Ето ти и за УНСС - Икономика 2013г. много добра http://mon.bg/opencms/opencms/top_menu/ ... _napr.html
Сега си реши сам/а къде е по-добре !
Най-висока оценка е МНОГО ДОБРА
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
И идеята ти е дали да рискуваш и да караш изпит по английски или да си останеш в УНСС?lilidim написа:Не може с матура,трябва изпит ако не в су в друго ВУ.FloWersOfEviL написа:Икономическите специалности в СУ са с език, което според мен е и предимството на СУ пред УНСС.. Дали английски, дали немски, дали френски. Да не би матурата да ти е по английски, немски или френски? Ако не, не разбирам по какъв начин ще ти вземат оценка за езика.lilidim написа:Здравейте,и преди съм писала,записах се напр.Икономика и бизнес в Унсс,даже за общежитие съм класирана.Вчера видях,че има 32 свободни места за Икономика в Су.Бях много изненадана,та сега се чудя дали да се пробвам,а и още нещо как ще става класирането по бал или ще гледат в кой университет си държал изпити, не съм държала изпит по англ. в су,по мат имам мн.висока оценка..какво ви е мнението за икономика в су или да си седя в унсс
За съжаление няма къде да карам изпит по англ.,много ме е яд,че не карах никъде,сега бележка откойто и университет,би свършила работа.Все пак има малка надежда да намеря откъде,въпреки че това ще е измама и....не искам по такъв начин да стават нещата.FloWersOfEviL написа:И идеята ти е дали да рискуваш и да караш изпит по английски или да си останеш в УНСС?lilidim написа:Не може с матура,трябва изпит ако не в су в друго ВУ.FloWersOfEviL написа:Икономическите специалности в СУ са с език, което според мен е и предимството на СУ пред УНСС.. Дали английски, дали немски, дали френски. Да не би матурата да ти е по английски, немски или френски? Ако не, не разбирам по какъв начин ще ти вземат оценка за езика.lilidim написа:Здравейте,и преди съм писала,записах се напр.Икономика и бизнес в Унсс,даже за общежитие съм класирана.Вчера видях,че има 32 свободни места за Икономика в Су.Бях много изненадана,та сега се чудя дали да се пробвам,а и още нещо как ще става класирането по бал или ще гледат в кой университет си държал изпити, не съм държала изпит по англ. в су,по мат имам мн.висока оценка..какво ви е мнението за икономика в су или да си седя в унсс
Не, ще сме в самостоятелна сграда. Друг е въпросът беше ли уместно да ни местят в трета глуха.Сега Лилиев ще са в едната смяна, а Първа в другата.
70% от лекарите в болниците са такиваMorgenrot написа:Да.. аз си мислех, че сега като влязат, поне накрая изпитът ще ги отсее..
Но пичът от клипчето разправя, че и за изпитите щял да помага..![]()
Добре де като набутат някого медицина за 20 000 лева.. и той си няма грам понятие от биология и химия.. какво правим ?
Такива хора ли ще ни лекуват ? Това ли е бъдещето на България
lilidim написа:За съжаление няма къде да карам изпит по англ.,много ме е яд,че не карах никъде,сега бележка откойто и университет,би свършила работа.Все пак има малка надежда да намеря откъде,въпреки че това ще е измама и....не искам по такъв начин да стават нещата.FloWersOfEviL написа:И идеята ти е дали да рискуваш и да караш изпит по английски или да си останеш в УНСС?lilidim написа:Не може с матура,трябва изпит ако не в су в друго ВУ.FloWersOfEviL написа:Икономическите специалности в СУ са с език, което според мен е и предимството на СУ пред УНСС.. Дали английски, дали немски, дали френски. Да не би матурата да ти е по английски, немски или френски? Ако не, не разбирам по какъв начин ще ти вземат оценка за езика.lilidim написа:Здравейте,и преди съм писала,записах се напр.Икономика и бизнес в Унсс,даже за общежитие съм класирана.Вчера видях,че има 32 свободни места за Икономика в Су.Бях много изненадана,та сега се чудя дали да се пробвам,а и още нещо как ще става класирането по бал или ще гледат в кой университет си държал изпити, не съм държала изпит по англ. в су,по мат имам мн.висока оценка..какво ви е мнението за икономика в су или да си седя в унсс
Със съжаление трябва да се съглася,че нещата са така,вината не е само в лекарите,примерно за всеки от случаите когато трябва да се изпише антибиотик първо е нужна антибиограма / такава не се прави само при спешни случаи и остри възпалителни състояния/ за да се види към кой антибиотик реагират бактериите.Понеже антибиотиците са много токсични и не трябва да се взимат повече от 5 дни.Поради лошото материално обезпечаване антибиотици се назначават на тото принцип ,АКО не помогне единия се сменя с друг и така до оздравяване.За резистентността и страничните ефекти просто няма да споменавам.MarioFulev написа:70% от лекарите в болниците са такиваMorgenrot написа:Да.. аз си мислех, че сега като влязат, поне накрая изпитът ще ги отсее..
Но пичът от клипчето разправя, че и за изпитите щял да помага..![]()
Добре де като набутат някого медицина за 20 000 лева.. и той си няма грам понятие от биология и химия.. какво правим ?
Такива хора ли ще ни лекуват ? Това ли е бъдещето на БългарияОтиваш при лекара и му казваш какво ти има и той ти пише рецепта за антибиотик ..... и всичко е готово
(поне при мен е така...)

"О свещена простота" както се казва,напълно съм СЪГЛАСЕН с теб,за съжаление над 80% от българите се повреждат като си лекуват вирусните заболявания с антибиотици.MidwinterSun написа:Мда, това с антибиограмите е хубаво, но докато навсякъде цари заблудата, че грип се лекува с антибиотик... мисля, че антибиограмите са далеч по-малък проблем.
в петък ме преглежда лекар,който ми беше КОЛЕГА в София и му знам умственият багажScionOfStorm написа:бе споко, то пациентите лесно се усещат кой е добрия и способен лекар /примерно/. доста хора се отписаха от лумпени към баща ми примерно, защото то ти става ясно понякога още от дирека.
при хирурзите силно обаче се надявам да няма такива изпълнения или поне да са минимум, щото там хвърчат животи.
Докторе, свещен или свещенен?ericsson написа:"О свещенна простота" както се казва,напълно съм СЪГЛАСЕН с теб,за съжаление над 80% от българите се повреждат като си лекуват вирусните заболявания с антибиотици.MidwinterSun написа:Мда, това с антибиограмите е хубаво, но докато навсякъде цари заблудата, че грип се лекува с антибиотик... мисля, че антибиограмите са далеч по-малък проблем.
ОХхххх,ако знаеш колко съм съгласна с теб!!!!!Сега двойкарите ще влязат,без дори да са го заслужили..А тези,които сме учили цяла година и сме ходили на уроциии...,но няма значение,винаги така става.Тези,които не се трудят-успяват!happyswift написа:Не разбирам защо тези специалности просто не бъдат закрити.Каква е ползата в университета да влиза куцо, кьоро и сакато.Как може хора, които не са успели дори да ВЗЕМАТ матурите да учат в университет.Това е просто жалко
По темата - както сам написа, това ще се реши септември месец.Така че, чакай да има информация на сайта