Националният отбор по футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Re: Националният отбор по футбол

Мнение от Baggins »

Първо, това има ли общо с отказа на Ебан Ебанов да играе за България ??? :shock: :shock: :shock: Второ, понеже бихте Динамо, дай направо вие да играете вместо национала сигурно....тъпак. :geek:
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Baggins написа:Първо, това има ли общо с отказа на Ебан Ебанов да играе за България ??? :shock: :shock: :shock: Второ, понеже бихте Динамо, дай направо вие да играете вместо национала сигурно....тъпак. :geek:
Има общо с това,че заслужава да играе за мъжете,а не за юношите.
И по този повод ето как кауна сам си противоречи....
Подчертаваме, че това не е отказ от България, а правило, наложено от националния селекционер Станимир Стоилов. Лично той обяви, че когато един футболист е стигнал до първия отбор на България, няма право да бъде викан при младежите, защото му се спира развитието. Приемаме, че националният селекционер е прав и пример е Николай Михайлов. За справка ще припомним, че Иван Иванов игра за България още преди г-н Стоилов да бъде назначен за национален селекционер.
И да нашите футболисти заслужават да играят повече от един Георги Сърмов,който не може да изчисти топката и я подарява на противниковите играчи.А какво да кажем за "звездата" Пламен Николов от Литекс.
Този който допусна нападателите на един слаб беларуски отбор да го направят крив.
А за зетя....там нещата са ясни,както за малката перука.
А по този повод,когато малката перука отказа да играе за младежкия национален отбор защо нямаше такива изказвания???
:Laie_83: :Laie_68:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Митака написа: Има общо с това,че заслужава да играе за мъжете,а не за юношите.
Според теб той лично решава за кого заслужава да играе, така ли? Или може би клубът му знае по-добре за коя гарнитура заслужава да играе? Може би всички в младежкия смятат, че имат качества за първия отбор, замислял ли си се. Но постъпката му е не е нищо повече от мишкуване. Т.нар. ви "декларация" е същото.
:geek:
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Подчертаваме, че това не е отказ от България, а правило, наложено от националния селекционер Станимир Стоилов. Лично той обяви, че когато един футболист е стигнал до първия отбор на България, няма право да бъде викан при младежите, защото му се спира развитието.
Tова са думи на вашия идол..... :lol: :lol: :lol:
И кажи за случая с малката перука дали не е същия.
Но за вас е разрешено,а когато е за нас става въпрос за национално предателство,така ли?
Жалки сте... :clown:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Значи вие се хващате за думи на Мъри, за да оправдаете отказа на ваш играч да играе за България ? Само на мен ли ми се струва странно това ? Защо по принцип той говори глупости, но когато ви е удобно е важно да се подчертаят неговите думи?? Няма по-смешни хора от вас, честно.
Припомни ми случая с Ники Михайлов между другото. Не помня Левски да е пускал декларации в негова защита...
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Baggins написа:Значи вие се хващате за думи на Мъри, за да оправдаете отказа на ваш играч да играе за България ? Само на мен ли ми се струва странно това ? Защо по принцип той говори глупости, но когато ви е удобно е важно да се подчертаят неговите думи?? Няма по-смешни хора от вас, честно.
Припомни ми случая с Ники Михайлов между другото. Не помня Левски да е пускал декларации в негова защита...
Малката перука отказа да играе за националния поради причината,че отбора не съответсвал на класата му....
да на същата тази класа,която си вкара един от най-смешните автоголове в историята на футбола.
Но нали тате е шеф на БФС....това автоматично означава,че той е недосегаем.
А за думите на Мърлю....кога сме казвали,че говори глупости?
Той не ги говори...той ги върши!!!
Но какво да обяснявам на човек,който каза,че Бербатов не заслужавал да бъде титуляр в националния отбор.
Предлагам за нападател да бъде взет Жорко....да същия онзи Жорко,който беше наречен "курва" от сините ни приятелки :idea:
Защо подяволите Боби Михайлов казва,че докато той е шеф на БФС Мърлю и НСПП ще са в националния.
Защо никой шеф на БФС не си е позволявал да казва такова нещо,а той го прави?
И после БФС не е синьо....прави сте то не е синьо,а е ТУРСКО синьо......
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Kamenov
В началото бе словото
Специалност: немска филология
Курс: първи

Мнение от Kamenov »

Аз не съм за тоя форум. Въпреки че е озаглавен ''нaционален отбор'' пак има разделение на не много грамотни сини и червени фенове. Така никога няма да се обедини националния. Приятен спор, българи ;)
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Kamenov написа:Аз не съм за тоя форум. Въпреки че е озаглавен ''нaционален отбор'' пак има разделение на не много грамотни сини и червени фенове. Така никога няма да се обедини националния. Приятен спор, българи ;)
Това го казва човек,чиито аватар е английското знаме :shock: :shock: :shock:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Kamenov
В началото бе словото

Мнение от Kamenov »

Не е важно какво е знамето, а как си подкрепям моите отбори. За всички тях съм готов на много и постоянно го доказвам, а сред тях е и нациолния отбор на Англия и нашия национален. Не съди, без да си запознат.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Kamenov написа:Не е важно какво е знамето, а как си подкрепям моите отбори. За всички тях съм готов на много и постоянно го доказвам, а сред тях е и нациолния отбор на Англия и нашия национален. Не съди, без да си запознат.
Ясен си....дупедавец....националния отбор на Англия е "твой" отбор :scratch:
:shock:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Kamenov
В началото бе словото

Мнение от Kamenov »

разбира се, че е мой :):):)
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Специално за теб....мисля,че ще се познаеш в статията.
Дупедавци! Има хиляди от тях по улиците. Част от тях не се прикриват. С тях няма проблеми. Останалите обаче са каширани. Следва въпроса: как да ги познаем?

Когато дупедавците имат клиенти чужденци в своето заведение, заебават всички други. Видят ли лъскава кола на пътя и и правят път все едно oт това им зависи животът. Дават цифра пари за електронното парти на някакъв псевдо диджей само защото има звучно латинско име.

Сред футболните фенове Дупедавците се познават най-лесно. Те не са фенове на отбора на своя град. Не са фенове на отбора на техните бащи и дядовци. Те са фенове на Арсенал, Милан, Реал, Байерн и т.н. Не само симпатизират на играта на тези отбори. Дупедавците се асоциират с тях и се мислят за част от тези клубове.

Мислят, че като направят фен-клуб, плащат членски внос и отидат на някой мач се превръщат в истински фенове. За българските фенове Дупедавците са поредното петно върху националното достойнство. От тези “тифози” и “ладс” се срамуват и “оригиналните” привърженици на отборите от цял свят. Надали има фен на Юнайтед от Манчестър, който да приема седналите до него китайци с тромби за свои хора. “Топчиите” гледат Арсенал от кръчмите, за да могат туристите да се снимат на “Емирейтс”.

От своя страна съвременните клубове изповядващи “модерния футбол” не се нуждаят от “локалните”си фенове. За ТВ футбола те са неудобни. Те псуват на стадиона, недоволстват от цените на билетите, скачат срещу ръководставата на отборите и техните схеми с мениджъри и букмейкъри. Много по-изгодно е да си внесеш “ултраси” от Азия, които да снимат футболистите, докато любимците им не получат мозъчно сътресение от светкавиците.

Българските привърженици на чуждестранните отбори обаче са по-отворени от азиатците и наистина си играят на фенове. Събират се в пъбовете, познават футболистите на “своите” отбори по-добре от треньорите им , нервират се като загубят. Лошото е, че в чужбина може да ги сбъркат само за миг с истински фенове и някоя чужда агитка да ги напляска. Това са рисковете на професията Дупедавец.

В съвременния свят всеки избира какъв да бъде. Вие избрахте да сте дупедавци.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Митака написа: Има общо с това,че заслужава да играе за мъжете,а не за юношите.
Да. В ЦСКА далеч не е пълно с българи, които да заслужават да играят за национала, но Иванов определено е над играчи като Сърмов и Телкийски. А Мечо даже и титуляр го раздава.
Пък за щъркела Николов ще се молим да търка пейката, че влезе ли, ще стане страшно..
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Kamenov написа:Аз не съм за тоя форум. Въпреки че е озаглавен ''нaционален отбор'' пак има разделение на не много грамотни сини и червени фенове. Така никога няма да се обедини националния. Приятен спор, българи ;)
Такива като теб са ми най-смешни. Защо, за Бога, си мислиш, че след като темата е за национала, не трябва да се спори по някакви въпроси ? :shock:
А, и да...аватарът колега... после пак ни обяснявай кой обединявал национала и кой не. :mrgreen:
Изображение
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Кофти първо полувреме, но се надявам, че след този мач критиците на Бербатов в националния най-накрая ше замълчат поне до края на квалификациите.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”