Националният отбор по футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Националният отбор по футбол
Ужасно първо полувреме. Можехе да губим с 2-3 гола на почивката. Късмет, че съдията не свири преди гола на Кишишев. Мечо посъживи атаката второто, силен мач на Бербатов след като явно на почивката получил указания да се върне по-назад и да прави асистенции (
) . Браво на Валери за първия му гол - дано му върви така и занапред, не са много добрите млади играчи. С една дума ако играем надъхано като второто, в Торино имаме всички шансове за успех. 

- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
Бегинс, явно докато другите момченца са играли на мач, ти си седял отстрани и си ял сладолед - да те светна, че това не е фифа 
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Нещо и аз не разбрах смисъла на поста...
Иначе е вярно, ужасно първо полувреме. Бих казал най-слабото ни първо полувреме и то при положение, че в тия и в миналите квалификации сме имали също адски слаби такива
направо защитата не знаеше кво да прави
Иначе е вярно, ужасно първо полувреме. Бих казал най-слабото ни първо полувреме и то при положение, че в тия и в миналите квалификации сме имали също адски слаби такива
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
-
francesco totti
- Пишете, о, братя
Постът според мен означаваше, че няма смисъл да правим каквито и да било сметки и за Торино, и за СП2010, защото сме ТРАГИЧНИ. С играчи като Илиян Стоянов, Кишишев, Телкийски и др. няма как да гоним високи цели, просто нов бардак със стари ... не се прави. Крайно време е хасковския бек да се връща там, откъдето е дошъл, или при говедата, и да си развива "правилния" футбол някъде другаде. Ако си вземе и Наско и Боби с него- перфектно.
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
Kрайно време е в национала да се извикат доказани фигури като Иван Иванов, Данчо Тодоров, Пифа и Владо Манчев...нали?francesco totti написа:Постът според мен означаваше, че няма смисъл да правим каквито и да било сметки и за Торино, и за СП2010, защото сме ТРАГИЧНИ. С играчи като Илиян Стоянов, Кишишев, Телкийски и др. няма как да гоним високи цели, просто нов бардак със стари ... не се прави. Крайно време е хасковския бек да се връща там, откъдето е дошъл, или при говедата, и да си развива "правилния" футбол някъде другаде. Ако си вземе и Наско и Боби с него- перфектно.

-
francesco totti
- Пишете, о, братя
С изключение на Пифа- да.Baggins написа:Kрайно време е в национала да се извикат доказани фигури като Иван Иванов, Данчо Тодоров, Пифа и Владо Манчев...нали?francesco totti написа:Постът според мен означаваше, че няма смисъл да правим каквито и да било сметки и за Торино, и за СП2010, защото сме ТРАГИЧНИ. С играчи като Илиян Стоянов, Кишишев, Телкийски и др. няма как да гоним високи цели, просто нов бардак със стари ... не се прави. Крайно време е хасковския бек да се връща там, откъдето е дошъл, или при говедата, и да си развива "правилния" футбол някъде другаде. Ако си вземе и Наско и Боби с него- перфектно.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
Ех....какви разбирачи сте се навъдили...мамата си трака..
Първо, национала няма "публика". Хората ходят на мачовете срещу силните отбори или когато имаме шанс за класиране, когато шансовете намалеят - няма хора на стадиона. Това е било при всички треньори, няма нищо общо с Мъри. Второ, днеска от дясно игра Манолев, не мисля, че Тодоров притежава и на наполовина неговите качества. Човекът, който отказва да играе с националната фланелка няма да го коментирам. А Манчев...колега, той от месеци не е играл, как може да казваш, че е по-добър от Рангелов или Валери...

-
francesco totti
- Пишете, о, братя
"Колега", за "човека, който отказва да играе за национала", да те светна, просто има същата философия като любимия ти Мъри. Или може би Мъри не каза преди време, когато стааше въпрос за Ники Финта "Играчи, попадали вече в мъжкия състав, не бива да се връщат в младежкия"?! Значи за Малката перука се мери с един аршин, а за Иван Иванов с друг.
Колкото до Манчев- твърдо заявявам, че е поне с класа и над Домовчийски, и над Рангелов и доказателство за това са изявите на тримата зад граница. Манчев в първия си сезон в Лил, преди да се контузи тежко и да бъде извън терените за повече от година, беше вкарал 12 гола в 10 мача. Нека го сравним с "Домо", който миналата седмица за пръв път излезе като титуляр за Херта
/нищо, че е там от около 2 години/. Колкото до Рангелов- той още от Славия си е ялов нападател и никога не е имал голов нюх на голям нападател.
Колкото до Манчев- твърдо заявявам, че е поне с класа и над Домовчийски, и над Рангелов и доказателство за това са изявите на тримата зад граница. Манчев в първия си сезон в Лил, преди да се контузи тежко и да бъде извън терените за повече от година, беше вкарал 12 гола в 10 мача. Нека го сравним с "Домо", който миналата седмица за пръв път излезе като титуляр за Херта
Целз
Целз
Значи понеже Манчев е имал добър сезон в Лил преди 135317 години, нека го викаме винаги в национала, така ли? Спри шибаното бело, момче...
И айде стига се оправдавали с Мъри какво бил казал, принципи и т.н. ЧОВЕКЪТ ОТКАЗА ДА ИГРАЕ ЗА БЪЛГАРИЯ. Това е. Набийте си в тъпите кратуни, че един професионалист няма право на такива действия. Защитавате го поради простата причина, че е ваш играч. Добре бе мамицата му, значи грешното е вярно, когато е един от вашите, така ли? Днеска и Орманджиев, и един от собстениците ви казаха, че не е морално и правилно да се отказва покана от национала. Ама понеже е червен, трябва да го защитавате до дупка, без изобщо да се замисляте какво се случва. Коне с капаци.

И айде стига се оправдавали с Мъри какво бил казал, принципи и т.н. ЧОВЕКЪТ ОТКАЗА ДА ИГРАЕ ЗА БЪЛГАРИЯ. Това е. Набийте си в тъпите кратуни, че един професионалист няма право на такива действия. Защитавате го поради простата причина, че е ваш играч. Добре бе мамицата му, значи грешното е вярно, когато е един от вашите, така ли? Днеска и Орманджиев, и един от собстениците ви казаха, че не е морално и правилно да се отказва покана от национала. Ама понеже е червен, трябва да го защитавате до дупка, без изобщо да се замисляте какво се случва. Коне с капаци.

Дилдо....да те питам ти днес беше ли на мача?Защото аз бях.Всъщност съм 100 % сигурен,че не си бил,защото и ти,като много от сините ни приятелки ходите на мачове само,когато отборът ви побеждава.Baggins написа:Ех....какви разбирачи сте се навъдили...мамата си трака..![]()
![]()
Първо, национала няма "публика". Хората ходят на мачовете срещу силните отбори или когато имаме шанс за класиране, когато шансовете намалеят - няма хора на стадиона. Това е било при всички треньори, няма нищо общо с Мъри. Второ, днеска от дясно игра Манолев, не мисля, че Тодоров притежава и на наполовина неговите качества. Човекът, който отказва да играе с националната фланелка няма да го коментирам. А Манчев...колега, той от месеци не е играл, как може да казваш, че е по-добър от Рангелов или Валери...
![]()
![]()
Точка по въпроса.
Относно за Данчо Т....а не си ли се замислял,че Данчо може да играе бек,а Манолев десен външен халф или обратното???За Манчев колегата Тоти ти го каза много добре...Манчев,когато играеше в национала Домо беше в юношеските формации на ГеЙарена,а Рангелов едвам е навлизал в Славия,капиш?
А за Иван Иванов.....днес се видя,че отбора има нужда от защитници,но въпреки това говедото продължава да не вика нито него нито В.Илиев,нито Сашо Тунчев нито дори Топузаков,който е опитен и може да помогне,а се викат некви пръчки от Литекс и великият Георги Сърмов!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Най обичам, когато говорейки за нас, описвате себе си. Били сме ходели само като побеждаваме...не знам в какъв свят живееш, честно. Няма проблем де, кажи ми как сте били 38 000 срещу Динамо и успокой бедната си душица. Иначе не бях на мача. Не знам това какво общо има.Митака написа:Дилдо....да те питам ти днес беше ли на мача?Защото аз бях.Всъщност съм 100 % сигурен,че не си бил,защото и ти,като много от сините ни приятелки ходите на мачове само,когато отборът ви побеждава.
Точка по въпроса.
Относно за Данчо Т....а не си ли се замислял,че Данчо може да играе бек,а Манолев десен външен халф или обратното???За Манчев колегата Тоти ти го каза много добре...Манчев,когато играеше в национала Домо беше в юношеските формации на ГеЙарена,а Рангелов едвам е навлизал в Славия,капиш?
А за Иван Иванов.....днес се видя,че отбора има нужда от защитници,но въпреки това говедото продължава да не вика нито него нито В.Илиев,нито Сашо Тунчев нито дори Топузаков,който е опитен и може да помогне,а се викат некви пръчки от Литекс и великият Георги Сърмов!!!
Какво ми каза за Манчев...че първият му сезон в Лил бил силен. Това ли е предтекста да се викат играчи в национала?? Днеска се видяло, че отбора имал нужда от защитници. Да, бяхме зле с Илиян Стоянов и КИРИЛ КОТЕВ отзад....последният май беше ваш нали? Ако Мъри беше пуснал Иванов вместо него, пак щяхте да мрънкате...

- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
Както Наско Сираков "ПП" - преди Франция - България през 1993-та?Baggins написа: И айде стига се оправдавали с Мъри какво бил казал, принципи и т.н. ЧОВЕКЪТ ОТКАЗА ДА ИГРАЕ ЗА БЪЛГАРИЯ. Това е. Набийте си в тъпите кратуни, че един професионалист няма право на такива действия.
Както Стилиян "Паулин" Петров - през 2007-ма година?
Както Игор Томашич през 2008-ма?
Като ще мериш с един аршин - мери и това!
И аман да се вие на умряло против играчи на ЦСКА, след като точно те винаги са го дърпали тоя национал, примерите ги знаят и малките деца.
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Днес видимо в сектор Бееее хората бяха много по-малко...но това ти няма как да го знаеш,защото си бил пред шибаното си телевизорче и си удрял чикии,когато камерата е давала Стоилов или НСПП,нали?Най обичам, когато говорейки за нас, описвате себе си. Били сме ходели само като побеждаваме...не знам в какъв свят живееш, честно. Няма проблем де, кажи ми как сте били 38 000 срещу Динамо и успокой бедната си душица. Иначе не бях на мача. Не знам това какво общо има.
Какво ми каза за Манчев...че първият му сезон в Лил бил силен. Това ли е предтекста да се викат играчи в национала?? Днеска се видяло, че отбора имал нужда от защитници. Да, бяхме зле с Илиян Стоянов и КИРИЛ КОТЕВ отзад....последният май беше ваш нали? Ако Мъри беше пуснал Иванов вместо него, пак щяхте да мрънкате...
Какво общо имало,че не си бил на мача...от какъв зор тогава ще даваш акъл и ще критикуваш играчите на ЦСКА и по-специално Иван Иванов?Но в България такива,като теб-бол.А именно бедните души,които чрез футбола и по-специално към някои от успелите играчи сипят псувни и ги обвиняват,че не били играели.
Ти нещастник такъв какво си направил за България,че да казваш какъв е бил Иван Иванов?
С какво си допринесъл ти за България?Военна служба отслужил ли си?Служил ли си въобще по някакъв начин на родината???
Защото той го е правил преди,но сега е видял,че има тенденционно отношение към него и не е приел поканата? Какъв си ти,че ще го критикуваш?Аз мога да ти кажа...ти си едно форумно мишле,което в себе си таи много злоба.Такива като теб,като им кажеш да се видите и да ти каже тези неща лице в лице ще се покрие,като плъх какъвто всъщност си ти!!!
И хората те питат...защо тогава за малката перука не се изписаха толкова неща,колкото за Иван Иванов???
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов