Стига семето да се извлича по традиционния начин мисля, че много мъже не биха имали нищо против жените да искат само това от тях и да не ги занимават с други глупостиPolina_Nikolova написа:По-добре щеше да ни е ако не ни трябваха за друго освен семе, но за жалост не е така
Не отричам, че някои мъже имат коефициент на интелигентност колкото обикновен вибратор, на всичкото отгоре по-бързо им се изхабяват батериитеVaskes написа:Стига семето да се извлича по традиционния начин мисля, че много мъже не биха имали нищо против жените да искат само това от тях и да не ги занимават с други глупостиPolina_Nikolova написа:По-добре щеше да ни е ако не ни трябваха за друго освен семе, но за жалост не е така
Ха-ха. Така формулирано звучи много добре.Polina_Nikolova написа:Не отричам, че някои мъже имат коефициент на интелигентност колкото обикновен вибратор, на всичкото отгоре по-бързо им се изхабяват батериите
Еми нали само за семе трябваше да служат? Какъв е проблемът?Polina_Nikolova написа:Не отричам, че някои мъже имат коефициент на интелигентност колкото обикновен вибратор, на всичкото отгоре по-бързо им се изхабяват батериитеVaskes написа:Стига семето да се извлича по традиционния начин мисля, че много мъже не биха имали нищо против жените да искат само това от тях и да не ги занимават с други глупостиPolina_Nikolova написа:По-добре щеше да ни е ако не ни трябваха за друго освен семе, но за жалост не е така
Това вероятно си го получила като информация от НСИ и затова се изказваш толкова меродавно. Аман от статистици. И фак недей да обясняваш, че темата е бъзик, щото е явно, че нещо те е провокирало лично, за да я отвориш.JudyRamone написа:Ми да, като цяло зависи от средата, в която се движиш.![]()
Но е факт че бългаският мъж е тъп, егоистичен и винаги се страхува да не бъде засенчен от жена си.
Koлега, изненадвате ме!Плазмодий написа:И фак недей да обясняваш, че темата е бъзик, щото е явно, че нещо те е провокирало лично, за да я отвориш.
за нищо не ставате, все ние орем нивата....BLUSH написа:Не бива да се подценяват мъжете.Освен,че носят куфарите на почивка,пазара до вкъщи,ремонтират и изхвърлят боклука:) те са много добри наши приятели.Не говорят със заобиколки,не намекват и не те карат да се досещащ какво искат.По-забавният пол са.И най-вече ако нямаше мъже нямаше да се влюбваме и да създаваме семейства ( същото важи и за жените)