ЗА ПРОГРАМАТА ПО ИСТОРИЯ 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Паган написа:Съжалавям много, че се получи така, но тази година няма да получа инфо за темите.Евентуално за редовния изпит, но вече и на това не се надявам.Съжалявам!
Все пак някакъв шанс по-късно да се разбере няма ли
Извинете, че се намесвам, 90% не знам историята колкото вас, но Средновековието ме кефи и понякога си го чета като приказка. Та, тази тема не е ли по-приятна, отколкото например за Кимон Георгиев или Александър Малинов?du6ata написа:90% сигурно е, че няма да се падне падане под византийска власт...само това успях да изкопча
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
От Възраждането имам да уча още три теми, но смятам да премина към Новата история, после ще се върна на онези.ra4e^f написа:Аз вшера научих първата тема,още към 20 остават.Вие до къде сте ?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Оооо, момент батко ви да ви светне за някои неща. Забравете понятието късмет. Такова нещо не СЪЩЕСТВУВА! Учете всичко, без да разсъждавате. Не вярвайте на този казал нещо си, оня отрекъл. Просто каквото и да се падне, да можете да пишете по него. Разберете какви са изискванията за 3-4, че гадните теми да ги научите поне за толкова. По-добре е от нищо. А ако се падне хубава, ОК. Но тема без грам да не се знае по нея, си е самоубийство лично.katiunki написа:пропускам от време на време по някоя тема...разчитайки на изпита на късмета си.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Aз не разчитам на това какво ми е казал този или онзи. Просто смятам, че не съм в състояние, а и не искам сега да науча всички теми. Другите ще ги науча идеално! Ако се падне тема, която не съм учила - ОК, ще се видим юли месец!iliyan написа:Оооо, момент батко ви да ви светне за някои неща. Забравете понятието късмет. Такова нещо не СЪЩЕСТВУВА! Учете всичко, без да разсъждавате. Не вярвайте на този казал нещо си, оня отрекъл. Просто каквото и да се падне, да можете да пишете по него. Разберете какви са изискванията за 3-4, че гадните теми да ги научите поне за толкова. По-добре е от нищо. А ако се падне хубава, ОК. Но тема без грам да не се знае по нея, си е самоубийство лично.katiunki написа:пропускам от време на време по някоя тема...разчитайки на изпита на късмета си.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
iliyan е прав. Не трябва да се разчита на късмета. Успехът е съчетание от 90% знания и 10% късмет. katiunki, по-добре седни и се помъчи да научиш всичко, защото в случай че се падне някоя от "гадните" теми и се издъниш, ще те е яд и ще съжалиш, че не си си дала малко повече зор...
Нека не ти звучи като порицание или нещо от сорта. Приеми го като съвет.
"Когато ти е много трудно, когато ти иде да зарежеш всичко, трябва да погледнеш напред и да продължиш. Успехът е близо!"
Нека не ти звучи като порицание или нещо от сорта. Приеми го като съвет.
"Когато ти е много трудно, когато ти иде да зарежеш всичко, трябва да погледнеш напред и да продължиш. Успехът е близо!"
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...