Новогръцка филология 2009
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
SpqshtotoKote
- В началото бе словото
Re: Новогръцка филология 2009
в блок 42 б щели да ни настанят.За повече информация- на място. Ако някой знае нещо повече,ще съм му благодарна 
-
your_passion
- В началото бе словото
- Специалност: Новогръцка филологя
Еми обади се на телефона за справки от сайта на общежитията и ще ти дадат повече инфо.
-
Wonderwall
- В началото бе словото
- Специалност: Новогръцка филология
- Курс: първи
Глупости на търкалета. Да ви кажа май ще се разминем с настаняването. Вчера ходих до 42Б и (не така) любезната... каквато-и-да-е там жена ми обясни (след около 5мин. телефонен разговор с друго, УШЕвадно по-компетентно лице), че нямало как да ни настанят, защото (забележете) нашият курс започва от 14-ти, а класацията излиза на 15-ти, съответно (!!) няма как да ни набутат в стая от 14-ти до 14-ти. Следователно ако сме класирани се настаняваме, ако не - кучета ни яли. Евентуално да се обърнем към блоковете с хотелска част. Да, ама и там места няма. Чаках половин час пред 8-ми някой си Кристиян, който, буквално за няма и една минута, ми каза, че нямало ДОРИ предизвестия за освбождаване на стаи, камо ли празни такива. И сега какво правим?!?
В понеделник пак ще се обадя, за да попитам. Някак си странно ми звучи на едни да кажат, че може да се настаняваме, а на мен - че няма как. Силно се надявам да се е получило недоразумение и да се окаже, че ще си ползваме двете седмици в СГ. Пък ако не..
В понеделник пак ще се обадя, за да попитам. Някак си странно ми звучи на едни да кажат, че може да се настаняваме, а на мен - че няма как. Силно се надявам да се е получило недоразумение и да се окаже, че ще си ползваме двете седмици в СГ. Пък ако не..
Явно се разминахте с настаняването засега, но дано намерите място в класирането.