Шибаното бело ше го спра, когато аз реша.Baggins написа:Значи понеже Манчев е имал добър сезон в Лил преди 135317 години, нека го викаме винаги в национала, така ли? Спри шибаното бело, момче...![]()
И айде стига се оправдавали с Мъри какво бил казал, принципи и т.н. ЧОВЕКЪТ ОТКАЗА ДА ИГРАЕ ЗА БЪЛГАРИЯ. Това е. Набийте си в тъпите кратуни, че един професионалист няма право на такива действия. Защитавате го поради простата причина, че е ваш играч. Добре бе мамицата му, значи грешното е вярно, когато е един от вашите, така ли? Днеска и Орманджиев, и един от собстениците ви казаха, че не е морално и правилно да се отказва покана от национала. Ама понеже е червен, трябва да го защитавате до дупка, без изобщо да се замисляте какво се случва. Коне с капаци.
И си набий в твойта тъпа говежда кратуна, че Иван Иванов не е отказал да играе за България, а за МЛАДЕЖКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР на България. Вие сте конете с капаци и това най-добре се вижда в Европа- заблуждавате се, че сте много големи, но наесен винаги идва Беверен, Тампере, БАТЭ, Жилина, Дебрецен или който и да е, и показва къде ви е мястото.
Колкото до Манчев- аз не съм отварял дума в момента да го викат в националния, ти го направи. Аз просто казах, че е по-добър от другите двама, които в момента са в отбора.