Хобита...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Херкулес не съм играла... А за Тарзан и аз не съм го убивала тоя, даже не съм стигала до него, даже не знам, че то има...iliyan написа:А Херкулес играла ли си? Тя е интересна. Знам някои пасуърди за минаване направо в горните нива, стигбах до някъде и се поотказах.
А Тарзан - играл съм го един - два пъти и стигнах до онова спираловидното дърво и накрая не можах да убия Клейтън - май така му беше името.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мислех, че няма други като мен и то от има няма 6-7 години, само дето в последната година и половина съм нещо в застойcoup написа:Странни хобита имат хората тук - няма ли някой , който събира салфетки?
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
хаха, всекиден_, още едно съвпадащо хобиeveryday_ написа:мислех, че няма други като мен и то от има няма 6-7 години, само дето в последната година и половина съм нещо в застойcoup написа:Странни хобита имат хората тук - няма ли някой , който събира салфетки?![]()
но честно казано събирам не само салфетки де...те са само една малка част от от всичките ми колекции
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!