Dream Job?
Модератор: fluffy cloud
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Re: Dream Job?
Всяка работа свързана с огнестрелни оръжия, почистването им, категоризирането им, обслужването им и пр.
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
Искам да работя нещо, което няма да изисква от мен да общувам с непознати хора и разни други селяндури.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Искам да работя нещо, за което се изисква истинска креативност, не просто тичкане по установените стандарти, а нещо чувствително ново - медии, култура, изкуство, реклама.
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Наистина е много вманиачаващо да разглобяваш и да сглобяваш пистолетчета..Представям си какво е при автоматите.hahaf написа:Всяка работа свързана с огнестрелни оръжия, почистването им, категоризирането им, обслужването им и пр.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Мениджър на свободното време - новата ми мечта. 
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Занимавам се с Мечтата си... и няма по-щастлив човек от мен..
Не е работа... ЖИВОТ е! Работа е мръсна дума тук... усмихваш се и внимаваш за настроението на останалите... живот, живот, живот, живот, живот... и не искам да го описвам - току-виж някой ми завидял и ме уручасал ;P
Важното е, че постигнах... и направих първата голяма крачка... скок : ) някои хора цял живот не миналат през "старт"-а... а аз вече тичам към звездите (:
Имам си 2 'инструмента' - себе си ... и музиката... друго не ми трябва! : )
Не е работа... ЖИВОТ е! Работа е мръсна дума тук... усмихваш се и внимаваш за настроението на останалите... живот, живот, живот, живот, живот... и не искам да го описвам - току-виж някой ми завидял и ме уручасал ;P
Важното е, че постигнах... и направих първата голяма крачка... скок : ) някои хора цял живот не миналат през "старт"-а... а аз вече тичам към звездите (:
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Може би от мнението ти:kRiss написа:Занимавам се с Мечтата си... и няма по-щастлив човек от мен..![]()
в темата "Какво работите" все пак се разбираkRiss написа:GOD is a DJ... i'm GOD!![]()
![]()
![]()
Компютърни науки I курс
- Joanna_n
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: втори
Ами ако трябва да се придържаме към реалността и да не се отплесвам във фантазии - екскурозовод, но не толкова да разкарвам хората, колкото да ги придружавам и превеждам. Това лято го правих и беше страхотно. Иначе нещо на компютър с интернет също става
Но и да ми остава свободно време да си проверя пощата... Може и нещо свързано с танцуване.
Ти си развеждала чужденци из града и си им превеждала ли?Joanna_n написа:Ами ако трябва да се придържаме към реалността и да не се отплесвам във фантазии - екскурозовод, но не толкова да разкарвам хората, колкото да ги придружавам и превеждам. Това лято го правих и беше страхотно. Иначе нещо на компютър с интернет също ставаНо и да ми остава свободно време да си проверя пощата... Може и нещо свързано с танцуване.
Как се справяш с тази работа и с превода?
- Amellie
- Постоянно присъствие
Аз ли съм единственият човек, на когото Dream Job му е No Job At All...
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
Аз засега бих искала да стана астроложка и писателка на книги по различни въпроси, като сравнителна митология, езотерика и други подобни. А освен това и да превеждам материали от английски и руски.
Ама с всяко ново умение, което придобивам виждам нови възможности за професия, която да упражнявам. Ама то и в хороскопа ми пише, че дълго време ще ми бъде трудно да реша каква професия искам да упражнявам. Сега вече поне открих какво ми харесва да правя. В бъдеще може да открия още такива неща.
Ама с всяко ново умение, което придобивам виждам нови възможности за професия, която да упражнявам. Ама то и в хороскопа ми пише, че дълго време ще ми бъде трудно да реша каква професия искам да упражнявам. Сега вече поне открих какво ми харесва да правя. В бъдеще може да открия още такива неща.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Не се пули, писането на езотерика и хороскопи може да бъде много доходоносно... 
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
за доходоносно не знам, но митологиите и езотериката в демонологичната й част, примерно, са много интересни неща.
не че имам най-дълбокия досег с тях, но е...разтоварващо от ежедневието и сивината.
не че имам най-дълбокия досег с тях, но е...разтоварващо от ежедневието и сивината.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.