. :alien:

Колкото до Манчев- аз не съм отварял дума в момента да го викат в националния, ти го направи. Аз просто казах, че е по-добър от другите двама, които в момента са в отбора.
Последно промяна от francesco totti на 05 Сеп 2009, 23:16, променено общо 1 път.
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Fletcher Lind написа:Както Наско Сираков "ПП" - преди Франция - България през 1993-та?
Както Стилиян "Паулин" Петров - през 2007-ма година?
Както Игор Томашич през 2008-ма?
Като ще мериш с един аршин - мери и това!
А аз какво - защитавам ли горните трима играчи ? Казвам го без значение червен ли е, син ли е, какъвто и да е . Долно е да се отказва покана от каквато и да е национална гарнитура. Именно за това не разбирам как скочихте в защита на русия. Добре, че има и малко мислещи хора от вашите - Орманджиев и Димитър Борисов, които се изказаха по друг начин.
Изображение
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

francesco totti написа:Шибаното бело ше го спра, когато аз реша. :wink:
Дано да е скоро. :scratch:
francesco totti написа: И си набий в твойта тъпа говежда кратуна, че Иван Иванов не е отказал да играе за България, а за МЛАДЕЖКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР на България. Вие сте конете с капаци и това най-добре се вижда в Европа- заблуждавате се, че сте много големи, но наесен винаги идва Беверен, Тампере, БАТЭ, Жилина, Дебрецен или който и да е, и показва къде ви е мястото.
А младежкия национален не е ли пак България, бе мозъко ?? :lol: :lol: :lol: :geek:
Изображение
francesco totti
Пишете, о, братя

Бате ти си толко зле, че няма накъде повече. Кат некво 12-годишно тука ми се обясняваш и вадиш егати смешните доводи. Очаквам в следващия ти пост да намесиш комунизма, Милко Балев и, разбира се, епохалните ви победи със 7:1 и 7:2 :) :) И, "мозъко", да- това също е България, но явно не си чул, че Иван Иванов с удоволствие ще се отзове на покана за първия състав и отказът му важи само за младежите. Ама кон с капаци като тебе не обръща внимание на такива подробности.

Аре, че нещо огладнях...добре, че в хладилника са останали малко дебърцини :cyclopsani: :)
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

:lol: :lol: Смея се от сърце с тебе, мерси пич. Кое точно от доводите ми е като на 12-годишен. Моля те да ми споделиш. :lol:
Според теб нормално ли е да кажеш "ще защитавам родината си с гордост и чест, но само ако ме викнат при мъжете, иначе за младежите няма да играя". Може би наистина мисля като 12-годишен и смятам, че ако ще играеш за България, играеш навсякъде и за всеки отбор... :?
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Митака написа:
Най обичам, когато говорейки за нас, описвате себе си. Били сме ходели само като побеждаваме...не знам в какъв свят живееш, честно. Няма проблем де, кажи ми как сте били 38 000 срещу Динамо и успокой бедната си душица. Иначе не бях на мача. Не знам това какво общо има.
Какво ми каза за Манчев...че първият му сезон в Лил бил силен. Това ли е предтекста да се викат играчи в национала?? Днеска се видяло, че отбора имал нужда от защитници. Да, бяхме зле с Илиян Стоянов и КИРИЛ КОТЕВ отзад....последният май беше ваш нали? Ако Мъри беше пуснал Иванов вместо него, пак щяхте да мрънкате...
Днес видимо в сектор Бееее хората бяха много по-малко...но това ти няма как да го знаеш,защото си бил пред шибаното си телевизорче и си удрял чикии,когато камерата е давала Стоилов или НСПП,нали?
Какво общо имало,че не си бил на мача...от какъв зор тогава ще даваш акъл и ще критикуваш играчите на ЦСКА и по-специално Иван Иванов?Но в България такива,като теб-бол.А именно бедните души,които чрез футбола и по-специално към някои от успелите играчи сипят псувни и ги обвиняват,че не били играели.
Ти нещастник такъв какво си направил за България,че да казваш какъв е бил Иван Иванов?
С какво си допринесъл ти за България?Военна служба отслужил ли си?Служил ли си въобще по някакъв начин на родината???
Защото той го е правил преди,но сега е видял,че има тенденционно отношение към него и не е приел поканата? Какъв си ти,че ще го критикуваш?Аз мога да ти кажа...ти си едно форумно мишле,което в себе си таи много злоба.Такива като теб,като им кажеш да се видите и да ти каже тези неща лице в лице ще се покрие,като плъх какъвто всъщност си ти!!!

И хората те питат...защо тогава за малката перука не се изписаха толкова неща,колкото за Иван Иванов???
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Колега, колега....много мъка в твоята бедна душица, твърде много. След като от футболен спор го удряш директно на лични нападки значи ти идва в повече стресът от трудния живот. Разбирам те, нормално е. Тоя път обаче няма да падна на твоето ниво на лепилар от крайните квартали и да ти отговоря. Радвай се на жалкия си животец. :wink:
Изображение
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Добър мач!
Само дето пак сметките бягат, дано станат за края на квалификациите!

Браво на Бербатов! Беше най-добър на терена. :D

За споровете...

е то и аз искам Иванов в националния, но явно скоро няма да е, щом и Пелето го слагат централен... а в групата за мача се викат такива легенди като Сърмов :shock:

както и да е... Котев не знаеше къде се намира...
francesco totti
Пишете, о, братя

Baggins написа::lol: :lol: Смея се от сърце с тебе, мерси пич. Кое точно от доводите ми е като на 12-годишен. Моля те да ми споделиш. :lol:
Според теб нормално ли е да кажеш "ще защитавам родината си с гордост и чест, но само ако ме викнат при мъжете, иначе за младежите няма да играя". Може би наистина мисля като 12-годишен и смятам, че ако ще играеш за България, играеш навсякъде и за всеки отбор... :?
Иванов е обиден от отношението към него. Не може след като си изнесъл прекрасни мачове и в Европа, и в А група, да бъдеш пренебрегван за сметка на централните защитници на втородивизионен японски отбор и отбор, паднал от БАТЭ с 0-4 като домакин. Това пренебрежително отношение го има открай време към играчите на ЦСКА за сметка на вашите и беше крайно време някой да надигне глас. Тоя смешен национален отбор вече се е превърнал в мениджърска агенция и затова зрителите на такъв "супер важен мач" са около 5-6000. А не знам на кое толкова се смееш- вероятно на собственото си нещастие :wink: То на вса тва ви остана, след като половин Европа ви изнасили ритуално, и то на вашата Гейарена- да се посмеете :) Точно така- гледайте го от смешната страна, защото аз на ваше място щях сигурно да потъна вдън земя от срам, но говедото си е говедо- на него за всичко му е виновен комунизма и Милко Балев :) :)
Целз
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Baggins написа:Колега, колега....много мъка в твоята бедна душица, твърде много. След като от футболен спор го удряш директно на лични нападки значи ти идва в повече стресът от трудния живот. Разбирам те, нормално е. Тоя път обаче няма да падна на твоето ниво на лепилар от крайните квартали и да ти отговоря. Радвай се на жалкия си животец. :wink:
Ето го и типичното "мъжкарско" поведение на сините ни приятелки.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

но говедото си е говедо- на него за всичко му е виновен комунизма и Милко Балев
и ЦСКА :lol: :lol: :lol:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

francesco totti написа:Иванов е обиден от отношението към него. Не може след като си изнесъл прекрасни мачове и в Европа, и в А група, да бъдеш пренебрегван за сметка на централните защитници на втородивизионен японски отбор и отбор, паднал от БАТЭ с 0-4 като домакин. Това пренебрежително отношение го има открай време към играчите на ЦСКА
Иванов ако ще на арменския поп да е обиден :!: егати довода ми изкара в негова защита. Ако отказваш да играеш за България си мишка. Точка.
Митака написа:Ето го и типичното "мъжкарско" поведение на сините ни приятелки.
Психотерапия опитвал ли си? Чувал съм, че много помага в случаи на твърдя силен стрес, както е при теб. :wink:
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

И да му е.а майката....стига сме спорили поне днес.
Денят на съединението е!!!
А в другиден ни очаква и ден на национален траур,а ние се занимаваме с някакъв тъп спор относно пределно ясни неща...
Не мислех да го споменавам,но и днес се чуха скандирания ЛеФски,Лефски,когато Телкийски вкара гола...правете си сметка :idea:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Какво сега, на национални празници не се спори по футболни въпроси ли ?? :shock:
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Baggins написа:Какво сега, на национални празници не се спори по футболни въпроси ли ?? :shock:
Прави каквото искаш турчин скапан :|
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”